Reims tour met gids en bezoek aan de Vranken Pommery wijnmakerij

4.8
(202 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 8 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 354 € 322
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van deze rondleiding waarin u de belangrijkste monumenten van Reims in detail leert kennen en vervolgens een traditionele champagnekelder, Vranken Pommery, bezoekt. De ervaring duurt een dag, ongeveer 8 uur, waarbij u altijd begeleid wordt door een gids.

De activiteit is voor kleine groepen van ongeveer 8 personen. De lunch is inbegrepen samen met een champagne proeverij. Ook de transfer zal geen probleem zijn, want de terugreis vanaf uw hotel in Reims is inbegrepen.

  • Maak een rondleiding door de stad Reims en bezoek ook de wijnkelder van Vranken Pommery.
  • U wordt altijd begeleid door een gids en u maakt deel uit van een kleine groep van ongeveer 8 personen.
  • Bekijk belangrijke monumenten zoalsde Notre Dame kathedraal, die op de Werelderfgoedlijst staat.

Wat is inbegrepen

  • Rondleiding door Reims en bezoek aan de wijnmakerij Vranken Pommery
  • Toeristische gids
  • Vervoer heen en terug in een voertuig met airconditioning
  • Ophalen en afzetten bij de deur van uw hotel in Reims.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van een volledige dag in Reims met een rondleiding door de stad en een bezoek aan de Vranken Pommery champagnekelder. In totaal duurt de ervaring meestal ongeveer 8 uur. Gedurende deze tijd wordt u altijd begeleid door een gids aan wie u al uw vragen kunt stellen.

De groepen zijn klein, ongeveer 8 personen, zodat de ervaring comfortabel en niet druk is. Vanwege de lengte van de tour is een traditionele Franse lunch inbegrepen en een champagne proeverij.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de afstand tussen alle bezienswaardigheden, want transfers zijn inbegrepen en u wordt direct bij uw hotel opgehaald als u in Reims verblijft. Terwijl u door de straten van Reims loopt, zult u het belangrijkste monument van Reims, de Notre Dame kathedraal, van dichtbij bekijken. Deze is door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.

De naam doet duidelijk denken aan de gelijknamige kathedraal in Parijs, en naast de naam zijn ze ook qua stijl en architectuur vrijwel gelijk. Naast dit monument is Reims internationaal bekend als de wereldhoofdstad van de champagne.

Champagne werd hier gecreëerd door een monnik genaamd Dom Perignon, wiens verhaal u tijdens de rondleiding leert kennen. Om ervoor te zorgen dat het niet alleen bij feiten blijft over het maken, de geschiedenis en het belang van champagne, bezoek je ook een wijnkelder. Dit is Vranken Pommery, een van de belangrijkste in de stad.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid