Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Marrakech tour met gids

4.7
(309 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren 20 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
26 € 24 €
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van deze privétour door Marrakech, die ongeveer 3 uur duurt en waarbij u de Koutoubia-moskee en het Bahia-paleis bezoekt. Je hebt ook tijd om te ontspannen en de stad op eigen houtje te verkennen. U wordt begeleid door een deskundige gids, met wie u veel interessante feiten leert over de geschiedenis en cultuur van de stad.

Tijdens de tour krijgt u de gelegenheid om enkele van de meest emblematische plaatsen in Marrakech te bezoeken, zoals de Joodse wijk, bekend als de "Mellah", de Kasbah moskee, de Saadische graven, of Bab Agnou, een van de 19 poorten die de ingang van de ommuurde stad vormden.

 • Bezoek Marrakech en ontdek de charmes van deze stad in een rondleiding van ongeveer 3 uur.
 • Leer over de geschiedenis en cultuur van de stad van een deskundige gids.
 • Ontdek enkele van de meest emblematische plaatsen van Marrakech, zoals de Koutoubia Moskee, het Bahia Paleis of de Joodse wijk bekend als "Mellah".

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door Marrakech
 • Professionele gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze privétour door Marrakech, die ongeveer 3 uur duurt, krijgt u de kans om de stad te leren kennen en enkele van haar meest emblematische plaatsen te bezoeken. U wordt begeleid door een deskundige gids, die u meeneemt door de steegjes van de stad en u leert over de geschiedenis en cultuur van Marrakech.

Enkele van de belangrijkste plaatsen die u zult bezoeken zijn de volgende:

 • Jemaa el Fna plein: Het grootste plein van Marrakech, en een van de drukste van heel Afrika. Hier kunt u zich vergapen aan de verhalenvertellers, muzikanten, slangenbezweerders, acrobaten, jongleurs en andere artiesten die dagelijks bijeenkomen om bezoekers te vermaken.
 • Bahia Palace: Het Bahia Palace is een indrukwekkend geheel van tuinen en kamers gebouwd in de late 19e eeuw. Het staat bekend als het grootste paleis in Marrakech.
 • Joodse wijk: Bekend onder de algemene naam Mellah, het was de wijk voor leden van deze religie, waar tot 10.000 Joden woonden. Het heeft een synagoge, een eigen begraafplaats en een actieve soek, bekend om zijn specialiteit in de specerijenhandel.
 • Moskee van de Kasbah: Een moskee uit de 12e eeuw, gebouwd bij de residentie van Al Mansour, de toenmalige heerser, zodat de heerser er kon gaan bidden. Het is een van de belangrijkste historische moskeeën in Marrakech.
 • Saadid-tombes: graven uit het einde van de 16e eeuw, die pas in het begin van de 20e eeuw zijn herontdekt. Ze bevatten de overblijfselen van heersers van de Saadid dynastie van Marokko, maar ook van soldaten en bedienden uit die tijd.
 • Bab Agnaou: dit is een van de 19 poorten die naar het historische centrum van Marrakech leiden. Het is samen met de medina van Marrakech door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard.
 • Koutoubia Moskee: Het is de grootste moskee van Marrakech, ook wel bekend als de Moskee van de boekhandelaren. Het is het hoogste gebouw van de stad en als zodanig de belangrijkste bezienswaardigheid en gids van Marrakech.

Marrakech is een stad in het zuiden van Marokko, beroemd om zijn architectuur, rijke geschiedenis en unieke cultuur. Bekend als de "Parel van het Zuiden", is deze oude stad een populaire toeristische bestemming vanwege haar belangrijke kunstscene, beroemde markten en rijke geschiedenis. Ontdek de beroemdste bezienswaardigheden van Marrakech tijdens een culturele en historische privétour, en ervaar de ware essentie van deze Marokkaanse stad.

Beoordelingen

4.7
· 309 Beoordelingen
 • M
  Marta
  5
  (0 Beoordelingen)
  Het overtrof mijn verwachtingen.
 • M
  Miguel
  4
  (0 Beoordelingen)
  Het was echt een leuke rondleiding door de stad en de verschillende bezienswaardigheden, maar we hadden iets anders verwacht. Een aanrader om een keer te doen en een beetje te leren over de geschiedenis van de plaats.
 • F
  Filipe
  5
  (0 Beoordelingen)
  Een van de beste ervaringen van het jaar.
 • C
  Carla
  5
  (0 Beoordelingen)
  Een meer dan complete en plezierige ervaring op deze tour door de geschiedenis van Marrakech. Als je in de stad bent en geïnteresseerd bent om er meer over te leren, is dit een uitstekende optie voor iedereen. Een aanrader.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid