Tam Coc, Hoa Lu en Mua dagtocht vanuit Hanoi

4.6
(1135 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 11 tot 12 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 51 € 47
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Verken Tam Coc, Hoa Lu en Mua op deze tour vanuit Hanoi. In de loop van een 11-12 uur durende dag zal een professionele gids u begeleiden op deze begeleide activiteit voor kleine groepen van ongeveer 15 personen. U wordt per bus vervoerd van en naar de Vietnamese hoofdstad.

Tijdens de tour heeft u toegangsprijzen inbegrepen voor de oude stad Hoa Lu, de grotten van Tam Coc, waar u op een boot stapt om ze te bezoeken, en de grotten van Mua. U krijgt ook de gelegenheid om te fietsen, te wandelen en te ontspannen met een Vietnamese thee. Om nieuwe energie op te doen is een lokale lunch en twee flessen water inbegrepen.

 • Verken Hoa Lu en de Tam Coc en Mua grotten op deze tour vanuit Hanoi, die ongeveer 11 tot 12 uur duurt.
 • Leer de geschiedenis van deze bezienswaardigheden van een professionele gids op deze begeleide ervaring voor kleine groepen van ongeveer 15 personen.
 • Geniet van een lunch uit de Vietnamese keuken om nieuwe energie op te doen, evenals gebotteld water en een Vietnamese theepauze gedurende de dag.
 • Geniet van de inbegrepen Tam Coc Caves boottocht en fietstocht, en maak je geen zorgen over het vervoer, want de transfer heen en terug is bij je boeking inbegrepen.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor Tam Coc, Hoa Lu en Mua Caves
 • Vervoer per bus terug
 • Boottocht
 • Fietsverhuur

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek de Vietnamese bezienswaardigheden van Tam Coc, Hoa Lu en Mua op deze tour vanuit Hanoi. Een professionele gids, die ongeveer 11 tot 12 uur duurt, begeleidt u op deze begeleide ervaring voor kleine groepen van ongeveer 15 personen vanuit de Vietnamese hoofdstad per bus. De transfer van en naar Hanoi is inbegrepen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervoer.

Tijdens deze dag krijgt u de gelegenheid om een boottocht te maken door de Tam Coc Caves en een fietstocht om de natuur van deze ten zuidoosten van Hanoi gelegen attracties te bewonderen.

Inbegrepen in deze boeking is een lunch uit de Vietnamese keuken om u onder te dompelen in de cultuur van het land, evenals een Vietnamese thee om te drinken tijdens uw pauze. U krijgt ook twee flessen mineraalwater om uw energie op te laden tijdens de ervaring, waarbij u een traditionele hoed krijgt als souvenir.

Tijdens deze tour loopt u rond in Hoa Lu, dat tussen de 10e en 11e eeuw de hoofdstad van Vietnam was, en vandaag de dag een van de top toeristische bestemmingen van Vietnam is. Toeristen genieten van de prachtige tempels en natuurlijke schoonheid van de oude stad. Dit gebied had vele prachtige en schitterende paleizen, omgeven door gebogen rotsachtige bergen en een prachtig landschap.

Uw boottocht brengt u naar Tam Coc. Dit is een indrukwekkend grottenstelsel dat deel uitmaakt van het Trang An landschapscomplex. De grotten, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zijn een populaire attractie voor toeristen die het land bezoeken.

Vervolgens brengt u een bezoek aan de Mua Caves. De merkwaardige geschiedenis vertelt dat koning Tran Thai Tong, van de Tran-dynastie, Am Thai Vi bouwde in dit bergachtige gebied, dat werd bezocht om de mooie vrouwen te zien dansen en zingen, zodat deze plek de naam Mua Cave kreeg, wat Dansende Grot betekent. Het werd ook gebruikt als een mobiel ziekenhuis tijdens de oorlog in Vietnam.

Reviews

4.6
· 1135 Reviews
 • K
  Kyra
  5
  (0 Reviews)
  De lunch inbegrepen in de tour was heerlijk. We probeerden enkele van de beste lokale gerechten.
 • E
  Elio
  4
  (0 Reviews)
  Mua Cave was een niet te missen plek. Het uitzicht vanaf de top van de heuvel was adembenemend, ik zal het me zeker voor altijd herinneren!
 • G
  Ginevra
  5
  (0 Reviews)
  Deze tour was een geweldige ervaring! Als je ooit in Hanoi bent, moet je dit zeker doen!
 • N
  Nikhil
  4
  (0 Reviews)
  De gids was zeer deskundig en vriendelijk. Hij gaf ons interessante informatie over elke plaats die we bezochten.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid