Warner Bros Studio Rondleidingen

Tijdens uw bezoek aan de Warner Bros. Studio in Los Angeles kunt u deelnemen aan verschillende rondleidingen, variërend van de gouden eeuw van de cinema tot huidige producties.

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minuten lezen

Warner Bros Studio Rondleidingen

Warner Bros Studio | ©Davann

De Sorteerhoed van Harry Potter dragen, op de set van de Ellen DeGeneres Show staan, de originele kostuums zien die werden gebruikt in films van 1900 tot 1970 of op de iconische bank zitten uit de serie Friends zijn slechts enkele van de leukste dingen om te doen in Los Angeles tijdens uw bezoek aan Warner Bros. Studio

U kunt kiezen tussen een volledige rondleiding door de hele studio of kiezen voor een rondleiding met gids, die u alleen meeneemt door de gebieden die u interesseren. Bijvoorbeeld de gouden eeuw van de cinema, de grote DC Universe tentoonstelling en de sets van de films van Warner Bros.

De beste optie

Hollywood Warner Bros. Studios rondleiding

Een rondleiding met gids en vrije tijd om de studio op eigen houtje te verkennen.

U krijgt een rondleiding door Warner Bros. Studios Los Angeles, met voldoende tijd om de bezienswaardigheden en tentoonstellingen te bekijken en souvenirs te kopen in de winkel.

Tijdens de Warner Bros. Studio Los Angeles tour ziet u permanente tentoonstellingen met de kostuums van personages die hun stempel hebben gedrukt op film en televisie: Batman, Aquaman, Wonder Woman, Harry Potter, onder andere. U vindt er ook enkele artefacten om mee te interageren, zoals de "Sorting Hat", de "Batpod" van The Dark Knight en vele andere.

U vindt er ook vele beroemde filmsets, zoals het Central Perk Café, en geniet van een heerlijke maaltijd. En, afhankelijk van het ticket dat u koopt, krijgt u toegang tot de exclusieve filmzaal en eetzaal van de studio's.

Aanbevolen als... u een liefhebber bent van de filmproducties en tv-series die door Warner Bros. Studio worden geproduceerd.

Hoe boekt u een rondleiding door Warner Bros. Studio Los Angeles?

Rondleiding door Warner Bros.| ©Patty
Rondleiding door Warner Bros.| ©Patty

Door de populariteit van deze tours kan het reserveren van tickets onmogelijk zijn als je te lang wacht. Het beste is om uw tickets online te kopen en een tour in het Engels te selecteren.

Als u voor deze optie kiest, ontvangt u uw ticket per e-mail en hoeft u het alleen te laten zien als u bij de studio aankomt. Vergeet niet een identiteitsbewijs mee te nemen (voornamelijk je paspoort), want daar wordt op de dag van de tour naar gevraagd.

Boek een rondleiding door Warner Bros Studios Hollywood

Opties aangeboden door Warner Bros. Studios Los Angeles voor rondleidingen

Binnen in de Warner Studios| ©Colin Haycock
Binnen in de Warner Studios| ©Colin Haycock

Bij Warner Bros Studios Los Angeles heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten rondleidingen te volgen. Zo hebt u een persoon aan uw zijde die gespecialiseerd is in het onderwerp, die uw vragen beantwoordt, u de geschiedenis van elk van de opnamekamers vertelt en u enkele anekdotes achter de opnames geeft.

De rondleidingen die Warner Bros Studio aanbiedt, kunnen 3 tot 6 uur duren, afhankelijk van wat u wilt zien:

 • Drie uur durende rondleiding door "The Golden Age of Film". U kunt een drie uur durende rondleiding krijgen door de tentoonstelling van de kostuums en filmsets van de geïnspireerde films van 1900 tot 1970.
 • Rondleiding van 4 uur. Deze optie geldt voor de "Studio Tour" en de "Studio Tour Plus". Bij de eerste is de gespecialiseerde gids de eerste twee uur bij u voor de buggyrondleiding door de opnamestudio's en het bezoek aan de decks. Daarna heeft u de resterende tijd geheel vrij om op eigen gelegenheid verder op verkenning te gaan. Bij de "Studio Tour Plus" zal de gids het grootste deel van de tijd bij u zijn. Alleen het laatste uur heeft u geen gids.
 • Tour van zes uur of "Tour Delux". Hierbij is de gids drie uur bij u en heeft u 2 uur vrij, waarin u bepaalde gebieden (DC Universe tentoonstelling, Friends sofa, kostuum- en rekwisietenafdeling) op eigen houtje kunt verkennen.

Gouden Eeuw van Film en Televisie Tour

Als je Los Angeles bezoekt en je bent een echte fan van klassieke films en tv-series, dan mag je de Golden Age tour van Warner Bros. Studio niet missen. Je reist terug in de tijd en herbeleeft de producties die je leven hebben getekend.

De tour begint bij het Warner Bros. Studios tour centre, waar je je elektronische ticket moet laten zien zonder in de rij te staan, want de tours worden van tevoren gepland.

U krijgt een kijkje van dichtbij bij een tentoonstelling van kostuums die werden gebruikt in filmproducties van 1900 tot 1970.

U ziet ook de decors waar belangrijke films als Casablanca, My Fair Lady en Rebel Without a Cause werden opgenomen.

Dit type tour is beschikbaar voor kleine groepen, meestal met een maximum van zes personen. Daarom zal de ervaring dichter bij de tentoongestelde stukken staan en is het mogelijk vragen te stellen aan de gids.

Aangezien deze rondleiding drie uur duurt, hebt u bovendien voldoende tijd om andere activiteiten te ondernemen, zoals een rondleiding door Hollywood, een bezoek aan de huizen van beroemdheden in Los Angeles of een boottocht door de stad.

 • Prijs: de gemiddelde prijs is 69 euro (volwassenen) en 59 euro (kinderen).
 • Duur: 3 uur (ongeveer)
 • Vervoermiddel: elektrische tram voor een deel van de rondleiding.
 • Voordelen van deze optie: u geniet niet alleen van de magie van het klassieke filmtijdperk, maar u krijgt ook een kortingsbon voor de souvenirwinkel van de studio.
 • Nadelen van deze optie: Deze tour omvat geen vervoer van en naar de Warner Bros. Studio.

Studio Tour

Als je al de beste tijd hebt uitgezocht om naar Los Angeles te gaan en je bent een liefhebber van Warner Bros. films, dan wil je een bezoek aan deze historische studio opnemen in je 3-daagse route.

Je krijgt een kijkje van dichtbij in de soundstages en geluidsstudio's, en je ziet kostuums en rekwisieten die door de jaren heen iconisch zijn geworden op het witte doek.

De Studio Tour is een rondleiding voor kleine groepen, duurt ongeveer drie uur en vindt plaats in gezelschap van een gespecialiseerde gids, die u de geschiedenis, anekdotes en interessante geheimen vertelt die in elk van de bezochte sets, studio's en plaatsen verborgen liggen.

Voor het einde van de rondleiding krijgt u een uur de tijd om op uw eigen tempo te verkennen en tentoonstellingen te bekijken van voorwerpen die in verschillende films zijn gebruikt.

U krijgt ook de kans om in een buggy te rijden en een deel van de buitenkant van de studio te bekijken. U hebt ook toegang tot de winkel van Warner Bros. Studios, waar u enkele souvenirs van het bezoek kunt kopen voordat u vertrekt.

Een leuke aanvulling op dit bezoek is een rondleiding door Universal Studios Hollywood, dat op slechts 34 minuten met de bus ligt, of een van de Hop On Hop Off bustours door Los Angeles, een foodtour of winkelen.

 • Prijs: de gemiddelde prijs is 69 euro (volwassenen) en 59 euro (kinderen).
 • Duur: 3 uur (ongeveer)
 • Vervoermiddel: buggy, tijdens een deel van de tour.
 • Voordelen van deze optie: u geniet van het gezelschap van een gespecialiseerde gids, maar u hebt ook vrije tijd om in uw eigen tempo te verkennen.
 • Nadelen van deze optie: deze tour omvat geen transfer van en naar de Warner Bros. Studio.

Studio Tour Plus

Harry Potter gedeelte| ©Joel
Harry Potter gedeelte| ©Joel

Een andere favoriet bij zowel toeristen als de lokale bevolking is de Studio Tour Plus. Dit is een rondleiding van ongeveer vier uur, waarbij u de meest relevante details te weten komt over de geschiedenis van de legendarische Warner Bros. Studio.

U leert ook over het productieproces van zowel films als tv-series en hoe deze op het scherm worden gebracht.

Zodra u de gids heeft ontmoet, neemt hij u mee naar de Deluxe Lounge voor het ontbijt. Daar kun je kiezen uit gebotteld water, koffie, sap en wat gebak.

Vervolgens gaat u naar de filmzaal, waar een welkomstfilm van Warner Bros. Studio wordt vertoond en de tour officieel begint.

De tour brengt twee uur door met het verkennen van de sets van films, series en tv-shows die geschiedenis hebben gemaakt: Rebel Without a Cause, Spiderman, The Big Bang Theory, Two and a Half Men en Friends, om er een paar te noemen.

U bezoekt ook enkele film- en geluidstrappen en ziet kostuums en voorwerpen die zijn gebruikt door personages uit Harry Potter, Batman, leden van de Justice League en andere helden uit het DC-universum.

De tour gaat verder in het Central Perk Café, om te genieten van de recreatie van de herinnerde sets van de serie Friends en een heerlijk menu, dat u zeker zal verrassen.

U krijgt ook toegang tot merchandising met exclusieve producten uit deze productie, u rijdt tijdens een deel van de rondleiding in een elektrische tram en u luncht voor het einde van het bezoek.

Daarna neemt u afscheid van de Warner Bros. Studio en kunt u doorgaan met een bezoek aan de musea van Los Angeles, een spooktocht of gewoon door de straten van de stad slenteren op zoek naar wat souvenirs.

 • Prijs: de gemiddelde prijs is 149 euro (volwassenen) en 128 euro (kinderen).
 • Duur: 4 uur (ongeveer)
 • Vervoermiddel: elektrische tram, tijdens een deel van de rondleiding.
 • Voordelen van deze optie: u krijgt bevoorrechte toegang tot de opnamesets van de studio, het Central Perk Café, de eetzaal en de luxe filmzaal.
 • Nadelen van deze optie: deze tour omvat geen transferservice van en naar de Warner Bros. Studio.

Deluxe Tour

Als u gepassioneerd bent door het film- en televisiewerk van Warner Bros. Studios en niet weet wat u in de winter in Los Angeles moet doen of welke attracties u in de zomer moet bezoeken, dan zal de Deluxe Tour u interesseren.

Dit is een ongeveer zes uur durende tour , die is gepland om een complete ervaring te bieden aan bezoekers zoals u die een kijkje van dichtbij willen krijgen in het filmproces, de sets, rekwisietenafdelingen, kostuums, filmtrivia en nog veel meer.

Tijdens de Deluxe Tour kunt u de filmsets verkennen die zijn gebruikt vanaf de begindagen van de studio's tot nu.

Naast deze filmsetervaring kunt u door de Bat Man's Batcave en de magische wereld van Harry Potter lopen. Dit alles, terwijl je interageert met enkele objecten en een complete tentoonstelling ziet van kostuums die in beide producties zijn gebruikt.

Je krijgt ook de kans om speciale effecten uit te proberen, zoals die welke worden gebruikt in de scènes van Hagrid, de vriendelijke halfmenselijke, halfreusachtige sleutelbewaarder. Bovendien kunt u de iconische Friends-bank, de cafetaria van de show en de faciliteiten achter de schermen bezoeken.

U krijgt toegang tot de enorme kostuum- en rekwisietenafdeling, die u kunt bezoeken en zorgvuldig kunt observeren. Ontbijt en lunch zijn ook beschikbaar in een exclusieve eetzaal. U kunt ook de souvenirwinkel bezoeken , waar u exclusieve producten uit de verschillende Warner Bros. producties vindt.

 • Prijs: de gemiddelde prijs is 299 euro per persoon.
 • Duur: 6 uur (ongeveer)
 • Vervoermiddel: buggy, in sommige delen van de tour.
 • Voordelen van deze optie: dit is een tour die je een complete ervaring geeft: je bezoekt verschillende opnamestudio's, je ziet tentoonstellingen, je ziet de rekwisietenafdelingen en hebt interactie met ze, je proeft heerlijke Hollywoodgerechten en nog veel meer.
 • Nadelen van deze optie: Deze tour omvat geen transferservice van en naar de Warner Bros. studio.

Boek een tour door Warner Bros Studios Hollywood

Waarom is een bezoek aan Warner Bros Studios Los Angeles een aanrader?

Studio collectie| ©Rachel
Studio collectie| ©Rachel

Een bezoek aan de Warner Bros Studio 's tijdens uw verblijf in Los Angeles is een aanrader als u wilt leren hoe de magie van film en televisie tot stand komt. U kunt er kennismaken met de geheimen achter de camera: decors met nepstraten en -muren, speciale effecten, enz.

Ook als u een echte liefhebber bent van de films, tv-series en shows van Warner Bros, zult u genieten van de verschillende tentoonstellingen van originele kostuums en artefacten. Allemaal gebruikt door uw favoriete personages uit het DC Universum, de wereld van Harry Potter, Friends, enz.

Boek een rondleiding door Warner Bros Studios Hollywood

Tips voor een rondleiding door Warner Bros Studios Los Angeles

Bij Warner Bros Studios| ©Joel
Bij Warner Bros Studios| ©Joel

Voordat u Warner Bros Studios Los Angeles bezoekt, moet u enkele tips in gedachten houden , die u kunnen helpen ongemakken te voorkomen en een betere ervaring te hebben tijdens de tour.

 • Reserveer tickets voor de tours die u wilt bijwonen. Houd er rekening mee dat het vanwege de toeristische drukte onmogelijk is om op de dag van de tour nog tickets te kopen.
 • Laat uw bagage achter in het hotel, want grote koffers zijn niet toegestaan in Warner Bros Studio. Er zijn zelfs geen speciale kluisjes voor dit soort voorwerpen.
 • Neemgeen baby's of kinderen mee die nog een kinderwagen gebruiken, want de leeftijdsgrens voor toegang is 5 jaar en ouder.
 • Als u een gebarentolk of een rolstoel nodig hebt, moet u bij de reservering contact opnemen met het personeel van Warner Bros. Studio. Beide diensten zijn gratis beschikbaar.

Boek een rondleiding door Warner Bros Studios Hollywood