Piramides van Gizeh, Egyptisch Museum en Bazaar Khan El Khalili dagtocht vanuit Caïro

4.7
(474 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 9 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 88 € 80
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van een privétour langs enkele van de meest iconische monumenten van het Oude Egypte, zoals de piramides van Gizeh, het Egyptisch Museum in Caïro en de Khan el Khalili Bazaar. De tour duurt ongeveer 9 uur en u wordt begeleid door een deskundige gids .

Uw gids leert u meer over de geschiedenis en het culturele belang van de monumenten die u zult bezoeken. De activiteit omvat, voor uw gemak, het ophalen en de transfer in een privévoertuig van uw hotel naar alle plaatsen die u zult bezoeken, evenals de terugreis. Een activiteit vol cultuur en schoonheid, ideaal voor liefhebbers van geschiedenis en toerisme.

 • Geniet van een volledige dag privétour langs de piramides van Gizeh, het Egyptisch Museum in Caïro en de Khan el Khalili Bazaar.
 • Leer over de geschiedenis van de piramides en de cultuur van Egypte onder begeleiding van een deskundige gids.
 • Reis in comfort in een privévoertuig en geniet van de reis van uw hotel naar de verschillende monumenten die u zult zien.

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar de piramides en de Grote Sfinx van Gizeh
 • Excursie naar het Egyptisch Museum in Caïro
 • Excursie naar Khan El Khalili Bazaar
 • Lunch (optioneel)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze privétour krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 9 uur enkele van de belangrijkste toeristische attracties van Egypte te verkennen, zoals de piramides van Gizeh, de Sfinx, het Egyptisch Museum in Caïro en de Khan El Khalili Bazaar. Tijdens de hele tour wordt u begeleid door een deskundige gids, die u zal leren over de geschiedenis en het belang van de monumenten die u zult bezoeken.

U wordt opgehaald bij uw hotel en rechtstreeks naar de piramides gereden in een privévoertuig . Met uw gids verkent u de 178 meter hoge Grote Piramide van Cheops, evenals de Sfinx en de Tempel van de Vallei, terwijl u veel interessante feiten ontdekt over de oude geschiedenis van dit land. U krijgt ook de gelegenheid om verbazingwekkende foto's te maken van het landschap en de monumenten .

De piramides van Gizeh zijn een complex van drie grote piramides gebouwd in de oude stad Memphis, op de vlakte van Gizeh, ongeveer 15 km van Caïro. Ze werden gebouwd tussen 2613 en 2494 voor Christus, en worden beschouwd als een van de zeven wereldwonderen uit de oudheid .

De Grote Sfinx van Gizeh is een imposant beeld van een mythologisch wezen met het lichaam van een leeuw en een menselijk hoofd. Het is vermoedelijk gebouwd tijdens het bewind van farao Khafre, rond 2500 v.Chr. Het is ongeveer 73 meter lang en 20 meter hoog, en is een iconisch symbool geworden van het Oude Egypte en de Egyptische cultuur in het algemeen.

Daarna kunt u het Egyptisch Museum in Caïro bezoeken, een van de belangrijkste musea ter wereld gewijd aan de geschiedenis van het oude Egypte. Het heeft een indrukwekkende collectie van meer dan 120.000 oude artefacten, waaronder de schatten van Toetanchamon, mummies en faraonische beelden. Het is een van de belangrijkste toeristische attracties van de stad en een must voor wie geïnteresseerd is in de Egyptische geschiedenis en cultuur.

Als u het museum hebt gezien, kunt u naar Khan el Khalili gaan, een souk in middeleeuwse stijl in het historische centrum van Caïro. Het is een van de grootste en oudste bazaars in het Midden-Oosten en een populaire plek voor zowel toeristen als de lokale bevolking. In de bazaar vindt u een grote verscheidenheid aan winkels en kraampjes die allerlei soorten handwerk, antiek, sieraden, kruiden en textiel verkopen, naast andere producten.

Naast de mogelijkheid om de verschillende hierboven genoemde monumenten te bezoeken, kunt u, als u voor de optie kiest, genieten van een lunch met lokale Egyptische gerechten die u zullen laten genieten van de smaken van dit land en meer leren over de cultuur via de gastronomie.

Aan het einde van de activiteit wordt u teruggebracht naar uw hotel, aangezien dit een rondreis is.

Reviews

4.7
· 474 Reviews
 • L
  Luca Binacci
  5
  (0 Reviews)
  Tutto perfetto e la guida fantastica.
 • A
  Anna Mognoni
  5
  (0 Reviews)
  È stata un'ottima esperienza, Hassam la nostra guida al Cairo per le piramidi, museo egizio e mercato,e' stato molto bravo e cordiale, sito di prenotazioni per tour da tenere sicuramente in considerazione
 • M
  Marco Dallera
  5
  (0 Reviews)
  La guida è stata gentile e disponibile ad aiutare il cliente durante l’attività
 • M
  Manolis Miani
  5
  (0 Reviews)
  La nostra guida è stata eccezionale, in un giorno abbiamo visitato le Piramidi, il museo e il Bazaar. Ottima organizzazione nonostante avessimo prenotato solo il giorno prima, consigliato!!
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid