Avila en Segovia dagtocht vanuit Madrid

4.3
(13730 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 9 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 57 € 52
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Schrijf u in voor deze excursie van ongeveer 8 uur waarin u twee van de Spaanse steden met het grootste culturele erfgoed van het land kunt ontdekken: Segovia en Ávila. Je reist in een comfortabele bus van Madrid naar Avila en Segovia. U krijgt de gelegenheid om de muren van Avila te bekijken en het Alcazar van Segovia te bezoeken, beide monumenten die door de UNESCO tot werelderfgoed zijn verklaard.

U wordt begeleid door een deskundige gids, dankzij wie u de geschiedenis, cultuur en architectuur van beide steden leert kennen. Als u kiest voor de gastronomische lunchoptie, omvat de tour een traditionele Segoviaanse maaltijd in een van de beste restaurants van de stad. Dit is een ideale activiteit voor liefhebbers van toerisme, gastronomie en geschiedenis.

 • Stap op de bus en reis van Madrid naar Avila en Segovia, twee van de steden met het meeste culturele erfgoed van Spanje.
 • Leer, onder begeleiding van een deskundige gids, over de geschiedenis en de architectuur van de meest emblematische plaatsen van deze steden, zoals de kathedraal of het Alcazar.
 • Geniet van een heerlijke traditionele lunch in een van de beste restaurants in de hoofdstad Segovia.

Wat is inbegrepen

 • Tour per bus met airconditioning
 • Gastronomische lunch (indien deze optie is gekozen)
 • Ingang van de stadsmuur van Avila
 • Toegang tot het Alcázar van Segovia

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze tour krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 8 uur in een comfortabele bus te stappen en Avila en Segovia te bezoeken. Beide steden staan bekend om hun uitgebreide en goed bewaarde culturele erfgoed, waaronder de best bewaarde middeleeuwse muren van Europa en het favoriete kasteel van de katholieke vorsten.

Onder begeleiding van een deskundige gids leert u de geschiedenis van deze twee steden kennen, waarvan u een veelheid aan anekdotes en interessante feiten te weten komt. In Segovia bezoekt u het beroemde Romeinse aquaduct, een van de oudste en best bewaarde ter wereld.

Het aquaduct werd gebouwd in het begin van de 2e eeuw en was actief tot 1973. Het meest opmerkelijke aan dit kolossale bouwwerk is dat de stenen van de asbalken in elkaar zijn gepast , zonder mortel of enige andere vorm van bevestiging.

U kunt ook genieten van een traditionele Segoviaanse lunch met Castiliaanse soep en varkensvlees. Deze tour heeft een lunchoptie waarmee u kunt genieten van een heerlijke maaltijd in een van de meest gerenommeerde restaurants van de stad .

Als deze optie niet is inbegrepen, kunt u anderhalf uur vrije tijd genieten voor de lunch voordat u verdergaat met de stadstour. Naast de kathedraal vindt u ook de Joodse wijk van Segovia, de oude wijk waar vroeger de Joden woonden.

De tour omvat een bezoek aan het Alcázar van Segovia , het favoriete kasteel van de katholieke vorsten. U leert over de geschiedenis van dit beroemde fort, dat in het verleden als onneembaar werd beschouwd. Het gebouw was niet alleen een fort en residentie, maar huisvestte in de 19e eeuw ook het Koninklijk College voor Artillerie van het Spaanse leger.

De rondleiding binnen in het kasteel heeft een audiogids die in detail de geschiedenis en de details van de kamers uitlegt, evenals de kamer met de kleine standbeelden van alle koningen van de kroon van Castilië, van Don Pelayo tot Felipe II. Het Alcázar zou ook een inspiratiebron zijn geweest voor de kastelen in de films van Walt Disney .

U bezoekt ook Ávila, bekend om zijn beroemde middeleeuwse stadsmuren. Deze muren, die worden beschouwd als de best bewaarde van Europa, hebben meer dan 80 torens, evenals 9 poorten die de in- en uitgang van de stad mogelijk maakten.

Aan de rand van Ávila ligt de Mirador de los Cuatro Postes, het belangrijkste uitkijkpunt vanwaar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de stadsmuren en het historische centrum van de stad. Eenmaal in de stad ziet u het Plaza del Mercado Chico , het belangrijkste plein van Ávila.

U ziet ook de kathedraal van Avila, een imposant gebouw uit de 13e eeuw. Het is meer dan 700 jaar oud en bevat een mengeling van romaanse en gotische stijlen, waardoor het in 1914 werd uitgeroepen tot site van cultureel belang.

Een ander architectonisch overblijfsel van Ávila is de basiliek van San Vicente, die met haar duizend jaar een van de mooiste voorbeelden van romaanse architectuur in Spanje is.

Als de activiteit voorbij is, keert u per bus terug naar Madrid, op een rondreis.

Reviews

4.3
· 13730 Reviews
 • L
  Lyne Rodrigue
  5
  (0 Reviews)
  Jorge notre guide nous a fait découvrir ces 2 sites avec beaucoup d'informations historiques. Il est clair et bien documenté. Le temps libre est aussi très apprécié à Segovie. Je recommande. Lyne Canada
 • A
  Arturo Hoefner
  5
  (0 Reviews)
  Muy buena solo al ser en dos idiomas aveces se hacía un poco lenta
 • L
  Leonor
  5
  (0 Reviews)
  Een zeer aangename excursie voor het hele gezin.
 • E
  Emanuel
  5
  (0 Reviews)
  De tour was echt geweldig, ik heb echt genoten van de hele wandeling door beide steden en ik heb veel geleerd over elk van hen dankzij de gids. Ik kan het iedereen aanraden, ik verzeker je dat je er geen spijt van zult krijgen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid