10 dingen om met kinderen in St Louis te doen

San Luis is een stad waar het hele jaar door familieplannen in overvloed zijn. Daarom nodig ik je uit om verder te lezen in deze publicatie waarin ik je een aantal dingen vertel die je met kinderen kunt doen om deze prachtige plek te bezoeken.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

9 minuten lezen

10 dingen om met kinderen in St Louis te doen

Kinderen in aquaria | Caroline Hernandez

De dingen die te zien en te doen zijn in San Luis worden bepaald door het type toerist dat naar de stad komt en hun interesses. Gelukkig is dit een plek waar plannen om te doen met kinderen het grootste deel van het jaar interessant blijven en attracties voor het hele gezin overal in de stad aanwezig zijn.

Precies om die reden raad ik je aan om deze compilatie van activiteiten die ik voor je heb voorbereid te lezen. Het zijn stuk voor stuk plaatsen, evenementen of plannen waarvan je kunt genieten tijdens je bezoek aan San Luis. Het beste is dat je er zeker van kunt zijn dat ze vermakelijk zijn voor zowel jou als de kleintjes thuis.

1. Een leuke schattenjacht door de hele stad

Schattenjacht| ©Immo Wegmann
Schattenjacht| ©Immo Wegmann

Aan de andere kant, als het idee van raadsels oplossen en je verstand gebruiken om een cultureel voorwerp te vinden iets is dat jou en de kleintjes thuis aanspreekt, dan mag je een leuke speurtocht door heel St. Louis. Dit plan is eigenlijk een rondleiding door het centrum van St. Louis waarbij je wat trivia moet beantwoorden en wat uitdagingen moet oplossen om de uitdagingen te overwinnen die je uiteindelijk naar het einddoel zullen leiden.

Het is een activiteit voor het hele gezin en elke speler kiest een interactieve rol en de uitdagingen variëren per persoon en per leeftijd en vaardigheden. Zonder twijfel is dit een van de 61 leukste dingen om te doen in St. Louis en het is iets wat de kleintjes zich altijd zullen herinneren als ze van rollenspellen houden.

Houd er rekening mee dat er voor deze activiteit meestal een ontmoetingspunt in het stadscentrum is en dat de totale duur meestal twee uur is. Dit betekent dat je de rest van de dag beschikbaar hebt voor meer familieplezier met andere toeristische activiteiten. De prijzen zijn ook heel redelijk, meestal niet meer dan 12 euro per persoon.

Boek je schattenjacht in St. Louis

2. Een bezoek aan de St. Louis Zoo

Kind voert dieren| ©Daiga Ellaby
Kind voert dieren| ©Daiga Ellaby

Een van de leukste dingen om het hele jaar door met kinderen te doen in St. Louis is een bezoek aan de St. Louis Zoo. Louis Zoo. Het is een belangrijk instituut dat zich inzet voor het behoud van bedreigde dieren en in de Verenigde Staten wordt het erkend als een van de toonaangevende dierentuinen van het land.

Hier kom je allerlei soorten dieren tegen, van nijlpaarden tot kamelen en zelfs olifanten. Deze plek verzamelt zo'n 17.000 wilde dieren en ontvangt jaarlijks ongeveer 3 miljoen bezoekers. Het is geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (vereniging van dierentuinen en aquaria) en dit betekent dat het behoort tot een elitegroep van instellingen over de hele wereld die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van dierenverzorging en een educatieve aanpak hanteren voor alle bestaande tentoonstellingen.

De toegang tot deze leuke familieattractie is volledig gratis, wat een echte bijzonderheid is in de wereld van dierentuinen in de Verenigde Staten. Tegelijkertijd is een van de beste manieren om van deze plek te genieten het deelnemen aan een speurtocht door de faciliteiten. Dit is een heel goedkope ervaring, omdat je geen entree hoeft te betalen om deze leuke plek te bezoeken.

3. Een fietstocht door de stad

Nachtelijke fietstocht| ©University of Missouri–St. Louis
Nachtelijke fietstocht| ©University of Missouri–St. Louis

De stad St. Louis is aanzienlijk groot en het is voor niemand een geheim dat er gezinnen zijn waar beweging en sport een van de beste dingen zijn om te delen, zelfs tijdens een sightseeingtrip. In deze context is een fietstocht langs de binnenstad van de stad een van de beste tours die je kunt doen in St.

. Je moet in gedachten houden dat dit soort ervaring in twee vormen kan komen. De ene is een conventionele tour waarbij iedereen een eigen fiets kiest, traditioneel of elektrisch, en een vooraf bepaalde route volgt. Deze wordt begeleid door een gids die gespecialiseerd is in de geschiedenis en architectuur van de stad.

Het tweede alternatief is nog interessanter, vooral als je reist met kinderen die de puberteit naderen. Dit is een fietstocht die gereserveerd is voor groepen van maximaal 10 personen en die in principe bestaat uit een voertuig waarin de deelnemers zelf moeten trappen om elektriciteit te leveren aan de wielen die hen samen in hetzelfde voertuig voortbewegen.

Deze ervaring is iets interessanter vanwege de bijzonderheid van het gebruik van de fiets als amusementsmiddel en ook omdat volwassenen de mogelijkheid hebben om alcoholische dranken te nuttigen als ze dat willen. Hoewel de beperkingen meestal vrij strikt zijn en er niet meer dan twee biertjes per deelnemer zijn toegestaan.

Beide opties zijn een goede manier om sport en de passie voor fietsen te integreren in een gezinsactiviteit. En vooral om het centrum van St. Louis op een interessantere manier te verkennen.

4. Een bezoek aan Six Flags San Luis

Batman-rit| ©sixflags.com
Batman-rit| ©sixflags.com

Six Flags is een keten van Noord-Amerikaanse pretparken die aanwezig is in verschillende steden op het continent. Voor jouw gemak is San Luis een van de plaatsen die is uitgekozen om een van deze leuke en spannende parken te hebben. Een bezoek is dus iets wat je niet mag missen als je op zoek bent naar leuke plannen om met kinderen van te genieten in deze stad.

Hier kun je van alles beleven, van wateractiviteiten op de Thunder River stroomversnelling tot vliegen met adembenemende snelheden in de houten achtbaan die bekend staat als de Screaming Eagle. Dit type park heeft ook een heel speciale sfeer en je kinderen krijgen de kans om hun favoriete tekenfilmfiguren te ontmoeten. Tenminste, die van de Looney Tunes.

Het park zelf ligt net buiten de stad St. Louis en het is daarom passend dat je bij een bezoek een alternatief vervoermiddel zoekt om je heen en terug te brengen.

Omdat het een park in het oostelijke deel van San Luis is, is het ook een goed idee om het te combineren met een wandeling door het centrum-oosten van de stad. Zo haal je het meeste uit één dag en leer je twee verschillende delen van deze interessante gemeenschap kennen.

Boek een rondleiding door het oostelijke centrum van St Louis

5. Een middag in het St. Louis Aquarium

Kwallen| ©stlouisaquarium
Kwallen| ©stlouisaquarium

Het St. Louis Aqu arium is een interessante plek, want het is gevestigd in wat ooit het Saint Louis Union Station heette. Het was ooit een van de grootste en drukste spoorwegterminals ter wereld en speelde een sleutelrol in het vervoer van passagiers van de oostkust naar het meest westelijke deel van de Verenigde Staten.

Het is nu een toevluchtsoord voor meer dan 13.000 zeedieren op een terrein dat van alles omvat, van een draaimolen tot een 18-holes midgetgolfbaan. De educatieve focus van elk van de bestaande tentoonstellingen evenals het grote aantal attracties die het behoud van zeedieren aanvullen, vallen op in deze site. De restaurants, het doolhof van spiegels en zelfs het reuzenrad dat zich in dit toeristische complex bevindt.

Dit belangrijke gebouw ligt in de omgeving van Downtown en daarom kan een wandeling door het centrum-westen van St. Louis ook een leuke activiteit zijn om het schema van dingen die je moet doen compleet te maken op de dag dat je besluit deze plek te bezoeken. Houd er ook rekening mee dat dit aquarium een van de beste dingen is om te doen in St. Louis in de winter, omdat het een veilige ontsnapping is aan de koude temperaturen die de stad kenmerken.

Geniet van een rondleiding door het centrum en het westen van St

6. Uren speelplezier in Magic House

Familiepret in het Magic House| ©Steven Higgins
Familiepret in het Magic House| ©Steven Higgins

Kinderen laten zich gemakkelijk vermaken omdat ze erg beïnvloedbaar zijn. In dat verband is het Magic House in St. Louis specifiek een van de beste plekken om naartoe te gaan als je op zoek bent naar een plek met interactieve ruimtes waar je leuke en leerzame ervaringen kunt opdoen voor mensen van alle leeftijden.

Hier vind je een bouwzone waar kinderen de rol van brandweerman kunnen aannemen in een typische brandweerkazerne of architectonische plannen kunnen ontwerpen. Er is ook een miniatuurdorp waar kinderen kunnen spelen dat ze volwassen zijn door belangrijke taken op zich te nemen, zoals het verwisselen van de banden van een houten auto. Daarnaast kunnen ze de schappen vullen in een kruidenierswinkel of zelfs pizza's serveren in een denkbeeldig restaurant.

In het Toverhuis zijn er ook tal van andere kindgerichte sportieve activiteiten, zoals het beklimmen van een bonenstaak met drie verdiepingen en het gebruiken van een gigantische caleidoscoop om in alle veiligheid door de lucht te draaien. s Zomers is er een poppenstrand in de achtertuin en er zijn vaak gratis familieavonden met speciale vroege toegang.

7. Buitenattracties in Forest Park

Zonsondergang in Forest Park| ©Chris Campbell
Zonsondergang in Forest Park| ©Chris Campbell

Als je denkt aan kind- en oudervriendelijke openbare ruimten in St. Louis, dan is Forest Park een must. Het is al sinds 1876 open voor het publiek en in 1904 werd hier de Wereldtentoonstelling gehouden. Het is een van de grootste stadsparken in de Verenigde Staten en een historisch juweeltje dat jaarlijks zo'n 12 miljoen mensen verwelkomt. Het heeft allerlei attracties en veel paden waar je vrij kunt fietsen en van de natuur kunt genieten.

Forest Park bezoeken is een van de leukste dingen om te doen in St. Louis met Kerstmis met kinderen of zelfs als volwassene, omdat het een fantastisch versierde plek is. Je moet ook weten dat deze plek wordt gefinancierd door het Zoo Museum District en dit betekent dat de toegang tot het park, de dierentuin, het kunstmuseum, het geschiedenismuseum en het St. Louis Science Center allemaal gratis is.

In het hele park vind je allerlei soorten beelden en permanente kunsttentoonstellingen en twee plekken die je niet wilt missen zijn de Muny, het oudste en grootste openluchtmuziektheater in de Verenigde Staten en de Jewel Box. De Jewel Box is een nogal bijzondere kas die het hele jaar door meestal gevuld is met prachtige bloemenpresentaties.

8. Een bezoek aan het St Louis Science Center

St. Louis Wetenschapscentrum| ©Robert Lawton / Wikimedia Commons
St. Louis Wetenschapscentrum| ©Robert Lawton / Wikimedia Commons

De instellingen gewijd aan het culturele vermaak van het hele gezin in St. Louis lijken onuitputtelijk en het St. Louis Science Center springt er tussenuit. Deze plek is gericht op de ontdekking van de natuur in een aanpak die onderhoudend is voor zowel de jongste leden van het huishouden als degenen met een meer volwassen begrip.

Dit centrum zit vol met interactieve exposities en een groot aantal simulators en heeft zelfs een grote gemechaniseerde Tyrannosaurus Rex op ware grootte. Er zijn doolhoven, glijbanen, een exacte replica van een dinosaurusopgraving en er is ook een dierenkliniek.

Kinderen kunnen ook 3D-objecten printen en zelfs een actiefilm maken en leren zeefdrukken. Het wetenschapscentrum St Louis heeft ook een vier verdiepingen tellend Omnimax-theater en een vluchtsimulator waarmee ze in het luchtledige kunnen springen alsof ze een parachutesprong maken.

Er is ook een planetarium, diverse educatieve faciliteiten en zelfs een hele afdeling gewijd aan het leren over de onderwaterwereld. De som van alle faciliteiten maakt dit een uitstekende activiteit voor kindervermaak tijdens een uitstapje naar de stad St. Louis.

9. Meer natuurplezier in de Missouri Botanical Garden

Botanische tuin van Missouri| ©Reading Tom
Botanische tuin van Missouri| ©Reading Tom

De Missouri Botanical Garden in St. Louis is een van de oudste botanische tuinen in de Verenigde Staten en is een nationaal ijkpunt als het gaat om landschapsarchitectuur, kassen en conservatoria gewijd aan biologische diversiteit.

Bij een bezoek vind je botanische planten die inheems zijn voor het continent en kassen die zijn ontworpen om een echte regenwoudervaring te bieden midden op het Amerikaanse platteland.

Het hele park is een leuke plek voor het hele gezin. De Kindertuin ondersche idt zich echter van alle andere faciliteiten als een veel interactievere plek voor de kleintjes in huis. Daarom is het een plek die je niet mag missen als je deze plek in St. Louis bezoekt.

10. Familietijd bij Grants Farm

Vrouw op de foto met een dier| ©awesome_sauce
Vrouw op de foto met een dier| ©awesome_sauce

Grants Farm ligt in de zuidoostelijke buitenwijken van St. Louis. Louis. Deze plek is sinds 1903 het historische thuis van de familie Busch en is in de loop der decennia een iconische bestemming in de stad geworden waar mensen van alle leeftijden de kans krijgen om direct in contact te komen met de natuur, dieren en de geschiedenis van deze gemeenschap.

De plek is nog handiger omdat de toegang elke dag van het jaar open is en het landgoed van 281 hectare heeft meer dan 100 dieren die voortdurend worden tentoongesteld voor alle gezinnen die de boerderij willen bezoeken.

De site is ook een van de beste dingen om 's avonds te doen in St. Louis, of in ieder geval tijdens de zomer, want er zijn vaak feestelijke avonden die gericht zijn op entertainment voor het hele gezin tijdens de warmste tijd van het jaar.