Moët & Chandon en Taittinger wijngaarden dagtocht vanuit Reims

4.7
(249 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 8 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 297 € 270
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ga mee met deze dagtocht om een dag lang de wijnkelders van Moët & Chandon en Taittinger te ontdekken. De ervaring duurt ongeveer 8 uur en u wordt altijd begeleid door een gids. Vertrek- en retourtransfer zijn inbegrepen en u wordt direct bij uw hotel opgehaald.

De groepen zijn klein, ongeveer 8 personen in totaal, zodat u uw gids zonder problemen kunt volgen. De tour omvat ook champagneproeverijen bij lokale familiebedrijven en in een Grand Champagne House.

  • Geniet van ongeveer 3 champagne proeverijen tijdens deze tour vanuit Reims.
  • Je bezoekt de kelders van Moët & Chandon en Taittinger met een gids, zodat je er alles over te weten komt.
  • De groepen zijn klein, ongeveer 8 personen in totaal.
  • Retourtransfers in een voertuig met airconditioning direct vanaf uw hotel in Reims zijn inbegrepen.

Wat is inbegrepen

  • Excursie naar de wijnhuizen van Moët & Chandon en Taittinger vanuit Reims
  • Toeristische gids
  • 3 champagne proeverijen
  • Terugreis in een voertuig met airconditioning

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Leer alles over de regio Reims en zijn beroemdste kelders tijdens deze dagtocht. Gedurende ongeveer 8 uur volg je de instructies van een gids, van wie je allerlei details over champagne te weten komt.

De tour is voor kleine groepen van ongeveer 8 personen. Vertrekkend vanuit Reims haalt een voertuig met airconditioning u rechtstreeks op aan de deur van uw hotel. Deze transfer is inbegrepen in de ervaring, evenals de terugkeer naar uw hotel.

Tijdens de verschillende bezoeken leert u over de productie, de geschiedenis en het belang van champagne in deze regio. Bovendien gaat dit leren gepaard met enkele proeverijen van champagne geproduceerd door kleine familiewijnhuizen, maar ook door grote wereldberoemde wijnhuizen.

De belangrijkste wijnhuizen die u zult bezoeken zijn Moët & Chandon en Taittinger, die beide zeer beroemd zijn en 34 verschillende wijngaarden hebben. Toegang tot deze kelders is afhankelijk van beschikbaarheid, dus ze kunnen worden vervangen door de Mumm, Pommery, Mercier of De Castellane kelders.

Naast de kelders bezoek je ook must-see plaatsen als het om champagne gaat. Zoals de ruïnes van meer dan 2000 jaar oude Romeinse kelders of het graf van de monnik Dom Pérignon, de schepper van de champagne.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid