Parijshop on hop off Big Bus tour

4.6
(3403 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 46 € 42
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van een 1 of 2-daagse sightseeing pas op de Big Bus sightseeing bussen. Met deze bussen kunt u door de stad toeren met vrije haltes, dat wil zeggen, u kunt uitstappen en weer instappen bij de haltes die u wilt en wanneer u maar wilt. In de bus kunt u genieten van audiogidsen in 11 verschillende talen die u uitleg geven over de belangrijkste monumenten van de stad.

Om er enkele uit te lichten: u kunt de Eiffeltoren, de kathedraal Notre Dame en de Moulin Rouge zien vanuit de open eerste verdieping van de bus. Bovendien kunt u ook kiezen voor een optie waarbij u de toegang tot de Arc de Triomphe of een cruise op de Seine overslaat.

 • Onbeperkt gebruik van de Grote Bus voor 1 of 2 dagen
 • Tour door de stad vanuit een hop-on hop-off sightseeing bus met een echte bus tracking applicatie.
 • Naast het bekijken van de monumenten kunt u er ook meer over te weten komen dankzij het opgenomen audiocommentaar.

Wat is inbegrepen

 • 1 of 2 dagen gratis stop Big Bus Pass
 • Commentaar opgenomen in de bus

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van onbeperkte toegang tot de Big Bus sightseeing bussen in Parijs. Concreet kunt u kiezen voor een onbeperkt abonnement voor 1 of 2 dagen, afhankelijk van welke optie het beste bij u past. De pas wordt geactiveerd zodra u hem voor het eerst gebruikt, en telt de dagen als kalenderdagen, d.w.z. hij telt als een dag als het 00:00 uur is. Wat de 2-daagse pas betreft, dient te worden opgemerkt dat deze geldig is voor 2 opeenvolgende dagen. De bussen hebben twee verdiepingen, waarvan de bovenste een open dak heeft, en leggen een route van vrije haltes af. Dit betekent dat u kunt uitstappen bij de haltes die u het beste uitkomen, een monument kunt bezoeken zolang u wilt en dan weer op een Big Bus kunt stappen.

Dankzij het open dak kunt u iconische monumenten zien zoals de Eiffeltoren, de kathedraal Notre Dame, het Louvre Museum en de Moulin Rouge. U zult ze echter niet alleen kunnen zien, want u wordt begeleid door een audiogids die u de belangrijkste aspecten ervan zal uitleggen.

De totale duur van de tourbusroute is 2 uur, maar u kunt bij zoveel haltes uitstappen als u wilt. De bussen rijden van 9.30 tot 17.00 uur en rijden elke 30-40 minuten. Dus wanneer u bij een halte op de volgende bus wilt stappen, weet u precies hoeveel tijd u nog rest dankzij een gratis tracking app. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende opties, waaronder een cruise op de rivier de Seine, of een skip-the-line ticket voor de Arc de Triomphe.

Reviews

4.6
· 3403 Reviews
 • F
  Fabian
  5
  (0 Reviews)
  Dankzij deze busdienst kon ik de meeste plaatsen bezoeken die ik wilde bezoeken, omdat de dienstregeling gebaseerd is op de openingsuren van musea of toeristische plaatsen.
 • A
  Anthony
  5
  (0 Reviews)
  De bus had een paar keer vertraging, maar de chauffeur deed zijn best om ons op tijd op onze bestemmingen te krijgen.
 • N
  Nikolay
  5
  (0 Reviews)
  De bussen binnenin waren zeer goed onderhouden en de audiogids werkte zeer goed.
 • T
  Tamara
  4
  (0 Reviews)
  Voordat ik naar Frankrijk kwam was het voor mij duidelijk dat ik niet wilde rijden of lopen, dus was dit de optie die het beste aan mijn behoeften voldeed en ik ben erg blij met de service die de busmaatschappij biedt.
 • Meer info

  Annuleringsbeleid