Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Auschwitz dagtocht vanuit Krakau

4.9
(24850 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd
Duur: van 7 tot 8 uren
Hellotickets Netherlands Nederlandse
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 27 € 25
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze activiteit is in je taal
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek een van de donkerste hoofdstukken uit de Europese geschiedenis van de 20e eeuw tijdens deze tour van Krakau naar Auschwitz. Met een professionele gids en zonder in de rij te hoeven staan bij de ingang, leer je uit de eerste hand over deze macabere geschiedenis en de verschillende hoogtepunten van het concentratiekamp Auschwitz, zoals het crematorium of de zogenaamde Muur des Doods, iets wat je versteld zal doen staan.

Dit concentratiekamp ligt op zo'n 50 kilometer van Krakau en is het concentratiekamp waar meer dan een miljoen mensen zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Je reist naar deze plek in een bus met airconditioning, die aan het einde van de rondleiding terugkeert naar Krakau.

 • Deze 7-uur durende tour is inclusief toegangskaarten voor het concentratiekamp Auschwitz .
 • Maak gebruik van de professionele gids die je tijdens de tour zal begeleiden om de verschillende delen van het complex te zien, zoals de crematoria, de barakken en de zogenaamde "Muur van de Dood".
 • Dit is een comfortabele reis, want het omvat een retourtransfer vanuit Krakau in een bus met airconditioning.

Wat is inbegrepen

 • Wachtrijvrije toegang tot concentratiekamp Auschwitz
 • Professionele gids
 • Bustransfer heen en terug vanuit Krakau
 • Koptelefoon om beter naar de gids te luisteren

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Als je de macabere geschiedenis van het nazi-Europa van de 20e eeuw uit de eerste hand wilt leren kennen, dan is deze activiteit een unieke kans. Vanuit Krakau heb je de mogelijkheid om met de bus naar Auschwitz te gaan tijdens een excursie die ongeveer 7 uur duurt. Dankzij deze activiteit ga je het concentratiekamp op een speciale manier binnen, zodat je alle wachtrijen vermijdt.

Een professionele gids neemt je mee door de geschiedenis van deze plek in Polen, die zoveel indruk maakt op bezoekers. Je krijgt een koptelefoon zodat je zonder problemen naar het verhaal kunt luisteren.

Onder de plaatsen die je in het concentratiekamp zult bezoeken zijn de crematoria, de zogenaamde Muur des Doods en een tentoonstelling van de voormalige barakken waar de gevangenen woonden.

Het kamp Auschwitz is een eerbetoon aan de meer dan een miljoen mensen die er tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn omgekomen, waarvan meer dan 90% Joden. Bezoekers wordt daarom aangeraden zich respectvol te gedragen tijdens hun bezoek.

Beoordelingen

4.9
· 24850 Beoordelingen
 • M
  Manuel
  5
  (0 Beoordelingen)
  Uitstekende service van de reisleiders en gidsen. Erg blij met het resultaat.
 • J
  Jorge
  5
  (0 Beoordelingen)
  Voor de excursie wist ik er niet veel van, maar ik heb ter plaatse veel nieuwe dingen geleerd.
 • A
  Andrea
  5
  (0 Beoordelingen)
  De volgende keer dat ik naar Duitsland kom, neem ik waarschijnlijk mijn familie mee, zodat zij deze plaatsen beter kunnen leren kennen en er meer over kunnen leren.
 • S
  Sarai
  5
  (0 Beoordelingen)
  Al sinds ik over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog leerde, wilde ik Auschwitz bezoeken en eindelijk was het zover. Deze tour voldeed aan al mijn verwachtingen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid