Krakau schietbaan

4.8
(1055 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 55 € 50
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Voel de adrenalinekick van het schieten met een breed scala aan wapens op deze ongeveer drie uur durende schietbaanervaring in Krakau, inclusief ophalen en wegbrengen van het hotel. Je kunt met Glock-pistolen, sluipschuttersgeweren en iconische aanvalsgeweren, zoals de AK-47, op een doelwit schieten en het als souvenir mee naar huis nemen.

Bij deze activiteit leert een professionele instructeur u hoe u de wapens met alle veiligheidsmaatregelen moet gebruiken.

 • Leer omgaan met pistolen, geweren en aanvalsgeweren met een professionele instructeur.
 • Schiet op het doel om je prestaties te meten en neem het doel mee naar huis.
 • Ga de strijd aan met je vriendengroep om te zien wie de beste schietvaardigheid heeft.

Wat is inbegrepen

 • Schietbaan ervaring in Krakau
 • Professioneel Instructeur
 • Handleiding voor het gebruik van wapens
 • Meer dan 30 soorten pistolen, geweren en pistolen om uit te kiezen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Als je deze schietbaanervaring in Krakau uitprobeert, zul je een leuke en onvergetelijke adrenalinegestuurde schietsessie beleven.

U krijgt de kans om te leren omgaan met verschillende wapens, waaronder Glock-pistolen, sluipschuttersgeweren en aanvalsgeweren zoals de populaire AK-47 Avtomat Kalashnikova.

Een professionele gids leert je, via een exclusieve tutorial, hoe je elk van de wapens, waartoe je toegang hebt afhankelijk van de optie en het pakket dat je kiest, moet hanteren. Je hebt opties van geweerpakken met 15 kogels tot geweren met 100 kogels.

Naargelang uw smaak en voorkeur beschikt u over meer dan 30 soorten en modellen pistolen, geweren en buksen, met alle veiligheidsmaatregelen, gehoor- en oogbescherming.

Op de schietbaan van Krakau, de grootste van de stad, kun je mikken en schieten op een doelwit om je schietvaardigheid te testen, en met je vriendengroep strijden om de titel van beste amateur-sluipschutter.

Na de schietsessie kunt u de richtplaat met de sporen van uw schoten mee naar huis nemen als aandenken aan een unieke dag vol emoties.

Deze activiteit is inclusief ophalen en afzetten bij het hotel , zodat de ervaring zo comfortabel mogelijk is en u zich geen zorgen hoeft te maken over het organiseren van iets.

Reviews

4.8
· 1055 Reviews
 • R
  Raquel
  4
  (0 Reviews)
  Ik beveel deze tour ten zeerste aan, het is een zeer leuke en vriendelijke plaats. In mijn persoonlijke geval had ik een geweldige ervaring, en ik zou zeker terugkomen in de toekomst met vrienden.
 • A
  Andrés
  5
  (0 Reviews)
  Een indrukwekkende plek met een zeer goede organisatie en een zeer professionele instructeur. Ik heb goede herinneringen aan deze tour, ik had niet verwacht dat hij zo goed zou zijn, maar uiteindelijk overtrof hij mijn verwachtingen.
 • E
  Eduardo
  5
  (0 Reviews)
  Wij zijn meer dan tevreden over het bezoek aan deze schietbaan, de waarheid is dat wij een zeer aangename middag hebben doorgebracht, vol van gelach en goede tijden. Hopelijk krijgen we in de toekomst de gelegenheid voor een herhaling.
 • V
  Victor
  5
  (0 Reviews)
  Een zeer fatsoenlijke prijs voor alles wat de tour biedt. Ik ging met een vriend, we waren nog nooit op een plaats als deze geweest, maar we kwamen er weg met een zeer aangename ervaring en een beter idee van hoe je een wapen op de juiste manier moet hanteren. We zouden in de toekomst graag nog eens terugkomen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid