Privétour door Reims

4.6
(104 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 276 € 251
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Maak met uw gezelschap deze privéwandeling van ongeveer twee uur door de stad Reims met een professionele gids . U kunt hem de beste route laten kiezen of deze zelf aanpassen. Enkele must-see bezienswaardigheden van Reims zijn de Notre Dame kathedraal, de overdekte markt of het Boulingrin hotel.

  • Wandel ongeveer 2 uur rond in Reims dankzij deze privétour.
  • U wordt steeds begeleid door een gids.
  • U kunt de route naar wensaanpassen om de monumenten die u het meest interesseren te bezoeken.

Wat is inbegrepen

  • Privé rondleiding door Reims van ongeveer twee uur
  • Toeristische gids
  • Mogelijke aanpassing van de route

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Maak kennis met Reims, de champagnehoofdstad van Frankrijk, met deze wandeling. Omdat dit een privé-ervaring is, zijn alleen u en uw reisgenoten op de tour. U wordt altijd begeleid door een gids , met wie u een gesprek kunt voeren en vragen kunt stellen.

De rondleiding duurt in totaal ongeveer 2 uur, waarbij u de mogelijkheid heeft om de route aan te passen. Dit betekent dat u met uw gids kunt praten en hem/haar kunt vertellen in welke monumenten u het meest geïnteresseerd bent, zodat hij/zij zich daarop kan concentreren. Aan de andere kant, als u alleen de hoofdtour wilt doen, kunt u hem of haar de beste route laten kiezen.

Veel van de informatie die je krijgt over Reims zal gaan over de belangrijkste drank, champagne. Dit is waar deze mousserende wijn is ontstaan en waarom het wordt beschouwd als de belangrijkste stad op dit gebied. Daarom zal uw gids u alles kunnen vertellen over de kelders, de productie en de teelt.

Het gaat echter niet alleen om champagne, want er zijn ook monumenten van groot historisch belang. Daartoe behoren de kathedraal Notre Dame, die zowel qua naam als qua uiterlijk op Parijs lijkt, de overdekte markt met een interessante architectuur en het beroemde hotel Boulingrin.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid