Boston Aquarium: tickets, rondleidingen, uren, enz.

Het New England Aquarium, beter bekend als het Boston Aquarium, is een must als u in de stad bent.

Verónica Álvarez

Verónica Álvarez

10 minuten lezen

Boston Aquarium: tickets, rondleidingen, uren, enz.

Boston Aquarium | ©Jorge Cancela

Er zijn zoveel mogelijkheden om dingen te zien en te doen in Boston, en een van de belangrijkste attracties is dit, het New England Aquarium. Als je Boston bezoekt, mag je het niet missen. Het is een onvergetelijke activiteit voor de kleintjes en ook voor liefhebbers van het zeeleven.

Het Boston Aquarium is een van de meest complete in het Noord-Amerikaanse land. Zowel de tijdelijke tentoonstellingen gedurende het hele jaar als de permanente tentoonstellingen zijn zeer interessant en met een inhoud die geschikt is voor het hele gezin, vooral aantrekkelijk voor kinderen.

De beste optie zonder wachtrijen

Boston New England Aquarium tickets

Beveilig uw ticket voor het Boston Aquarium in het Engels, en geen wachtrijen!

U krijgt een rondleiding door het Boston (New England) Aquarium, waar u meer dan 800 verschillende zeedieren kunt bekijken. U krijgt toegang tot alle belangrijke exposities en leert op een leuke manier over het zeeleven.

.

In het Boston Aquarium zijn meer dan 800 zeedieren te zien, waaronder pinguïns, koraalriffen en zeezoogdieren.

Er zijn ook tijdelijke tentoonstellingen en in de maanden maart tot november kunt u walvissen spotten (walvissen spotten is niet bij de standaard entree inbegrepen).

Aanbevolen als... u met kinderen reist. U kunt de dieren zien en in sommige gevallen met ze communiceren in een educatieve omgeving en door middel van leuke activiteiten voor jong en oud. Het is een sterk aanbevolen bezoek voor het hele gezin, de rijkdom van de inhoud van de tentoonstellingen in het Boston Aquarium, zowel vanuit het oogpunt van de behandelde onderwerpen als vanuit een speels oogpunt, maakt deze activiteit tot een van de beste voor het hele gezin.

Hoeveel kosten kaartjes voor het Boston (New England) Aquarium?

New England Aquarium| ©Beyond My Ken
New England Aquarium| ©Beyond My Ken

Er zijn verschillende prijsopties voor kaartjes voor het Boston Aquarium, afhankelijk van de leeftijd van de bezoeker en het aantal personen in uw groep. De prijs hangt ook af van waar u uw kaartje koopt. Als algemene regel geldt dat als u het in het aquarium koopt, het duurder zal zijn dan wanneer u het online koopt.

Zo kost een ticket voor volwassenen in het aquarium ongeveer 30 euro; als u het echter via een reisorganisatie koopt, kan de prijs van het ticket tot 5 euro goedkoper zijn.

U moet er rekening mee houden dat tickets voor de film die in het aquarium wordt vertoond en de walvisspotactiviteit apart van het gewone ticket worden betaald.

De film kost ongeveer 10 euro voor volwassenen en de walvissafari kost ongeveer 65 euro per persoon voor volwassenen. Walvissen kijken kan alleen tussen maart en november.

Kinderen tussen 3 en 11 jaar betalen ongeveer 23 euro en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Boek tickets voor het New England Aquarium

Welke soorten tickets zijn er beschikbaar en zijn er skip the line tickets voor het New England Aquarium?

Binnen in het Aquarium| ©Tom Berrigan
Binnen in het Aquarium| ©Tom Berrigan

Het Boston Aquarium heeft verschillende soorten tickets, van basistickets tot promotiepakketten die aanzienlijk goedkoper zijn. Dit zijn de zogenaamde combo tickets, die algemene toegang tot het aquarium plus de film omvatten voor ongeveer 35 euro per volwassene.

Kiest u voor de combo van algemene toegang tot het aquarium en walvissen kijken, dan betaalt u ongeveer 85 euro per volwassene.

Er zijn skip-the-line tickets voor bezoekers die een aquariumlidmaatschap hebben. In dat geval kom je gewoon aan bij de poort waar je wordt begroet door het personeel en hoef je niet te wachten.

Het goedkoopste abonnement kost ongeveer 100 euro. Er zijn verschillende soorten abonnementen voor het Boston Aquarium, maar het kopen van een lidmaatschap is alleen verantwoord als u van plan bent het aquarium meerdere keren per jaar of in grote groepen te bezoeken.

Voor eenmalige bezoekers zijn er opties voor wachtrijvrije aquariumbezoeken tegen veel betaalbaardere prijzen, ongeveer 30 euro per persoon.

Wachtrijvrije tickets zijn ook beschikbaar voor degenen die hun ticket vooraf online kopen, afhankelijk van het bemiddelingsbedrijf. Als u wachtrijen wilt vermijden en uw tijd optimaal wilt benutten, kunt u uw kaartje dus het beste vooraf online kopen.

Tickets boeken voor het New England Aquarium

Zijn tickets voor het Boston Aquarium inbegrepen in een sightseeingpas voor Boston?

Boston Stadspas| ©Translating Web Design
Boston Stadspas| ©Translating Web Design

Tickets voor het Boston Aquarium zijn inbegrepen in de Boston CityPASS en de Go Boston Card. De passen hebben verschillende prijzen, afhankelijk van het aantal dagen dat u selecteert.

Het kopen van een van deze Boston City Passes is een uitstekende optie om de belangrijkste attracties te bezoeken en zo veel geld en ook tijd te besparen, omdat sommige activiteiten een voorkeursingang hebben waardoor u de wachtrijen kunt overslaan.

Ze bieden ook aanzienlijke kortingen op winkelen, dineren, vervoer en andere activiteiten.

Koop uw Boston City PASS of Go Boston Card

Zijn er tickets met een rondleiding door het Boston Aquarium - is het de moeite waard?

Rondleidingen en kinderen in het museum| ©angela n.
Rondleidingen en kinderen in het museum| ©angela n.

Sommige abonnementen bieden rondleidingen aan. Naar mijn mening zijn rondleidingen echter niet de moeite waard, omdat het aquarium zeer goed georganiseerd is en het bezoek ook zonder gids kan worden gedaan.

In feite geven veel bezoekers de voorkeur aan rondleidingen zonder gids, omdat het gemakkelijker is om de rondleiding te organiseren en ze meer tijd kunnen besteden aan de aquariumactiviteiten die voor hen het meest interessant zijn, met volledige onafhankelijkheid in het beheer van de tijd.

Bovendien geeft een onbegeleide rondleiding u de kans om meer tijd te besteden aan interactie met de dieren.

Zijn er tickets met korting voor het Boston Aquarium?

Schildpadden in het Aquarium| ©angela n
Schildpadden in het Aquarium| ©angela n

Ja, er zijn tickets met korting voor het Boston Aquarium. Als u geen houder bent van een Boston CityPASS of Go Boston Card, die u gratis toegang geeft tot het Aquarium, kunt u tickets met korting krijgen als u ouder bent dan 60 jaar.

Er zijn ook kortingen beschikbaar voor studenten en leden van de strijdkrachten. Toegang tot het Aquarium is gratis voor mensen in een rolstoel en slechtzienden.

Boek tickets voor het New England Aquarium

Zijn er speciale kaartjes voor kinderen?

Kinderen in het Aquarium| ©Jessica Rosenkrantz
Kinderen in het Aquarium| ©Jessica Rosenkrantz

Het lijdt geen twijfel dat een bezoek aan het aquarium op uw lijstje moet staan van dingen die u in Boston moet doen als u met kinderen reist, dus het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de toegangsprijzen voor kinderen.

Kinderen krijgen aanzienlijke kortingen op de toegang tot het Boston Aquarium. Kinderen tussen 3 en 11 jaar hoeven slechts ongeveer 20 euro te betalen, terwijl kinderen onder de 3 jaar gratis naar binnen mogen.

Als zij ervoor kiezen om kaartjes voor de film te kopen, bedraagt de prijs voor kinderen tussen 3 en 11 jaar ongeveer 5 euro en komen kinderen onder de 3 jaar ook gratis binnen.

Voor de activiteit walvissen kijken hebben kinderen onder de 3 jaar gratis toegang en kinderen tussen de 3 en 11 jaar betalen slechts ongeveer 40 euro.

Kaartjes reserveren voor het New England Aquarium

Waarom is het de moeite waard om online tickets te kopen in plaats van aan de kassa?

Aquariumvissen| ©mccready
Aquariumvissen| ©mccready

Er zijn drie belangrijke redenen om online tickets te kopen in plaats van aan de kassa. De eerste is dat u zeker kunt zijn van de beschikbaarheid voor de door u gekozen datum.

Door online te kopen is uw ticket gedateerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u op de door u gekozen dag naar binnen kunt.

De tweede reden is dat u door online tickets te kopen toegang hebt tot aanzienlijke kortingen op de ticketprijzen, afhankelijk van de tijd van het jaar.

U moet er ook rekening mee houden dat veel van de online verkochte tickets het voordeel hebben dat ze voorrangskaarten zijn, zodat u niet in de rij hoeft te staan om het aquarium binnen te gaan.

Het Boston Aquarium is een van de belangrijkste attracties in de omgeving, dus de rijen zijn vaak lang, ondanks de inspanningen van het personeel om de toegang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Boek tickets voor het New England Aquarium

Wat zijn de openings- en sluitingstijden van het Boston Aquarium?

Haaien afdeling| ©MomoFotografi
Haaien afdeling| ©MomoFotografi

De openings- en sluitingstijden variëren afhankelijk van de tijd van het jaar. Van 27 mei tot 6 september zijn de openingstijden maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00 uur.

Tijdens de herfst en winter veranderen de openingstijden. Van 7 september tot 26 mei zijn de openingstijden maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00 uur.

Tijdens Thanksgiving en Kerstmis is het Aquarium gesloten. Kijk voor uw bezoek online of er wijzigingen zijn in de reguliere openingstijden of dat er attracties tijdelijk gesloten zijn.

Kaartjes reserveren voor het New England Aquarium

Hoeveel tijd heeft u nodig om het Boston Aquarium op uw gemak te bezoeken?

Kwallen in het Aquarium| ©Chase Elliott Clark
Kwallen in het Aquarium| ©Chase Elliott Clark

De tijd die nodig is om het aquarium te bezoeken hangt af van het individu, want de interesses verschillen van persoon tot persoon. Als algemene regel geldt dat je minstens 2 uur nodig hebt voor een normaal bezoek, waarbij je langs de meest interessante delen van het aquarium gaat en geen extra activiteiten doet.

Ik raad u aan niet te gaan met net genoeg tijd, want hoewel twee uur genoeg kan zijn, vliegt de tijd voorbij als u binnen geniet van de activiteiten en de interactie met de verschillende dieren.

Als u besluit deel te nemen aan de walvisspotactiviteiten, in het seizoen waarin dat mogelijk is, zal het bezoek ten minste 4 uur langer duren omdat u de transfers en de navigatietijd moet toevoegen.

Wanneer is de beste tijd om het Boston (New England) Aquarium te bezoeken?

Pinguïn sectie| ©Christine A
Pinguïn sectie| ©Christine A

Voor een bezoek aan het Boston Aquarium zijn alle tijden van het jaar aan te raden, alle zijn goed. De activiteiten in het aquarium kunnen in alle seizoenen van het jaar worden gedaan.

Als u het Boston Aquarium wilt bezoeken en walvissen wilt spotten, dan moet u uw bezoek plannen voor de maanden maart tot november. Hoewel er veel dingen te zien zijn in Boston in de winter, hoort dit er niet bij.

Boek tickets voor het New England Aquarium

Hoe bereikt u het Boston (New England) Aquarium vanuit het centrum?

Boston metro| ©Nicolas Vigier
Boston metro| ©Nicolas Vigier

Als u vanuit het zuiden rijdt, volgt u deze aanwijzingen naar het Boston Aquarium: neem de I-93 North, neem dan afslag 17 voor Government Center naar Quincy Market, sla linksaf op Surface Road en blijf drie blokken in die richting rijden, sla linksaf op Milk Street en het Aquarium ligt voor u.

Voor verdere aanwijzingen naar het Aquarium met de auto als u vanuit het noorden, oosten of westen van de stad reist, zie

Voor degenen die liever met het openbaar vervoer reizen, kunt u de metro gebruiken. De dichtstbijzijnde metrohalte ligt op slechts 100 meter van het Aquarium op de MBTA Blue Line, en u moet uitstappen bij de halte Boston Aquarium.

Het is raadzaam om het openbaar vervoer te gebruiken omdat de lijnen zeer dicht bij het aquarium aankomen en u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeren, dat moeilijk te vinden kan zijn vanwege de massale toestroom van mensen in dit gebied.

Een andere geweldige optie is het gebruik van een van de tourbussen van Boston. Zorg er wel voor dat de bus die je kiest in de buurt van het aquarium stopt, net als een tramtour.

Boek tickets voor het New England Aquarium

Dit zijn de must-do activiteiten in het Boston (New England) Aquarium

Pinguïnkolonie| ©angela n.
Pinguïnkolonie| ©angela n.

Er zijn veel dingen te zien in het Boston Aquarium, hoewel als je weinig tijd hebt je ze misschien niet allemaal te zien krijgt. Een ding dat u niet mag missen is het koraalrif, dat u de enorme biodiversiteit laat zien van dit type ecosysteem dat wordt beschouwd als een waar regenwoud van de zee.

Kijk wat de tentoonstelling Koraalrif van het Boston Aquarium voor u in petto heeft.

Een andere must-see tijdens uw bezoek aan het Boston Aquarium is de pinguïnkolonie. Deze kolonie herbergt meer dan 60 pinguïns die je kunt zien in een habitat die bijna identiek is aan wat ze in natuurlijke omstandigheden zouden zijn. U mag de tentoonstelling Penguin Colony niet missen.

Als u van grote zeedieren houdt, mag u een bezoek aan het Zeezoogdierencentrum niet missen, waar u zeehonden, zeeleeuwen en andere soorten kunt zien in interactie met hun trainers en misschien zelfs met hen kunt omgaan als de omstandigheden goed zijn.

Ontmoet deze vriendelijke en intelligente dieren in het zeezoogdierencentrum van het Boston Aquarium.

Tips voor een bezoek aan het Boston Aquarium (New England)

Aquarium Zeehond| ©angela n.
Aquarium Zeehond| ©angela n.
  • Draag comfortabele kleding en schoenen. Omdat u zich in een omgeving met veel water bevindt (er zijn gebieden waar de grond nat kan zijn), kunt u het beste antislipschoenen dragen en geen hakken of schoenen die niet geschikt zijn voor dit soort activiteiten.
  • Als u walvissen gaat spotten, neem dan een warme jas mee, zelfs als u Boston in de zomer bezoekt. De wind op zee is koud, ongeacht het seizoen.
  • Koop uw tickets online. Zo kunt u de rij overslaan, uw gekozen datum veiligstellen, en ze zijn veel goedkoper dan wanneer u ze aan de kassa van het Aquarium koopt. Print ze thuis uit of scan ze en toon ze aan de ingang.
  • Als u geen tijd had om online kaartjes te kopen, koop ze dan met de Boston CityPASS om geld te besparen. Ze kunnen zelfs gratis zijn met de Boston CityPASS en Go Boston Card, afhankelijk van welke optie u kiest. Controleer de voorwaarden bij het kopen van de kaarten.
  • Probeer de spits te vermijden. De centrale uren zijn het drukst, dus als u in alle rust van de belangrijkste activiteiten wilt genieten, is het raadzaam om vroeg te komen, dicht bij openingstijd. Zo heb je minder concurrentie bij de interactie met de aquariumdieren.
  • Vermijd de stress van het autorijden door gebruik te maken van het openbaar vervoer - dat is veel handiger dan autorijden en u bespaart geld op parkeren.
  • Vergeet niet uw camera mee te nemen, maar houd er rekening mee dat het gebruik van flitsers verboden is omdat ze de dieren ongemak kunnen bezorgen.
  • Er zijn kluisjes beschikbaar, dus u kunt uw spullen daar opbergen. Ze kosten ongeveer 5 euro voor een hele dag voor de grotere en ongeveer 5 euro voor de kleinere.
  • Pak een picknick in voor het hele gezin. Op het aquariumplein zijn picknicktafels beschikbaar die u zonder extra kosten kunt gebruiken.