Londen aangepaste privétour

4.5
(291 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 2 tot 6 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 61 € 56
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek Londen zoals u dat wilt. Met deze gepersonaliseerde wandeltocht door de Britse hoofdstad bent u degene die de professionele gids, die u tijdens de tocht begeleidt, vraagt om de stops te maken die u voor de excursie wenst . Het duurt twee tot zes uur, afhankelijk van wat u kiest.

Daarom moet u bij uw reservering uw voorkeuren aan de gids doorgeven, zodat hij/zij een gepersonaliseerd plan kan opstellen. U kunt het ook op dezelfde dag veranderen, afhankelijk van wat u wilt bezoeken. Deze gids legt details uit die alleen de plaatselijke bevolking kent. Dankzij zijn informatie geeft hij u inzicht in hoe de mensen leven in een van de meest multiculturele hoofdsteden ter wereld.

 • Deze tour is volledig gepersonaliseerd en u kiest de stops die u tijdens de activiteit wilt maken.
 • U wordt begeleid door een lokale gids die u alle details van deze geweldige stad zal uitleggen.
 • Een excursie die tot zes uur kan duren, afhankelijk van uw voorkeuren bij het kiezen van de verschillende stopplaatsen, die u vooraf aan de gids moet doorgeven.

Wat is inbegrepen

 • Privé rondleiding
 • Lokale gids
 • Entreegelden voor attracties die u tijdens de tour wilt bezoeken zijn niet inbegrepen.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Als u Londen exclusief met een gids wilt leren kennen, dan is deze gepersonaliseerde wandeling iets voor u. U hoeft zich niet langer te laten leiden door het tourprogramma, want u bepaalt uw eigen route voor de twee tot zes uur die de tour duurt.

Deze suggesties voor de stops op de excursie moeten echter voor aanvang van de excursie worden aangevraagd, zodat de gids het plan in Londen kan opstellen. Als u besluit om tijdens de rondleiding van script te veranderen, kan dat ook, want het is volledig gratis en aangepast aan uw smaak.

De gids vertelt u niet alleen een stukje geschiedenis over de plaatsen waar u in de hoofdstad langskomt, maar geeft u ook ideeën over hoe het is om als bewoner in een van de hoofdsteden van de wereld te leven .

Zoals u zult zien, is deze rondleiding gratis. Maar dit zijn enkele van de sites die u aan uw reisroute kunt toevoegen:

 • Big Ben en Westminster Abbey: U kunt twee van de meest iconische en bezochte monumenten van Londen zien, die dicht bij elkaar liggen.
 • London Eye: Dit is het beroemde reuzenrad in het hart van de Britse hoofdstad, waar u een tochtje kunt maken om Londen vanuit een ander perspectief te bekijken.
 • Borough Market: Een van de oudste markten van de stad waar u de typische Britse keuken kunt proeven.
 • Soho: Nog een van de plaatsen die de meeste toeristen aantrekt, omdat het een van de levendigste wijken is vanwege de bars, restaurants en winkels.

Bovendien vindt deze tocht plaats ondanks de weersomstandigheden. Dit betekent dat zelfs als het regent of sneeuwt, de activiteit doorgaat. Het wordt daarom aanbevolen om geschikte kleding en schoeisel te dragen voor de tocht. U moet ook een gemiddelde conditie hebben, want de hele tocht wordt te voet afgelegd.

Als u tijdens de tour naar attracties wilt gaan, moet u uw eigen entree betalen en moet u ook de entree betalen voor de gids die u naar de attracties begeleidt en u alle details uitlegt.

Reviews

4.5
· 291 Reviews
 • J
  JULIEN CONTI
  5
  (0 Reviews)
  Très bon moment passé avec notre guide Manitou avec qui nous avons eu de nombreuses conversations très enrichissantes tout le long de notre parcours Londonien. Un grand Merci à lui... Cloé et Julien
 • S
  Sheryl
  5
  (0 Reviews)
  Mooie gids! We werden op de best mogelijke manier verzorgd.
 • É
  Érina
  4
  (0 Reviews)
  Londen is prachtig en de beste manier om het te leren kennen is te wandelen door alle verborgen straatjes en doorgangen.
 • E
  Eloise
  5
  (0 Reviews)
  Ondanks dat hij een lokale gids was, sprak hij zeer goed Spaans. Zeer professioneel en op de hoogte van alles.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid