Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Parijs Eiffeltoren avond tickets

4.5
(2457 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren

Deze ervaring is momenteel niet beschikbaar

Overzicht

Dankzij deze voorrangstickets kunt u 's nachts genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de Eiffeltoren. Neem de lift naar de eerste verdieping van het nieuwe wereldwonder in hartje Parijs voor een activiteit die ongeveer twee uur duurt.

Met deze kaartjes kunt u naar de eerste en eerste verdieping van het gebouw en vermijdt u alle wachtrijen. U beschikt ook over een audiogids in verschillende talen die u de geschiedenis vertelt van de Eiffeltoren, die door Gustave Eiffel werd gemaakt voor de wereldtentoonstelling van 1889.

 • Vermijd de wachtrijen met deze prioriteitstickets voor nachtelijke lifttoegang tot de eerste en eerste verdieping van de Eiffeltoren.
 • Geniet van een ongelooflijk nachtelijk panoramisch uitzicht vanaf dit nieuwe wereldwonder om de zogenaamde stad van het licht te zien.
 • Leer meer over de geschiedenis van dit bouwwerk uit 1889 dankzij een audiogids die bij uw ticket is inbegrepen en in verschillende talen beschikbaar is.

Wat is inbegrepen

 • Nachtkaarten voor de Eiffeltoren
 • Fast-track passen om de wachtrijen te vermijden
 • Lift naar de eerste verdieping
 • Audiogids in verschillende talen

Wat je kunt verwachten

Als u een unieke ervaring in Parijs wilt, zijn deze nachttickets voor de Eiffeltoren uw kans. Vermijd de wachtrijen om de lift te nemen naar de eerste en eerste verdieping, waartussen 674 treden zijn. En als u meer wilt weten over de geschiedenis van dit architectonische meesterwerk uit 1889, is er een audiogids beschikbaar in verschillende talen.

Verliefd worden op de lichtstad is een gegeven, en deze activiteit, die ongeveer twee uur duurt, zal u nog meer ontzag inboezemen. Vanaf de eerste en eerste verdieping van de Eiffeltoren heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over Parijs om foto's te maken om nooit te vergeten.

Vanaf deze hoogte kunt u de architectuur van de Sacré Coeur bewonderen en andere Parijse monumenten zien, zoals de Place de la Concorde en de Invalides.

De zogenaamde "Iron Lady" is een essentiële plaats voor uw bezoek aan deze Europese hoofdstad. Hoewel het werd gemaakt door Gustave Eiffel voor de Expo van 1889, ging de erfenis ervan door gedurende de 20e eeuw, totdat het onlangs een van de nieuwe wereldwonderen werd.

En als u meer wilt weten over het ontstaan en de evolutie in de daaropvolgende decennia, krijgt u de gelegenheid om u met een audiogids te verdiepen in de details en de beste anekdotes.

Beoordelingen

4.5
· 2457 Beoordelingen
 • R
  Raúl
  5
  (0 Beoordelingen)
  Een must-see.
 • R
  Roger
  5
  (0 Beoordelingen)
  Zeer aangenaam en met een ongelooflijk uitzicht op de stad. Een van de beste keuzes die ik had voor mijn vakantie, als je de kans hebt om te gaan aarzel dan niet.
 • J
  Jason
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ongelooflijk uitzicht.
 • W
  Wendy
  4
  (0 Beoordelingen)
  Wat ik verwachtte van een plek als deze. Ik was niet helemaal verrast, ik denk dat ik met zeer hoge verwachtingen ging. Aanbevolen, het uitzicht is ongelooflijk.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid