Versailles dagtocht vanuit Parijs met rondleiding door het paleis

4.3
(859 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 5 tot 7 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 113 € 103
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Herleef het tijdperk van de Franse monarchie tijdens deze excursie naar het paleis van Versailles vanuit Parijs, waar u het meest imposante koninklijke kasteel van Frankrijk zult ontdekken.

Met een professionele gids bezoekt u de kamers, gangen en zalen die de koningen vanaf de 17e eeuw bouwden, met rondom talrijke kunstwerken en beeldhouwwerken. Ga de beroemde Spiegelzaal binnen en wandel door de indrukwekkende tuinen van deze architectuur in barokstijl.

 • Bekijk het paleis van Versailles met een professionele gids.
 • Wandel door gebieden zoals de Spiegelzaal en de tuinen.
 • Ontdek de geschiedenis van de 17e eeuwse Fransemonarchie.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door het paleis van Versailles
 • Transfer van Parijs per bus met airconditioning
 • Bezoek aan de Spiegelzaal en de Paleistuinen
 • Professionele gids gespecialiseerd in geschiedenis

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Voel u als een koning tijdens deze excursie van een halve dag naar het paleis van Versailles, met vertrek uit Parijs per bus met airconditioning en alle voorzieningen.

U krijgt toegang tot een van de meest legendarische en imposante gebouwen van Frankrijk, gebouwd in opdracht van koning Lodewijk XIII in de 17e eeuw, met een professionele gids die u alle verhalen over deze plek vertelt.

Sinds de oprichting is het paleis van generatie op generatie doorgegeven door verschillende vorsten, die het op verschillende manieren hebben gestileerd, gewijzigd en gebouwd, totdat het het barokke architectonische wonder werd dat het nu is.

Dit bouwwerk, door de Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed, deed dienst als koninklijke residentie tussen 1682 en 1789, een periode die werd onderbroken door de grote Franse Revolutie, die koning Lodewijk XVI ten val bracht om een einde te maken aan de monarchie.

Binnen bevinden zich nog steeds de vertrekken van de koning en koningin, de oorlogs- en vredeszalen en het prachtige Royal Opera House, een uit hout opgetrokken theater waar de muziekvoorstellingen uit de koninklijke tijd werden gehouden.

Wanneer u aan deze rondleiding deelneemt, wandelt u door deze en andere gebieden, zoals de Spiegelzaal, waar in 1919 het Verdrag van Versailles werd ondertekend, waarmee de Eerste Wereldoorlog werd beëindigd. Het is omgeven door 357 spiegels, in een gang van meer dan 70 meter lang.

Vanuit de tuinen kunt u genieten van zo'n 800 hectare groen oppervlak, met een eindeloos aantal fonteinen, vijvers, planten en bloemen die van uw reis een onvergetelijke ervaring zullen maken. In de zomer trekt een fonteinenshow duizenden bezoekers.

Op de eerste zondag van elke maand is het niet mogelijk om een professionele gids in te huren, maar kunt u het park bezoeken met een audiogids.

Reviews

4.3
· 859 Reviews
 • F
  Felix
  5
  (0 Reviews)
  Het was de eerste keer dat we een excursie boekten bij dit agentschap en we zullen het zeker herhalen, de organisatie was erg goed en ze maakten optimaal gebruik van de tijd die we beschikbaar hadden.
 • B
  Beatrisa
  4
  (0 Reviews)
  Alles is mooi. 100% aan te bevelen.
 • A
  Agna
  5
  (0 Reviews)
  Het is geweldig dat de tour zo flexibel is en dat je kunt kiezen of je hem 's ochtends, 's middags of 's middags wilt doen. We kozen ervoor het in de namiddag te doen zodat we 's morgens van andere activiteiten konden genieten.
 • C
  Christiane
  5
  (0 Reviews)
  Ik beveel het ten zeerste aan omdat je alles bezoekt wat belangrijk is in Versailles en alles is zeer goed georganiseerd.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid