New York City VIP helikoptertour

4.4
(127 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 30 minuten
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 2.182 € 1.984
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van een exclusieve ervaring met deze privé helikoptervlucht. Vlieg over de meest iconische bezienswaardigheden van New York met uw partner of een kleine groep van maximaal 5 reizigers. De piloot treedt op als uw gids en vertelt u alles over de bezienswaardigheden aan uw voeten tijdens een vlucht van ongeveer 30 minuten.

 • Beleef de VIP-ervaring tijdens een privévlucht
 • Kies ervoor om met uw partner of met een groep van maximaal 5 personen te reizen.
 • Een ervaren piloot vertelt wat u onder u ziet.
 • Vlieg over het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en andere iconische monumenten.
 • Ontvang een gratis glas champagne

Wat is inbegrepen

 • Privé helikoptervlucht
 • Gratis glas champagne
 • Brandstoftoeslag
 • Transfers naar het hotel

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Vliegen boven New York in een privéhelikopter tilt uw reis naar de Big Apple naar het hoogste niveau. U krijgt een vogelperspectief op iconische monumenten zoals het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en de Brooklyn Bridge. Een ervaren piloot vertelt wat u ziet vanuit uw comfortabele stoel tijdens een privévlucht van ongeveer 30 minuten.

Je hebt verschillende opties om uit te kiezen op deze vlucht. U kunt kiezen voor een ritje met zijn tweeën in een privé helikopter. U kunt ook kiezen voor een ritje in een grotere helikopter voor maximaal 5 passagiers, altijd een privévlucht voor u en uw gezelschap. De laatste optie is ook voor maximaal 5 passagiers, maar deze keer in een ultraluxe, ultramoderne helikopter met twee turbinemotoren.

Wat u ook kiest, vliegen over de Big Apple zal altijd een onvergetelijke herinnering zijn aan uw reis. U ziet iconische gebouwen zoals het Empire State Building, One World Trade Center en Madison Square Garden van bovenaf. Het Vrijheidsbeeld wacht u op met de fakkel omhoog, zodat u er vanuit een ander perspectief van kunt genieten. De Brooklyn en George Washington Bridges kunnen een andere stop op uw tour zijn.

Om deze exclusieve ervaring af te ronden biedt het personeel u een gratis glas champagne aan terwijl u over New York vliegt. Wat wil je nog meer?

Reviews

4.4
· 127 Reviews
 • A
  Arath
  5
  (0 Reviews)
  De prijs is gelijk aan de kwaliteit. Eerst dacht ik dat het duur was, maar ik nam het op aanraden van collega's op het werk, ik deed het omdat ik een goede indruk wilde maken op mijn schoonfamilie die ons vanuit Spanje zou komen bezoeken. We gingen met z'n vieren en toen we aankwamen, gaven ze ons de champagne en vlogen we weg. Toen we over de stad vlogen, besefte ik dat elke cent het waard was geweest. Ik nam zoveel foto's als ik kon en toen ik klaar was zag ik hoe mijn schoonfamilie me met acceptatie begon aan te kijken. Ik beveel het iedereen aan die de kans krijgt om deze tour te nemen.
 • J
  Justin
  5
  (0 Reviews)
  Als je naar de stad komt en je hebt de kans om deze ervaring mee te maken, aarzel dan niet. Je zult verbazingwekkende dingen zien en je zult het opnieuw willen doen. Deze rondleiding geeft u de kans om u 30 minuten lang te voelen als een van de sociale elite van de stad. Het is verbazingwekkend.
 • C
  Cedric
  5
  (0 Reviews)
  Een paar dagen geleden ben ik voor mijn werk van mijn woonplaats naar New York verhuisd, omdat ik promotie had gekregen. Omdat ik net was aangekomen, dacht ik dat vliegen over de stad een manier zou zijn om eraan te wennen, dus ik zocht een rondleiding en vroeg mijn vriend om mee te gaan en toen we aankwamen, voelden we ons in een andere realiteit. De champagne, de helikopter en het uitzicht, deze drie dingen samen zorgden voor een ervaring die zijn weerga niet kende. We waren gefascineerd dat de piloot als gids fungeerde, we zaten aan het raam gekluisterd en keken naar het landschap van de stad, we leken wel kinderen. 10/10.
 • J
  Joshua
  5
  (0 Reviews)
  Het was een unieke ervaring die je moet doen als je naar New York komt, hetzij voor een bezoek of voor je werk. Het is verbazingwekkend hoe prachtig het is om in een helikopter over de stad te vliegen, de uitzichten die je kunt hebben op het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld zijn prachtig. Ervaring 10/10
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid