Avila, Segovia en Toledo dagtocht vanuit Madrid

4.8
(11961 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 12 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 132 € 120
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tijdens deze tocht, die ongeveer 12 uur duurt, ontdekt u drie van de steden met het grootste culturele erfgoed en de grootste charme van Spanje: Avila, Segovia en Toledo. U reist in een comfortabele bus en krijgt de gelegenheid om het Alcázar van Toledo te zien , de muren van Ávila te bekijken en het aquaduct van Segovia te bewonderen.

U wordt begeleid door een deskundige gids, dankzij wie u de geschiedenis, cultuur en architectuur van de 3 steden leert kennen. U bezoekt enkele van hun meest emblematische plaatsen, zoals de kathedralen van Toledo en Avila en het Alcazar van Segovia . De tour omvat een sightseeing menu in Avila, waar u kunt genieten van traditionele Spaanse gerechten in een van de restaurants van de stad.

 • Stap op de bus en bezoek Toledo, Avila en Segovia.
 • Leer, onder begeleiding van een deskundige gids, over de geschiedenis en de architectuur van de meest emblematische plaatsen van deze steden, vol met middeleeuwse gebouwen.
 • Geniet van een heerlijke traditionele maaltijd in de hoofdstad Ávila

Wat is inbegrepen

 • Vervoer per minibus met airconditioning
 • Bezoek aan Segovia, Avila en Toledo
 • Professionele gids
 • Lunch - Lunch in een traditioneel restaurant in Ávila

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Bij deze activiteit krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 12 uur in een comfortabele bus te stappen en Toledo, Avila en Segovia te bezoeken. Deze drie steden staan bekend om hun uitgebreide en goed bewaarde culturele erfgoed, dat voor het grootste deel enkele eeuwen en in sommige gevallen millennia oud is.

Onder begeleiding van een deskundige gids leert u de geschiedenis van deze drie steden kennen en komt u veel interessante feiten te weten.

In Toledo wandelt u door de straten van het historische centrumen bezoekt u de kathedraal. De kathedraal van Santa María, uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed, is bijna 800 jaar oud, want de bouw ervan begon in 1226. Het is 92 meter hoog en staat bekend als het eerste bouwwerk in gotische stijl in Spanje.

Eenmaal in Ávila krijgt u de gelegenheid om de beroemde middeleeuwse muren, die als de best bewaarde van Europa worden beschouwd, te zien en erlangs te wandelen. De vesting in Romaanse stijl heeft meer dan 80 gekanteelde torens, en 9 poorten die u kunt doorkruisen.

U kunt ook de kathedraal van Ávila bezichtigen, een imposant gebouw waarvan de bouw dateert uit de 13e eeuw. Het gebouw is meer dan 700 jaar oud en heeft een mengeling van romaanse en gotische stijlen. In 1914 werd de kathedraal uitgeroepen tot site van cultureel belang.

In deze stad kunt u zich ontspannen en genieten van een traditionele Avila-lunch in een van de restaurants van de stad, die de eters zullen verrukken.

In Segovia ziet u het beroemde Romeinse aquaduct, een van de oudste en best bewaarde ter wereld. Gebouwd in het begin van de 2e eeuw, was het aquaduct actief tot 1973. Opmerkelijk is dat de stenen van het aquaduct niet met mortel zijn verbonden, maar gewoon in elkaar zijn gepast.

U krijgt ook de gelegenheid om het Alcázar van Segovia, het favoriete kasteel van de katholieke vorsten, van buiten te bekijken. Het staat op de top van een rots bij de samenvloeiing van twee rivieren, en werd destijds als onneembaar beschouwd. Hoewel het Alcázar oorspronkelijk werd gebouwd als fort, heeft het ook gediend als paleis, gevangenis, artilleriecollege en militaire academie. Tegenwoordig kan het als museum worden bezocht.

Als de tour voorbij is, keert u per bus terug naar Madrid, met een rondrit die u terugbrengt naar het oorspronkelijke beginpunt.

Reviews

4.8
· 11961 Reviews
 • I
  Ivan
  5
  (0 Reviews)
  De excursie leek me ongelooflijk, het is de eerste die ik heb gevonden met deze kenmerken en met een meer dan goede prijs. Als je de kans hebt om te gaan, aarzel dan geen seconde.
 • C
  Concepcion
  5
  (0 Reviews)
  Leuke route om met de familie te doen.
 • R
  Ruben
  5
  (0 Reviews)
  Een zeer goed georganiseerde tour met een geweldige gids. Een van de beste ervaringen die ik had tijdens mijn vakantie.
 • J
  Jorge
  5
  (0 Reviews)
  Mooie wandeling, hoewel een beetje inspannend.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid