Fietstocht Amsterdam

4.7
(8904 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 35 € 32
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Fiets door de straten van Amsterdam en leer meer over de stad met deze fietstour door de Nederlandse hoofdstad. Tijdens deze 2,5 uur durende tour, krijgt u toegang tot veel meer afgelegen plaatsen die niet toegankelijk zouden zijn als u een wandeling zou maken.

Tijdens de hele tour wordt u begeleid door een gids, zodat u geen belangrijke plaatsen mist. Bovendien zult u niet alleen de belangrijkste monumenten van de stad kunnen zien, maar er ook veel over leren. U kunt bijvoorbeeld de Amsterdamse Molen bezoeken, een van de beroemdste ambachtelijke brouwerijen van de stad. Of de Jordaa-wijk, een van de meest pittoreske en beroemde.

 • Verken de straten van Amsterdam op twee wielen met deze fietstour.
 • U maakt deel uit van een kleine groep, aangezien er meestal ongeveer 10 mensen op elke tour zitten.
 • U heeft de mogelijkheid om een cruise tour van ongeveer 1 uur toe te voegen.

Wat is inbegrepen

 • Amsterdam fietstocht
 • Toeristische gids
 • Fiets

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Amsterdam heeft veel cultuur en geschiedenis te bieden voor wie het wil leren kennen, wat kan tijdens deze fietstocht. Amsterdam is een stad die bekend staat om zijn gemak om zich per fiets te verplaatsen. Hierdoor kun je over de lange fietspaden rijden die over de hele stad verspreid liggen. Vergeet niet dat u bij deze tour ook een rondvaart over de Amsterdamse grachten kunt maken.

En bij eventuele vragen kunt u erop rekenen dat uw gids altijd bij u is. De groepen die op deze tocht worden georganiseerd zijn klein, ongeveer 10 personen, zodat iedereen zich gemakkelijk met de fietsen kan verplaatsen. Zo volgt u gedurende ongeveer 2,5 uur uw gids op een ontspannen en rustige manier door de mooiste landschappen en monumenten van de stad.

Dankzij de mobiliteit van de fiets kunt u de verder van het centrum verwijderde gebieden bereiken. Dit is voordelig, want u krijgt in de tijd van de rondleiding veel meer interessante bezienswaardigheden en monumenten te zien. Sommige daarvan zullen algemene gebieden zijn, zoals de Jordaan, waar u het Anne Frank Huis Museum of de Westerkerk vindt. U bereikt ook de Brouwerij Molen, een iconisch symbool van de hoofdstad, waar een van de beroemdste brouwerijen is gevestigd.

Tijdens de tour loopt u ook langs de meest fotogenieke plekken van de hoofdstad. U komt met name door het Voldenpark, een groot en mooi park dat bekend staat als het 'Central Park' van Amsterdam. En niet te vergeten andere belangrijke plekken zoals de dierentuin ARTIS Amsterdam, of het observatiedek van de Centrale Bibliotheek met 180º uitzicht.

Reviews

4.7
· 8904 Reviews
 • M
  María
  5
  (0 Reviews)
  Een luxe tour, een van de beste die we tijdens onze vakantie hebben gedaan. Wij willen het volgend jaar graag herhalen, een aanrader voor iedereen.
 • G
  George
  4
  (0 Reviews)
  Een tour van zeer hoge kwaliteit, hoewel ik denk dat ze geen drankjes voor de trip hadden inbegrepen. Voor de rest was alles perfect, de tour is prachtig en de gids is een uitstekend persoon.
 • M
  Mark
  5
  (0 Reviews)
  Veel beter dan we hadden verwacht, we namen een mooi souvenir mee van deze tour.
 • D
  Derby
  5
  (0 Reviews)
  We hebben een geweldige dag gehad dankzij deze tour, we voelden ons erg op ons gemak bij de gids en de mensen die bij ons waren. We slaagden erin een gesprek aan te knopen met verschillende van hen, het was een zeer aangename ervaring en anders dan andere rondleidingen. Een aanrader.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid