Fietstocht Amsterdam: Hoogtepunten en verborgen juweeltjes

4.3
(4397 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 42 € 39
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de stad Amsterdam als nooit tevoren tijdens deze fietstocht door de stad. Dankzij de mobiliteit van de fiets brengt deze tour u naar de minder bekende gebieden van Amsterdam, die net zo belangrijk en net zo historisch zijn.

Tijdens de ongeveer 3 uur durende tour wordt u begeleid door een gids die uitleg geeft over alle bezienswaardigheden en monumenten die u tijdens de tour zult zien. Deze omvatten de Jordaan, de grachtengordel en het huis van Anne Frank. Bovendien zijn de groepen klein, ongeveer 12 personen, zodat bewegen en luisteren naar de gids geen probleem is.

 • Bezoek de verborgen en minder bezochte toeristische attracties van Amsterdam.
 • Volg en luister naar een gids die de geschiedenis van de stad uitlegt.
 • De groepen zijn klein om het gemakkelijker te maken zich te verplaatsen en de gids te volgen.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door het verborgen Amsterdam
 • Toeristische gids
 • Fiets

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Amsterdam staat bekend om het gemak van fietsen door de straten, wat u tijdens deze tour zult kunnen doen. Maar u kunt niet alleen een ontspannen wandeling maken, u leert ook over alle plaatsen die u bezoekt. De tour duurt in totaal ongeveer 3 uur, waardoor u de verborgen en minder toeristische gebieden van de stad leert kennen. Daarom hoef je alleen maar op de fiets te stappen die je bij de tour krijgt en van de stad te genieten.

Verborgen gebieden verwijzen naar plaatsen zoals geheime binnenplaatsen, verborgen kerken en wijken buiten het centrum die minder bezocht worden door toeristen maar net zo interessant zijn. Maar dat is niet alles, want u zult ook grote monumenten zien, zoals het huis van Anne Frank. En niet te vergeten andere plaatsen zoals de Jordaan, een van de meest pittoreske gebieden, of de Prinseneilanden, met hun oude handelsgeschiedenis.

Bovendien maakt u deel uit van een kleine groep van ongeveer 12 personen per tour. Dit maakt het mogelijk voor de gids om aandacht te hebben voor iedereen in de groep, zodat iedereen een geweldige ervaring heeft. Dit aantal personen is over het algemeen ook geschikt voor groepsfietsen, omdat er meestal niet veel plaats is op straat.

Daarom leert u tijdens deze tour over het ontstaan en de geschiedenis van Amsterdam terwijl u het prachtige landschap bekijkt. U rijdt door de prachtige en iconische grachten en een aantal parken.

Reviews

4.3
· 4397 Reviews
 • S
  Sheila
  5
  (0 Reviews)
  De beste manier om Amsterdam te zien. Zonder twijfel is dit een van de beste tours die ik in lange tijd heb meegemaakt, zeer hoge kwaliteit en zeer goed georganiseerd, niets op aan te merken.
 • P
  Pamela
  5
  (0 Reviews)
  Een zeer leuke en informatieve tour, ik raad het ten zeerste aan.
 • C
  Caroline
  4
  (0 Reviews)
  Prachtige manier om de stad te verkennen, een aanrader voor iedereen, hoewel ik denk dat de lengte van de tour langer had gekund.
 • S
  Sandra
  5
  (0 Reviews)
  Een ideale manier om verborgen plekjes in Amsterdam te leren kennen. Het was een van de leukste en meest persoonlijke ervaringen die we tijdens onze vakantie hadden, en we namen dierbare herinneringen mee aan die middag op de fietsen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid