Ouarzazate dagtocht vanuit Marrakech

4.8
(349 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 11 tot 12 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 39 € 36
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Maak deze dagtocht naar Ouarzazate vanuit Marrakech, op minder dan 200 kilometer afstand. Stap in deze fantasiewereld waar u iconische plaatsen zult zien zoals de stad Ait Ben Haddou, de beroemde kashba's en het imposante Atlasgebergte.

Een deskundige gids begeleidt u op deze reis, u krijgt vervoer van en naar de stad en u ontdekt zelfs enkele sets van beroemde films zoals Gladiator en The Mummy. Tijdens deze "Hollywood van Afrika"-ervaring steekt u ook de Tizi n'Tichka over, de hoogste wegpas in het noorden van het continent.

 • Ga naar Ouarzazate vanuit Marrakech. Deze stad ligt in het zuiden van Marokko en heeft spectaculaire bezienswaardigheden zoals het fort van Ait Ben Haddou.
 • Onder begeleiding van een professionele gids kunt u het prachtige Atlasgebergte aanschouwen en de Kasbahs, de beroemde Marokkaanse paleizen, bezichtigen.
 • U krijgt een pendeldienst en kunt de opnamelocaties van filmparels als The Mummy en Gladiator bezoeken.

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar Ouarzazate vanuit Marrakech
 • Vervoer van en naar
 • Professionele gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Mis deze dagtocht naar een authentieke plaats van fantasie en geschiedenis niet: Ouarzazate. Vanuit Marrakech, op minder dan 200 kilometer van deze zuidelijke stad, wachten u onder meer prachtige uitzichten op het Atlasgebergte, de majestueuze kashba's en de stad Ait Ben Haddou.

U rijdt door Tizi n'Tichka, de hoogste wegpas van Noord-Afrika, terwijl u geniet van het woestijnlandschap. U zult ook getuige zijn van enkele filmgebieden van films als Gladiator, Star Wars of Alexander de Grote. De ervaring is inclusief een deskundige gids en retourtransport.

Ouarzazate staat ook bekend als de poort naar de woestijn en zijn geschiedenis omvat Berbers, Afrikaanse handelaren en Franse kolonisten die door deze regio trokken. Het is een van Marokko's meest bezochte toeristische bestemmingen, niet in het minst vanwege de filmstudio's en vestingwerken zoals de Kasbah Taourirt.

Ouarzazate, gelegen op een strategische locatie met uitzicht op de Saharawoestijn, was een doorgangsplaats voor een groot aantal karavanen van handelaren die vanuit het zuiden naar Europa kwamen. Aan de andere kant is er Ait Ben Haddou, een van de bekendste en best bewaarde ksar, of kastelen van Marokko, van Berberse oorsprong en vol smalle straatjes en labyrintische doorgangen.

Tijdens uw avontuur in Ouarzazate, aan de voet van het Atlasgebergte, ziet u hoge berglandschappen, besneeuwde toppen in de verte, vlaktes, palmoases, duinen, meren en nog veel meer.

Reviews

4.8
· 349 Reviews
 • R
  Rosalia
  5
  (0 Reviews)
  Het was een onvergetelijke ervaring, ik vond het geweldig en ik was altijd zeer comfortabel.
 • R
  Remi
  5
  (0 Reviews)
  Uitstekend werk van de gidsen gedurende de hele dag. Ze hebben ervoor gezorgd dat de punten van belang steeds werden bereikt.
 • S
  Scarlett
  4
  (0 Reviews)
  Het beste deel van de tour zijn de gidsen, vriendelijk, oprecht en zeer vriendelijk.
 • C
  Charlotte
  4
  (0 Reviews)
  Spectaculair bezoek, de reis is lang maar zeker de moeite waard. Zelfs de landschappen onderweg zijn prachtig. De chauffeur was super vriendelijk en attent, evenals de gids.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid