Piramides van Gizeh en Egyptisch Museum dagtocht vanuit Caïro

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 8 uren
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 148 € 135
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van een privétour langs enkele van de meest iconische monumenten van het oude Egypte, zoals de piramides van Gizeh, de Grote Sfinx en het Egyptisch Museum in Caïro. De tour duurt ongeveer 8 uur, waarbij u wordt begeleid door een deskundige gids .

Uw gids leert u meer over de geschiedenis en het culturele belang van de monumenten die u zult bezoeken. De activiteit omvat, voor uw gemak, de pick-up, de transfer in een privévoertuig van uw hotel naar alle plaatsen die u zult bezoeken, evenals de terugreis. Een activiteit vol cultuur en schoonheid, ideaal voor liefhebbers van geschiedenis en toerisme.

  • Geniet van een volledige dag privétour langs de piramides van Gizeh, de Grote Sfinx en het Egyptisch Museum in Caïro.
  • Leer over de geschiedenis van de piramides en de cultuur van Egypte onder begeleiding van een deskundige gids.
  • Reis in comfort in een privévoertuig en geniet van de reis van uw hotel naar de verschillende monumenten die u zult zien.

Wat is inbegrepen

  • Excursie naar de piramides van Gizeh
  • Excursie naar het Egyptisch Museum in Caïro
  • Professionele gids
  • Lunch

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze tour krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 8 uur enkele van de belangrijkste toeristische attracties van Egypte te verkennen, zoals de piramides van Gizeh, de Sfinx en het Egyptisch Museum in Caïro. Gedurende de hele tour wordt u begeleid door een deskundige gids, die u zal leren over de geschiedenis en het belang van de monumenten die u zult bezoeken.

U wordt opgehaald bij uw hotel en rechtstreeks naar de piramides gereden in een privévoertuig . Met uw gids verkent u de 178 meter hoge Grote Piramide van Cheops, de Sfinx en de Tempel van de Vallei, terwijl u veel interessante feiten ontdekt over de oude geschiedenis van dit land. U krijgt ook de gelegenheid om verbazingwekkende foto's te maken van het landschap en de monumenten .

De piramides van Gizeh zijn een complex van drie grote piramides gebouwd in de oude stad Memphis, op de vlakte van Gizeh, ongeveer 15 km van Caïro. Ze werden gebouwd tussen 2613 en 2494 voor Christus, en worden beschouwd als een van de zeven wereldwonderen uit de oudheid .

De Grote Sfinx van Gizeh is een imposant beeld van een mythologisch wezen met het lichaam van een leeuw en een menselijk hoofd. Het is vermoedelijk gebouwd tijdens het bewind van farao Khafre, rond 2500 v.Chr. Het is ongeveer 73 meter lang en 20 meter hoog, en is een iconisch symbool geworden van het Oude Egypte en de Egyptische cultuur in het algemeen.

Daarna kunt u het Egyptisch Museum in Caïro bezoeken, een van de belangrijkste musea ter wereld gewijd aan de geschiedenis van het oude Egypte. Het heeft een indrukwekkende collectie van meer dan 120.000 oude artefacten, waaronder de schatten van Toetanchamon, mummies en faraonische beelden. Het is een van de belangrijkste toeristische attracties van de stad en een must voor wie geïnteresseerd is in de Egyptische geschiedenis en cultuur.

Na de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel, aangezien dit een rondreis is.

Extra informatie

Annuleringsbeleid