Krakau oude stad rondleiding

4.8
(89 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 29 € 27
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de Oude Stad van Krakau , die anders is dan andere delen van Polen omdat het een middeleeuwse stad is. Tijdens deze rondleiding wandelt u door de originele ontwerpen van de Middeleeuwen, waarbij de architectuur en indeling bij de bouw van de stad worden belicht. Dit geeft Krakau een unieke middeleeuwse sfeer en uitstraling. U besteedt ongeveer 3 uur aan deze rondleiding, waarbij een deskundige gids in groepen van maximaal 25 personen uitleg geeft over alles wat u ziet. Als u de voorkeur geeft aan een meer persoonlijke service, kunt u kiezen voor een privérondleiding.

 • Maak een wandeling door de middeleeuwse oude stad van Krakau
 • Bekijk monumenten zoals de Markt, het Koninklijk Kasteel Wawel of een originele straat uit 1401.
 • Leer van een gids over de geschiedenis van de oude hoofdstad van Polen.

Wat is inbegrepen

 • Krakau Oude Stad Wandeling
 • Toeristische gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Krakau was de voormalige hoofdstad van Polen en bevat veel geschiedenis, want de stad ontstond in 966, in het midden van de middeleeuwen. Tijdens deze 3 uur durende tour wandelt u door de oude stad waar u nog originele gebouwen uit die tijd kunt zien. Dit alles terwijl u geniet van het comfort van een gids die elke hoek uitlegt terwijl u deel uitmaakt van een groep van maximaal 25 personen. U kunt ook kiezen voor een privérondleiding wanneer u boekt en genieten van de persoonlijke aandacht van een gids alleen voor u en uw gezelschap.

Krakau is een van de weinige steden in Polen waar nog oude monumenten en ruïnes uit de Middeleeuwen staan, wat het een sfeer en ambiance geeft zoals geen enkele andere stad in het land. Een van de meest opvallende monumenten in de stad is de gotische Mariacka-basiliek, die in de 14e eeuw werd gebouwd in een bouwstijl die in de rest van Polen niet voorkomt.

Bovendien loopt u door talloze straatjes in de oude stad, waarvan sommige van groot belang zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval met Ulica Grodzka, een van de oudste en beroemdste straten van de stad, die dateert uit 1401. En niet te vergeten diverse kerken en gebouwen in barok- en zelfs renaissancestijl die tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven.

Reviews

4.8
· 89 Reviews
 • P
  Petra Nickels
  5
  (0 Reviews)
  Es war eine tolle Führung durch Krakau. Immer wieder mit Magdalena.
 • D
  Daniel Friis-Pieper
  5
  (0 Reviews)
  Fantastisk vandring gennem Krakow med en guide, der viste os sider af byen, som man aldrig selv ville finde. En guide med stor historisk viden og stolthed over sin by og sit land.
 • S
  Sirin
  5
  (0 Reviews)
  Mooie rondleiding. De gids gaf de uitleg op een interessante manier. Goed uitgangspunt om Krakau te bezoeken als u er voor het eerst komt.
 • M
  Meryem
  5
  (0 Reviews)
  Een zeer goede gids. Hij heeft ons veel over Krakau laten zien. Je krijgt een goede indruk van de stad
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid