Reims elektrische fietstocht door Champagne

4.9
(189 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 7 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 207 € 189
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Verken de streek van Reims per elektrische fiets tijdens deze tocht waar u alles leert over de champagne. De activiteit duurt 1 dag, of 7 uur om precies te zijn. Tijdens de ervaring leer je van een gids, maar je doet ook een 5-tal champagneproeverijen.

De lunch is ook inbegrepen in de tour. Tijdens de tour zie je het prachtige landschap van de regio, maar bezoek je ook het huis van de monnik Dom Perignon . Vervoer van en naar de locatie van de tour zal geen probleem zijn, want transfers in een voertuig met airconditioning zijn inbegrepen.

  • Leer alles over de champagne van Reims met deze elektrische fietstour.
  • Deze tour is voor kleine groepen van ongeveer 8 personen.
  • Lunch is inbegrepen voor alle deelnemers en ongeveer 5 proeverijen van lokale champagne.
  • U wordt altijd begeleid door een gids, aan wie u al uw vragen kunt stellen.

Wat is inbegrepen

  • Champagnetocht door Reims op een elektrische fiets
  • Toeristische gids
  • Ongeveer 5 champagne proeverijen
  • Lunch

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Stap op een elektrische fiets en geniet een hele dag van deze op champagne gerichte tour . De ervaring duurt meestal ongeveer 7 uur. Gedurende deze tijd wordt u begeleid door een gids, die u alles zal uitleggen over de traditionele drank van de regio.

De groepen zijn klein, ongeveer 8 personen, dus er is genoeg ruimte voor iedereen om zich comfortabel te verplaatsen. Het vertrek is per voertuig met airconditioning vanuit de stad Reims, waar een retourtransfer is inbegrepen.

Naast het leren over de productie, het teeltproces en de geschiedenis van champagne, zul je ook kunnen proeven. Concreet krijgt u ongeveer 5 verschillende proeverijen van deze drank, zodat u kunt genieten van alle variatie die de drank te bieden heeft.

Aangezien de ervaring ongeveer 7 uur duurt, is de lunch ook inbegrepen voor alle deelnemers. Deze lunch wordt genoten naast een van de belangrijkste gebouwen voor champagne, namelijk Le Clos Corbier, wat een gerestaureerd huis is.

U bezoekt ook het huis van de historisch belangrijke monnik Dom Perignon. Aan hem wordt de uitvinding van de productiemethode van champagne toegeschreven. Vandaag gaat zijn erfenis verder dankzij het beroemde champagnemerk met dezelfde naam.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid