Philadelphia Dagtrips vanuit NYC

Als u in New York bent en een uitstapje wilt maken naar Philadelphia en andere delen van het land, zal ik u alle details vertellen!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minuten lezen

Philadelphia Dagtrips vanuit NYC

Uitzicht op Center City Philadelphia | © Kevin Burkett

Wist je dat Philadelphia de eerste hoofdstad van de Verenigde Staten was? Het ligt in de staat Pennsylvania en omdat het zo'n belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van het land, heeft het tal van toeristische attracties. Dit, in combinatie met de levendige sfeer en de nabijheid van de Big Apple, maakt het een van de beste uitjes om te maken tijdens uw reis naar New York.

Hoewel je op eigen houtje kunt gaan, raad ik je aan om mee te gaan met een tour naar Philadelphia en de Amish regio vanuit New York, omdat je dan altijd begeleid wordt door een gids en je je geen zorgen hoeft te maken over welk aspect van het plannen van je reis dan ook. Het is allemaal voordelen! Ontdek hieronder alle mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.

Hoe lang duurt een georganiseerde reis naar Philadelphia vanuit New York?

Independence Hall| ©Jay8085
Independence Hall| ©Jay8085

Tijdens uw reis naar New York kunt u wat tijd vrijmaken om uw horizon te verbreden en nabijgelegen steden zoals Philadelphia te verkennen. Afhankelijk van de georganiseerde tour die u kiest en de sites die u bezoekt, duurt de tour meestal een volledige dag (van 11u tot 17u).

Wat zal je zien op de tour?

Georganiseerde sightseeing tours vanuit New York zijn een populaire optie om aan deel te nemen als u Philadelphia wilt ontdekken. Het is een van de mooiste en levendigste steden aan de oostkust van de Verenigde Staten.

Er zijn veel bezienswaardigheden, vooral die welke verband houden met de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten (Independence Hall, Liberty Bell, het graf van Benjamin Franklin, Elfreth's Alley, het huis van Betsy Ross...), hoewel dat niet de enige zijn. U zult ook tijd hebben om de Amish regio en enkele landelijke gebieden van dit deel van het land te verkennen.

Om er zeker van te zijn dat u niets mist tijdens de tour en het meeste uit de ervaring haalt, zal een professionele gids de groep vergezellen, die u veel anekdotes en verhalen zal vertellen die de ervaring nog leuker zullen maken.

Boek een tour naar Philadelphia en Washington

Hoe lang duurt een georganiseerde reis naar Philadelphia vanuit New York via Amish Country, Washington of Niagara Falls?

De watervallen van de Maid of the Mist| ©Caitlin Louise
De watervallen van de Maid of the Mist| ©Caitlin Louise

Als uw reis van New York naar Philadelphia tussenstops omvat, kan dit verscheidene dagen (2-4 dagen) in beslag nemen omdat andere plaatsen zoals Amish Country, Washington of Niagara Falls aan de route zullen worden toegevoegd.

Wat zal je zien op de tour?

Dit soort georganiseerde rondleidingen zijn het beste als u van uw verblijf in New York wilt profiteren om Philadelphia te verkennen en deze andere interessante plaatsen te zien om uw ervaring compleet te maken.

Het is een fantastische excursie om te doen als u geïnteresseerd bent in Amerikaanse politiek en geschiedenis om wat meer te weten te komen over deze twee steden die zo belangrijk waren voor het ontstaan van de Verenigde Staten. Onderweg ziet u tal van monumenten, parken en pleinen die u niet zult kunnen weerstaan aan het maken van een paar foto's.

Onderweg ziet u ook andere verbazingwekkende plaatsen zoals de Niagara Falls (een spectaculair natuurmonument op de grens van de Verenigde Staten en Canada) of Amish Country (waar u leert hoe deze gemeenschap leeft en zelfs een ritje kunt maken in een authentieke Amish Buggy).

U zult ook gebruik kunnen maken van de diensten van een professionele gids tijdens dit soort georganiseerde rondreizen naar Philadelphia vanuit New York door Amish Country, Washington of Niagara Falls.

Vergelijk de beste rondreizen naar Philadelphia

Hoe lang duurt het om van New York naar Philadelphia te komen als ik op eigen gelegenheid met de auto reis?

Een van de straten in Philadelphia| ©Luca Sartoni
Een van de straten in Philadelphia| ©Luca Sartoni

Als u ervoor kiest de georganiseerde rondreizen naar Philadelphia over te slaan en de stad vanuit New York op eigen houtje te bezoeken, hebt u iets meer flexibiliteit omdat u de reisroute en timing naar eigen smaak kunt aanpassen, langer kunt blijven waar u wilt of bepaalde stops onderweg kunt overslaan.

De optie die ik het meest aanbeveel is de auto, omdat reizen met andere vervoermiddelen minder comfortabel kan zijn en meer voorbereiding vergt, aangezien de reistijd meestal gepaard gaat met overstappen op stations, veiligheidscontroles, wachttijden op perrons en in terminals, enz.

Laten we eens kijken hoe lang de road trip kan duren als je alleen naar Philadelphia gaat of als je ook andere plaatsen in je reis betrekt.

Als je rechtstreeks van New York naar Philadelphia gaat

In ongeveer 1 uur en 45 minuten komt u over de weg aan in Philly voor een ander soort dagtrip naar de Big Apple.

De afstand tussen New York en Philadelphia is niet erg groot, ongeveer 152 kilometer, waardoor het de ideale bestemming is voor een uitje.

Als je naar Philadelphia gaat via Amish Country, Washington of Niagara Falls

Als u andere plaatsen, zoals Amish Country, Washington of Niagara Falls, aan uw excursie wilt toevoegen, zal de reis langer duren, maar u zult onderweg ongelofelijke landschappen te zien krijgen.

 • Niagara Falls: Vanuit New York duurt het ongeveer 6 uur en 30 minuten over de weg op de Interstate 80 West.

 • Amish Country: Vanuit Philadelphia rijdt u in 1 uur en 30 minuten over Route 30 naar het hart van Amish Country.

 • Washington: Vanuit Philadelphia bent u ongeveer 2 uur en 30 minuten onderweg op de Interstate 95.

Hoe kom ik in Philadelphia vanuit New York?

MegaBus bus op de route| ©Matthew Hurst
MegaBus bus op de route| ©Matthew Hurst

New York City en Philadelphia zijn zeer goed met elkaar verbonden, dus als u er een uitstapje naartoe wilt maken, hebt u verschillende vervoersmogelijkheden als u liever op eigen gelegenheid een bezoek brengt dan met een georganiseerde tour mee te gaan.

Met de bus, de goedkoopste manier

Greyhound, Wanda Coach en MegaBus zijn enkele van de bedrijven die de dienst onderhouden en tickets beginnen bij $15. Tickets kunnen online worden gekocht en de tour duurt ongeveer 2 uur.

Als u op de bus stapt, moet u uw tickets laten zien aan de chauffeur, die u ook om een identiteitsbewijs kan vragen, zoals uw paspoort. Vergeet het dus niet in je rugzak te stoppen.

Met de trein, de snelste manier

De maatschappij die deze dienst aanbiedt is Amtrak en u kunt op hun website tickets vinden vanaf $40, afhankelijk van de klasse. De reis duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten als u ervoor kiest de Acela-sneltrein te nemen. Er zijn echter andere opties, zoals de Northeast Regional.

Met het vliegtuig, de duurste optie

Luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways, JetBlue Airways en Finnair vliegen tussen de twee steden, maar dit is de minst aanbevolen optie, omdat de ticketprijs duurder kan zijn vanaf ongeveer 110 dollar en sommige routes tussenlandingen hebben, zodat het veel langer duurt om er te komen dan over de weg (vanaf 3 uur en 30 minuten per enkele reis).

De tabel hieronder vergelijkt de mogelijkheden om van New York naar Philadelphia te reizen

 • Met de bus
 • Prijs: vanaf $15
 • Duur: ongeveer 2 uur
 • Bedrijven: Greyhound, Wanda Coach en MegaBus
 • Trein
 • Tarief: vanaf $40
 • Duur: Ongeveer 1 uur en 15 minuten
 • Bedrijven: Amtrak
 • Vliegtuig
 • Prijs: vanaf $110
 • Duur: vanaf 3 uur en 30 minuten.
 • Luchtvaartmaatschappijen: British Airways, JetBlue Airways en Finnair.

Waarom een georganiseerde tour naar Philadelphia vanuit New York?

Uitrusten in de bus| ©Henri Bergius
Uitrusten in de bus| ©Henri Bergius

De belangrijkste reden is dat u zich op deze manier alleen zorgen hoeft te maken over het kopen van uw tourtickets en niet over het plannen van de details van de reis (vervoer, accommodatie, gidsdiensten, entreegelden voor sommige toeristische attracties, etc.) waardoor u tegenslagen op het laatste moment kunt voorkomen.

Bovendien vermijdt u met een georganiseerde rondreis naar Philadelphia dat u op de weg moet rijden als u de route niet kent, bent u er zeker van dat u uw tijd tijdens de rondreis optimaal benut en kunt u op de terugweg uitrusten. Aan het eind van de dag, na zulke marathonactiviteiten, is dat iets wat je echt zult waarderen. Geloof me!

Hoeveel kost een georganiseerde reis naar Philadelphia vanuit New York?

Architectuur van de stad Philadelphia| ©Evelynquek
Architectuur van de stad Philadelphia| ©Evelynquek

Vanaf 80€ vindt u opties in Hellotickets. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van bepaalde factoren zoals de lengte van de tour, de attracties die deel uitmaken van de route, de grootte van de groep, de accommodatie en of de tour de diensten van een gids omvat.

Vergelijk de beste rondreizen naar Philadelphia

Hoe is de Philadelphia tour vanuit New York City?

Philadelphia Museum van Kunst en Waterwerken| ©Kevin Burkett
Philadelphia Museum van Kunst en Waterwerken| ©Kevin Burkett

Deze tours zijn lang en nemen minstens een dag van uw vakantie in New York in beslag; een goede optie als u bijvoorbeeld 15 dagen in New York wilt blijven, maar niet zo goed als u minder dagen in de stad verblijft. Ze worden meestal per bus gedaan met een transfer van en naar de Big Apple op het oorspronkelijke vertrekpunt.

Daarom moet je vrij vroeg op staan om bij de ontmoetingsplaats te komen. Afhankelijk van de tour die je kiest, vertrekken ze tussen 5 en 6.30 uur, dus ik raad je aan de dag ervoor geen plannen te maken in de avond, zodat je een goede nachtrust kunt nemen en de tour van die dag vol energie tegemoet kunt zien.

De inspanning is de moeite waard, want in ruil krijgt u een heleboel ervaringen die uw reis compleet maken en die u niet zou hebben als u niet op dit avontuur was gegaan.

De weg van New York naar Philadelphia

Plus, je kunt altijd een dutje doen in de bus of genieten van het uitzicht vanuit het raam. Sommige voertuigen hebben zelfs WiFi, zodat u zich kunt vermaken met het lezen van het nieuws of het bijwerken van uw social media feeds.

Op weg naar de bestemmingen langs de route, ziet u een ongelooflijk landelijk landschap. Een beetje wildernis is de perfecte aanvulling op de asfaltjungle die New York is. In de steden en dorpen die u bezoekt, ziet u leuke toeristische attracties en krijgt u een idee van andere steden in het land met een heel ander tempo dan New York.

Tijdens de lunchpauzes krijgt u de kans om andere culinaire specialiteiten te proberen dan wat u gewend bent in de restaurants in New York, wat nog een geweldige manier is om de plaatselijke cultuur te ontdekken.

Zoals bij dit soort tochten zult u uitgeput zijn tegen de tijd dat u 's avonds in New York terugkeert, maar u zult de voldoening hebben dat u een super spannend avontuur hebt beleefd in een ander deel van de Verenigde Staten.

Andere steden die u kunt bezoeken op rondreis vanuit New York City

Zonsondergang boven Washington DC| ©Casey Horner
Zonsondergang boven Washington DC| ©Casey Horner

In een land zo groot als de Verenigde Staten is Philadelphia een van de topkeuzes op de lijst bij het kiezen van een dagtrip vanuit New York (ondanks de 11 uur afstand tussen de twee steden). Het is echter niet de enige. Als u naar New York reist en een andere stad wilt zien, maar Philadelphia roept uw naam niet, dan zijn hier twee andere opties:

Veelgestelde vragen

 • Hoe ver is Philadelphia van New York en is het een bezoek waard?

  Philadelphia ligt op ongeveer 2 uur met de auto van New York, of 1,5 uur met de trein. Daarom is een uitstapje naar Philly een perfecte manier om een paar uurtjes weg te zijn van de drukte van New York.

 • Wat is er te zien en te doen in Philadelphia?

  Philadelphia staat bekend om zijn geschiedenis en kunst, en heeft een aantal van de interessantste kunstgaleries van de staat. Het is ook beroemd om de Liberty Bell, een historisch teken van de Amerikaanse vrijheid, en de Eastern State Penitentiary, een historische gevangenis die tegenwoordig rondleidingen en tentoonstellingen biedt.

 • Wat is het typische eten in Philadelphia?

  Philadelphia is beroemd om de Philly Cheesesteak, maar de stad heeft ook een verscheidenheid aan sandwiches en hoagies (geroosterde broodjes in Philadelphia-stijl).