Benidorm Mundomar Tickets

4.6
(779 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 28 € 26
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek een verscheidenheid aan zee- en exotische dieren met dit skip the line ticket voor Mundomar in Benidorm . Geniet van een dag vol plezier in dit verbazingwekkende themapark en ontvang een plattegrond van het park zodat je niet verdwaalt. Bekijk de meer dan 80 soorten vogels, reptielen en zoogdieren die in het park leven en stop om de prachtige otters, pinguïns, spinapen en papegaaien van dichtbij te bekijken.

Laat je verrassen door diverse shows vol acrobatiek, sprongen en demonstraties. Mis de voedersessies met de vriendelijke dolfijnen en zeeleeuwen niet.

 • Duik nog dieper in de onderwaterwereld met dit skip-the-line ticket voor het themapark Mundomar in Benidorm.
 • Bekijk fascinerende dieren, van stokstaartjes en maki's tot pinguïns en exotische papegaaien .
 • Bekijk shows met dolfijnen en zeeleeuwen en zie hoe ze worden gevoerd.
 • De toegangsprijs is inclusief een plattegrond van het park en het gebruik van de kleedkamers .

Wat is inbegrepen

 • Wachtrijvrije toegang tot het themapark Mundomar in Benidorm.
 • Plattegrond van het park.
 • Gebruik van faciliteiten en kleedkamers.
 • Shows en voedersessies voor dieren.

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Breng een leuk dagje uit door met de kleintjes met dit skip the line ticket voor Mundomar Park in Benidorm . Bezoek dit park vol zeedieren en exotische dieren en zie vele diersoorten, van dolfijnen, schildpadden en maki's tot zeeleeuwen, pinguïns en papegaaien . Geniet van een dag vol charme in dit park en woon ook verschillende shows en voorstellingen bij om de dolfijnen en zeeleeuwen te zien springen en acrobatiek te zien doen.

Dit park ligt in de Alicante stad Benidorm, in de Valenciaanse Gemeenschap en is ontworpen voor het vermaak van kinderen, jong en oud. Bezoek het dierenpark Mundomar met je gezin en verken met een plattegrond van het park de meer dan 60.000 vierkante meter . Met meer dan 80 soorten vogels, reptielen en zoogdieren zie je dieren als zeehonden, papegaaien, flamingo's, reuzenschildpadden, vleermuizen, pinguïns en veel exotische vogels .

Geniet van het unieke landschap met zijn meren, vegetatie en paden. Maak foto's van alle wilde dieren in het park en bewonder ook de prachtige otters en stokstaartjes in hun uitgebreide natuurlijke habitat.

Woon met veel plezier diverse veelgeprezen shows bij en ga op pad om live demonstraties van de dolfijnen, zeeleeuwen en exotische vogels van het park te bekijken. Geniet van de adembenemende acrobatiek, sprongen en trucs die deze ongelooflijke dieren uitvoeren en verbaas je over hun verbazingwekkende vaardigheden en capaciteiten terwijl je leert over het behoud van de zee.

Neem plaats op de eerste rij, geniet van een van de beste ervaringen van je leven en lach je rot om de papegaaienshow. Leer interessante feiten over deze vogels en maak na de shows gebruik van de speelruimtes, kleedkamers en picknickplekken om te ontspannen met het gezin. Neem je eigen eten van thuis mee of maak gebruik van de moderne faciliteiten van het park. Van het restaurant en de cafetaria tot de cadeauwinkel voor het geval je een souvenir wilt kopen.

Reviews

4.6
· 779 Reviews
 • A
  Alfonso
  5
  (0 Reviews)
  Prachtig.
 • M
  Marcos
  4
  (0 Reviews)
  Erg leuk bezoek, hoewel we iets meer diversiteit aan soorten hadden verwacht. Desondanks hebben we echt genoten van het park en alles wat het te bieden had. Een echte aanrader.
 • M
  Marina
  5
  (0 Reviews)
  Een onvergetelijk bezoek voor kinderen.
 • A
  Alison
  5
  (0 Reviews)
  De ervaring die deze plek biedt is 100% bevredigend, als je de mogelijkheid hebt om met je gezin te gaan, verzeker ik je dat je een onvergetelijke middag zult doorbrengen met het bekijken van de verschillende diersoorten die er zijn.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid