Piramides van Gizeh quad tour

4.9
(200 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 5 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 62 € 57
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Doe mee aan een ervaring vol avontuur en adrenaline, waarbij je de kans krijgt om op een quad te stappen en de omgeving van de piramides van Gizeh te verkennen. De activiteit duurt ongeveer 5 uur, waarbij je het bezoek aan de grote monumenten en zelfs de toegang tot het interieur (tegen betaling) kunt combineren met de quad tour.

U wordt begeleid door een deskundige gids, dankzij wie u meer te weten komt over de geschiedenis en het belang van de piramides en de Sfinx binnen de oude Egyptische beschaving. Een tour die cultuur en geschiedenis combineert met avontuur en adrenaline, ideaal voor liefhebbers van kennis en actie.

 • Ervaar de adrenalinekick tijdens een quad tour in de woestijn, waar u kunt genieten van bezienswaardigheden die de meeste toeristen niet kunnen zien.
 • Bezoek de beroemdste piramides ter wereld - Cheops, Chephren en Mykerinos - en ontdek hun indrukwekkende architectuur en historische betekenis.
 • Maak onvergetelijke foto's bij de Grote Sfinx, de legendarische bewaker van de piramides.

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar de piramides van Gizeh
 • Privé quad tour in de woestijn
 • Noodzakelijke beschermingsmiddelen
 • Professionele gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze tour krijgt u de kans om gedurende ongeveer 5 uur de piramides van Gizeh te leren kennen zoals weinig toeristen dat kunnen: rijdend door de woestijnduinen achterop een quad. Gedurende de hele activiteit wordt u begeleid door een deskundige gids, van wie u veel interessante feiten te weten komt over de piramides en de beschaving van het oude Egypte, een van de oudste ter wereld.

De tour bestaat uit een eerste deel, waarin u de piramides en de Sfinx kunt bezoeken en verkennen, en een tweede deel, waarin u op een quad kunt stappen en het woestijnzand kunt verkennen. U krijgt de kans om de Grote Piramide van Cheops te zien , de grootste piramide van 147 meter hoog en de enige van de zeven wereldwonderen uit de oudheid die nog overeind staat.

Tegen betaling kunt u ook het interieur van de piramide bezoeken, waar u gangen, kamers en andere fascinerende structuren vindt. Nadat u de piramides heeft gezien, gaat u naar de iconische Sfinx, die met zijn 20 meter hoog en 73 meter lang een van de grootste standbeelden ter wereld is.

Daarna gaat u naar het piramidecomplex van Menkaura , een van de drie grote piramidecomplexen van de necropolis van Gizeh. De piramide van Menkaure, ook bekend als de piramide van Mycerinos, is de kleinste van de drie grote piramides, met een hoogte van 66 meter. Het funeraire complex omvat een daltempel, een causeway en een mortuariumtempel.

De activiteit omvat ook de mogelijkheid om een lunch met heerlijke Egyptische gerechten toe te voegen , waardoor u kunt genieten en uw kennis van de lokale cultuur kunt verdiepen door middel van de traditionele gerechten en recepten.

Aan het einde van de sightseeing tour stap je op een quad, die je door het woestijnzand voert en geniet je van een unieke en onvergetelijke ervaring, vol adrenaline en sterke emoties. Aan het einde van de activiteit keert u terug naar Caïro in een comfortabel privévoertuig met airconditioning .

Reviews

4.9
· 200 Reviews
 • A
  Artur
  4
  (0 Reviews)
  Geweldige ervaring.
 • L
  Leonor
  4
  (0 Reviews)
  De quadtour wordt zeer gewaardeerd, omdat het een zeer comfortabele manier is om je te verplaatsen en je het meeste uit de dag kunt halen. Het enige wat ik niet leuk vond was het weer, maar dat had ik wel verwacht.
 • M
  Monica
  5
  (0 Reviews)
  Prachtige tour van de piramides.
 • I
  Isabel
  5
  (0 Reviews)
  De ervaring bleek veel completer en spannender dan ik had verwacht, ik vertrek zeer tevreden met mijn keuze en met veel anekdotes om te vertellen. Als je de kans hebt om de tour te doen, aarzel dan niet, het is echt de moeite waard.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid