Rondleiding door de Eiffeltoren voor kleine groepen met toegang per lift

4.7
(794 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 48 € 44
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Leer alle details van de Eiffeltoren kennen met deze rondleiding van ongeveer anderhalf uur. Toegang tot de tweede en derde verdieping met de lift is inbegrepen, en de eerste verdieping heeft skip-the-line-toegang. Tijdens je rondleiding op de eerste verdieping word je begeleid door een lokale gids, die je alles uitlegt wat je moet weten terwijl je deel uitmaakt van een groep van ongeveer 20 mensen. Zodra je op de derde verdieping bent, heb je vrije tijd om het uitzicht op eigen houtje te bewonderen en zo lang te blijven als je wilt.

 • Beklim de Eiffeltoren in alle comfort met deze rondleiding met gids waarbij de entreeprijzen en liftritten zijn inbegrepen.
 • Je wordt begeleid door een lokale gids die je de geschiedenis vertelt en alle interessante feiten die je moet weten.
 • Je hoeft niet in de rij te staan voor toegang tot de eerste verdieping en de derde verdieping kun je zelf verkennen.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door de Eiffeltoren
 • Lokale gids
 • Filevrije ingang met lift naar de eerste verdieping
 • Entree met lift naar de derde verdieping

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ga mee met deze rondleiding door de Eiffeltoren en ontdek de fascinerende geschiedenis en architectuur. Voorrang bij de toegang tot de eerste verdieping van het monument is inbegrepen, zonder lange wachtrijen en je zult zonder vertraging aan je ervaring kunnen beginnen. Op deze verdieping word je begeleid door een lokale gids, terwijl je deel uitmaakt van een kleine groep van ongeveer 20 personen, waardoor je meer aandacht krijgt.

Toegang tot de derde verdieping van het monument is ook inbegrepen, maar niet met voorrangstoegang. Vanaf dit punt heb je ook vrije tijd om het monument op eigen houtje te verkennen.

Terwijl je met de lift omhoog gaat, vertelt je gids je allerlei details over de bouw van de Eiffeltoren en het belang ervan in de geschiedenis van Parijs. Naarmate je dichter bij de top komt, kun je genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad, met haar iconische monumenten en landschappen die zich uitstrekken zover het oog kan zien.

Eenmaal op de top heb je alle tijd om het uitzicht vanuit verschillende hoeken te bekijken. U kunt de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs zien, zoals de Arc de Triomphe, de Notre Dame en de rivier de Seine .

Reviews

4.7
· 794 Reviews
 • W
  William
  5
  (0 Reviews)
  Visita guiada impresionante, el guía fue muy informativo. ¡La Torre Eiffel es aún más hermosa en persona! Muy recomendado.
 • M
  Mia
  5
  (0 Reviews)
  Una experiencia increíble, la visita guiada a la emblemática torre en pequeños grupos fue íntima y enriquecedora. ¡Altamente recomendado para todos los amantes de la historia y la arquitectura!
 • M
  Mateo
  5
  (0 Reviews)
  Subí a la Torre Eiffel con mi mejor amigo y fue una experiencia inolvidable. Las vistas de París son impresionantes, ¡muy recomendable!
 • N
  Nele
  5
  (0 Reviews)
  La visita guiada fue informativa y emocionante, sin embargo, la experiencia podría mejorar si se redujera el tamaño del grupo para una interacción más personalizada.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid