Marrakech culinaire tour

4.6
(247 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 56 € 51
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Neem deel aan deze gastronomische tour waar u de smaken van Marokko kunt ontdekken tijdens een bezoek van ongeveer 3 uur. Onder begeleiding van een deskundige gids leert u de geschiedenis en de lokale cultuur van Marrakech en zijn markten kennen.

U proeft olijven, dadels, Marokkaans brood, thee, kruiden en vele andere lokale producten die ervoor zorgen dat u de activiteit vol en tevreden eindigt. Op de markt van Djemaa el Fna krijgt u de gelegenheid om de heerlijke kofta te proeven, een traditioneel Marokkaans gerecht van gehakt.

 • Ontdek de smaken van Marrakech tijdens een gastronomische rondleiding over de lokale markten.
 • Leer meer over de geschiedenis en cultuur van de stad, onder begeleiding van een deskundige gids.
 • Geniet van de vele lokale producten die de stad te bieden heeft en sluit de activiteit verzadigd en tevreden af.

Wat is inbegrepen

 • Gastronomische rondleiding door Marrakech
 • Gids voor deskundigen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze activiteit, die ongeveer 3 uur duurt, krijgt u de kans om de lokale markten van Marrakech te bezoeken en de smaken van de gastronomie te ontdekken. U wordt begeleid door een deskundige gids, die u veel interessante feiten zal leren over de geschiedenis, de cultuur en het eten van deze Marokkaanse stad.

U komt langs de medina van Marrakech en bezoekt verschillende lokale eetstalletjes, waar u olijven, dadels, traditioneel Marokkaans brood, kruiden, thee en nog veel meer kunt proeven. Uw gids begeleidt u door de labyrinten van het historische stadscentrum, waardoor u een uniek inzicht krijgt in het dagelijkse leven in Marrakech .

Je eindigt de tour op de Djemaa el Fna markt , in het hart van de stad. Daar krijgt u de gelegenheid om de heerlijke kofta te proeven, een traditioneel Marokkaans gerecht bereid met gehakt. De activiteit omvat een tiental proeverijen, waarna u de ervaring vol en tevreden kunt afsluiten.

Marrakech is een van de vier keizerlijke steden van Marokko, en een van de belangrijkste van het land. Met bijna 1000 jaar geschiedenis heeft de stad een enorm historisch, cultureel en architectonisch erfgoed. Het wordt beschouwd als de meest internationale stad van het land, met een grote expatgemeenschap die er woont.

De Djemaa el Fna markt is de grootste en bekendste markt in Marrakech en een van de drukste in Afrika. Hij bevindt zich op enkele meters van de Kutubia moskee , de belangrijkste gebedsplaats van de stad. Naast de markt staan een groot aantal minaretten en meer bescheiden moskeeën naast de Kutubia.

Reviews

4.6
· 247 Reviews
 • L
  Linda
  4
  (0 Reviews)
  Goede rondleiding, maar we hadden iets meer verwacht van het eten. Aanbevolen.
 • D
  Daniel
  4
  (0 Reviews)
  Zeer goede ervaring, we hebben een grote verscheidenheid aan gerechten geprobeerd en ze waren allemaal erg goed. De tour was de moeite waard, hoewel ik niet denk dat we het in de toekomst zullen herhalen. Een aanrader.
 • S
  Sarah
  5
  (0 Reviews)
  Uitstekende ervaring.
 • I
  Ian
  5
  (0 Reviews)
  Een uitstekende gastronomische tour, alles is zeer goed georganiseerd en de verscheidenheid aan gerechten die je kunt proberen is zeer groot. Het is een ervaring die iedereen zou moeten meemaken als ze in Marrakech zijn.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid