Marrakech Souks-tour

4.9
(128 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 45 € 41
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek een authentiek labyrint van lokale winkels met deze ongeveer 3 uur durende tour door de souks van Marrakech . Met een professionele gids verkent u de verschillende kraampjes en ontdekt u authentieke juwelen van handwerk, keramiek, kruiden en nog veel meer.

Neem deel aan deze tour door de beroemde souks van Marrakech en geniet van de optie van een tour in kleine groep. U kunt ook kiezen voor een privétour of een tour alleen voor u en uw gezelschap met pick-up van uw hotel voor een meer persoonlijke ervaring.

 • Neem een souvenir van uw reis naar Marokko mee naar huis met deze ongeveer 3 uur durende tour door de souks van Marrakech.
 • Geniet van een privétour met optionele hotel pick-up of kies voor de optie van een kleine groepstour .
 • Bezoek deze levendige souks van Marrakech met een professionele gids en bekijk de ambachtslieden aan het werk.
 • Koop typische producten en etnische sieraden zoals keramiek, kaftans of leren tassen.

Wat is inbegrepen

 • Wandeling van ongeveer 3 uur door de souks van Marrakech.
 • Privé tour optie, privé tour met pick-up of kleine groepen beschikbaar.
 • Professionele lokale gids.
 • Eten en drinken.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Betreed een uitgestrekt labyrint van smalle straatjes vol kraampjes en stalletjes op deze ongeveer 3 uur durende tour door de souks van Marrakech . Verken de smalle, kronkelende straatjes van de Medina met een professionele lokale gids en ontdek een groot aantal lokale kraampjes die een verscheidenheid aan typische producten verkopen. Geniet van deze tour door het mekka van het afdingen met de optie van een kleine groepstour. Als u uw ervaring wilt uitbreiden, kies dan voor een privétour of een tour alleen voor u en uw gezelschap met pick-up van uw hotel .

Dwaal door de labyrintische souks van Marrakech, de kleurrijkste en levendigste van Afrika, en snuffel tussen de typische Marokkaanse producten. Volg uw gids door de verschillende lokale winkels in de wijk Medina en ontdek verborgen juweeltjes. Winkel naar handwerk, groenten en fruit, keramiek, juwelen, kruiden, slippers en nog veel meer.

Ontdek het brede aanbod van lokale producten en stop onderweg om te kopen wat u wilt. Geniet van deze rondleiding door de bekendste en mooiste souks van het land en bekijk de ambachtslieden aan het werk. U leert meer over hun ambachtelijke technieken en ook over de verschillende specerijen die ze gebruiken bij het koken.

Tijdens deze shoppingtour door Marrakech met uw gids leert u de kunst van het afdingen en leert u onderhandelen als een echte Marokkaan. Wandel door de verschillende lokale souks en maak van de gelegenheid gebruik om onderweg typische producten te kopen zoals kaftans, leren tassen, tapijten van verschillende Berberstammen, enz. Tijdens deze tocht door de geboorteplaats van het onderhandelen leert u ook over de Marokkaanse geschiedenis en cultuur door middel van gesprekken met ambachtslieden en handelaren.

Reviews

4.9
· 128 Reviews
 • V
  Viper
  5
  (0 Reviews)
  Onze gids was de beste! Ze zorgde goed voor ons en zorgde ervoor dat we goede deals kregen, ik raad deze tour ten zeerste aan!
 • H
  Hailey
  5
  (0 Reviews)
  Wat een geweldige tijd! We vonden het heerlijk om de middag door te brengen met onze gids. Hij liet ons zoveel geweldige plekken in de omgeving zien en stelde ons bloot aan het proces van hun ambachtslieden.
 • A
  Addison
  5
  (0 Reviews)
  De souks zijn de levensader van Marrakech. Er is niets dat je niet kunt kopen in dit gigantische labyrint van activiteit.
 • A
  Ashley
  4
  (0 Reviews)
  Een aanrader voor bezoekers die voor het eerst de soeks bezoeken.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid