Sa Pa 2-daagse trip vanuit Hanoi met Fansipan Peak bezoek

4.9
(350 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 dag 13 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 163 € 149
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek Sa Pa vanuit Hanoi met een bezoek aan Fansipan Peak op deze tweedaagse tour. U verkent het afgelegen dorp Sa Pa, ongeveer vijf uur van de Vietnamese hoofdstad, met een professionele gids en maakt een kabelbaanrit naar Fansipan Peak.

Tijdens deze tour, gericht op groepen van ongeveer 10 personen, verblijft u in een tweepersoonskamer in een hotel en zijn lunch en diner inbegrepen in uw boeking, evenals gebotteld water om uw batterijen op te laden tijdens deze ervaring. U wordt ook heen en weer gebracht naar Hanoi.

 • Verken Sa Pa op deze tweedaagse tour met een bezoek aan Fansipan Peak vanuit Hanoi met een kabelbaanticket inbegrepen.
 • Leer over dit afgelegen gebied van Vietnam van uw professionele gids in een begeleide ervaring voor kleine groepen van ongeveer 10 personen.
 • Profiteer van deze activiteit door te overnachten in een tweepersoonskamer in een hotel en inclusief ontbijt, lunch en diner om je nog meer onder te dompelen in de Vietnamese cultuur.
 • Maak je geen zorgen over vervoer, want transfers van en naar geselecteerde hotels in Hanoi zijn inbegrepen.

Wat is inbegrepen

 • Tweedaagse reis naar Sa Pa met bezoek aan Fansipan Peak
 • Ingang kabelbaan
 • Transfer van en naar hotel in Hanoi (alleen geselecteerd op reservering)
 • Professionele gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek Sa Pa en Fansipan Peak op deze tweedaagse tour vanuit Hanoi. Een professionele gids begeleidt u tijdens deze ervaring die gericht is op kleine groepen van ongeveer 10 personen. Naast de transfer van en naar geselecteerde hotels in Hanoi, krijg je ook je ticket voor de kabelbaanrit naar de Fansipan berg inbegrepen.

U overnacht in een tweepersoonskamer in een hotel, dat zowel een twee- als driesterrenhotel kan zijn. Je krijgt bij deze reservering ontbijt, lunch en diner zodat je alles hebt wat je nodig hebt. Je wordt ondergedompeld in de Vietnamese cultuur en een multi-etnische omgeving in een afgelegen dorp op ongeveer vijf uur van Hanoi.

Zoals u zult zien, is een dagtocht naar Mount Fansipan mogelijk. Fansipan is een berg in Vietnam, met een hoogte van 3.147,3 meter, en de hoogste berg op het Indochinese schiereiland, vandaar de naam "het dak van Indochina".

In plaats van een trekking kunt u voor een kortere tocht de kabelbaan bij de Ha Pagode nemen om de Fansipan Peak in slechts enkele minuten te bereiken. Het wordt aanbevolen lichte, waterdichte, insectenbestendige en warme kleding te dragen om u warm te houden.

Nadat je Fansipan Peak hebt bezocht, heb je wat tijd om rond te wandelen in Sapa. Bekend als de 'stad van de wolken', is deze stad een juweeltje in Vietnam vanwege de iconische trapsgewijze rijstvelden, weelderige valleien en smaragdgroene bergen, waardoor het een van de meest aantrekkelijke bestemmingen in het land is.

Reviews

4.9
· 350 Reviews
 • M
  Matei
  5
  (0 Reviews)
  De tour was zeer goed georganiseerd en liet ons genieten van de ervaring zonder ons zorgen te maken over de details.
 • R
  Romina
  5
  (0 Reviews)
  De wandeling was uitdagend maar ook zeer de moeite waard, en gaf me het gevoel dat ik iets belangrijks had bereikt.
 • A
  Alvaro
  4
  (0 Reviews)
  De wandeling door de terrasvormige rijstvelden was een unieke ervaring die ik nog niet eerder had meegemaakt.
 • Z
  Zoran
  5
  (0 Reviews)
  De busrit naar Sa Pa was een mooie gelegenheid om het Vietnamese landschap te zien en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het land.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid