Lobos wandeltocht vanuit Fuerteventura

4.2
(4102 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 8 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren

Deze ervaring is momenteel niet beschikbaar

Overzicht

Breng een dag door in de natuur met deze wandelexcursie naar het eiland Lobos vanaf Fuerteventura. Dit is een complete activiteit voor kleine groepen waarbij een deskundige lokale gids u over zee en land begeleidt om meer te weten te komen over de fauna, flora en vulkaan van dit indrukwekkende eiland.

Een privévoertuig haalt u op bij uw accommodatie (als het een van de aangewezen accommodaties is) en brengt u naar de haven, waar u een veerboot neemt die u in ongeveer 15 minuten naar het eiland Lobos brengt. Daar kunt u genieten van een rondleiding van 6 km en vrije tijd op het strand voor een duik of snorkelen.

 • Leer het eiland Lobos kennen in één dag met de veerboot vanaf Fuerteventura.
 • Ontdek de geschiedenis van het eiland tijdens een wandeltocht onder leiding van een deskundige lokale gids.
 • Geniet van de natuur en de zee tijdens een persoonlijke excursie voor kleine groepen.

Wat is inbegrepen

 • Dagtocht naar het eiland Lobos vanuit Fuerteventura
 • Privé voertuig
 • Retour ferry ticket
 • Toegangsvergunning voor het eiland Lobos

Wat je kunt verwachten

Met deze wandeltocht naar het eiland Lobos vanuit Fuerteventura leert u dit spectaculaire eiland kennen in een dag vol avontuur en natuur. De excursie begint bij uw eigen accommodatie (indien op de ophaallijst), waar u wordt opgehaald door een 7-persoonsbusje of een minibus met maximaal 15 zitplaatsen (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Vanaf dat moment wordt u begeleid door een deskundige lokale gids die u op elk punt van de excursie alles vertelt wat u moet weten. Het privévoertuig brengt u naar de haven, waar de veerboot naar Lobos op u wacht. De zeetocht duurt ongeveer 15 minuten, ideaal om te ontspannen op het water en te genieten van het uitzicht.

Eenmaal op het eiland Lobos wordt u begroet door de natuur op haar best. Het is tijd voor een wandeling van 6 km waarbij u de flora en fauna van het gebied kunt ontdekken. Je zult ook de vulkaan beklimmen.

Maak je geen zorgen als je nog nooit hebt gewandeld, het is een eenvoudige en toegankelijke route voor iedereen. De gids zal u voorzien van wandelstokken die u zullen helpen tijdens de beklimming van de vulkaan. Aangezien dit een activiteit voor kleine groepen is, krijgt u bovendien alle aandacht die u nodig heeft tijdens de tocht.

Aan het einde van de excursie heeft u vrije tijd op het strand. Het zal het perfecte moment zijn om een duik te nemen en te genieten van het water, of zelfs om te snorkelen en het onderwaterleven te leren kennen. Snorkeluitrusting is niet inbegrepen, dus wij raden u aan deze zelf mee te nemen.

Reviews

4.2
· 4102 Reviews
 • A
  Ajax
  4
  (0 Reviews)
  Het was niet wat ik verwachtte, maar het was een aangename ervaring. De groep was klein en het uitzicht was aangenaam, maar ik had verwacht meer te zien.
 • V
  Violeta
  5
  (0 Reviews)
  Goede ervaring. We kregen een geweldig uitzicht en namen veel foto's om te onthouden. 10/10
 • J
  Jade
  5
  (0 Reviews)
  Het was een aangenaam avontuur. We konden zwemmen in het kristalheldere water van de zee voordat we het eiland verlieten, ik was nog nooit in mijn leven in zulk helder water geweest.
 • L
  Lars
  4
  (0 Reviews)
  De weg is lang en elke meter waard, het was een prachtige ervaring.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid