Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Auschwitz dagtocht vanuit Krakau

4.9
(25894 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Duur: 7 uur
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Van
€ 42 € 39
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek een van de donkerste hoofdstukken van de Europese geschiedenis van de 20e eeuw op deze tour van Krakau naar Auschwitz. Met een professionele gids en om de rijen bij de ingang te vermijden, leert u uit de eerste hand over deze macabere geschiedenis en de verschillende hoogtepunten van het concentratiekamp Auschwitz, zoals het crematorium of de zogenaamde Muur des Doods, iets wat u versteld zal doen staan.

Op ongeveer 50 kilometer van Krakau ligt het concentratiekamp waar tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust meer dan een miljoen mensen zijn omgekomen. U reist naar deze site in een minibus met airconditioning, die aan het eind van de rondleiding terugkeert naar Krakau.

 • Deze 7 uur durende tour is inclusief toegangskaarten voor het concentratiekamp Auschwitz .
 • Maak gebruik van de professionele gids die u tijdens de rondleiding begeleidt om de verschillende delen van het complex te bekijken, zoals de crematoria, de barakken en de zogenaamde "Muur des Doods".
 • Dit is een comfortabele reis, want het omvat een retourtransfer vanuit Krakau in een minibus met airconditioning.

Wat is inbegrepen

 • Wachtrijvrije toegang tot concentratiekamp Auschwitz
 • Professionele gids
 • Rondreis per minibus vanuit Krakau
 • Koptelefoon om beter naar de gids te luisteren

Selecteer deelnemers en datum

Wat u kunt verwachten

Als u uit de eerste hand de macabere geschiedenis van het nazi-Europa van de 20e eeuw wilt leren kennen, is deze activiteit een unieke kans. Vanuit Krakau kunt u per minibus naar Auschwitz reizen voor een 7 uur durende tour. Dankzij deze activiteit komt u met voorrang het concentratiekamp binnen en vermijdt u alle wachtrijen.

Een professionele gids neemt u mee door de geschiedenis van deze plek in Polen, die zoveel indruk maakt op bezoekers. U krijgt een koptelefoon tot uw beschikking, zodat u zonder problemen naar het verhaal kunt luisteren.

In het concentratiekamp bezoekt u onder meer de crematoria, de zogenaamde Muur des Doods en een tentoonstelling van de voormalige barakken waar de gevangenen woonden.

Het kamp Auschwitz is een eerbetoon aan de meer dan een miljoen mensen die er tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn omgekomen, waarvan meer dan 90% Joden. Bezoekers wordt daarom aangeraden zich tijdens hun bezoek respectvol te gedragen.

Beoordelingen

4.9
· 25894 Beoordelingen
 • M
  Manuel
  5
  (0 Beoordelingen)
  Uitstekende service van de reisleiders en gidsen. Erg blij met het resultaat.
 • A
  Andrea
  5
  (0 Beoordelingen)
  De volgende keer dat ik naar Duitsland kom, neem ik waarschijnlijk mijn familie mee, zodat zij deze plaatsen beter kunnen leren kennen en er meer over kunnen leren.
 • S
  Sarai
  5
  (0 Beoordelingen)
  Al sinds ik over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog leerde, wilde ik Auschwitz bezoeken en eindelijk was het zover. Deze tour voldeed aan al mijn verwachtingen.
 • J
  Joseph
  4
  (0 Beoordelingen)
  De gids liep erg snel en ik ging met mijn moeder die al wat ouder is, dus zij werd de hele tijd moe.
 • Zie meer

  Vertrek en Aankomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid