Westminster rondleiding inclusief tickets voor The London Eye

4.5
(210 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 4 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 143 € 130
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de bezienswaardigheden in het hart van Londen en maak een ritje in het beroemde reuzenrad London Eye met deze boeking. Tijdens een wandeltocht, met maximaal 15 passagiers, krijgt u de kans om enkele van de meest emblematische punten van de Britse hoofdstad te bezoeken, zoals Buckingham Palace, Westminster Abbey of Trafalgar Square. U krijgt ook de kans om te genieten van de wisseling van de koninklijke wacht, een van de populairste ceremonies onder toeristen.

Met een professionele gids, die u de verschillende verhalen over deze plaatsen zal vertellen, krijgt u de kans om de meest opmerkelijke plaatsen in Londen te zien. De tour stopt bij de London Eye, waar u de stad vanuit een ander perspectief kunt bekijken dankzij de tickets die bij deze tour zijn inbegrepen.

 • Met deze boeking wandelt u gedurende ongeveer vier uur rond de verschillende monumenten van Londen die zich in het centrum van de stad bevinden, zoals de Big Ben, Westminster Abbey en Trafalgar Square.
 • U wordt begeleid door een professionele gids die u verschillende verhalen vertelt over deze iconische monumenten van de Britse hoofdstad in een rondleiding voor maximaal 15 reizigers .
 • Je krijgt kaartjes voor het beroemde reuzenrad London Eye, waar je kunt genieten van een uitzicht op Londen zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.

Wat is inbegrepen

 • Wandeling langs verschillende monumenten in het centrum van Londen
 • Professionele gids
 • Kaartjes voor London Eye
 • Ervaring in kleine groepen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Dankzij deze boeking krijgt u de kans om het hele centrum van Londen te verkennen en de belangrijkste monumenten van de stad te zien. Met een professionele gids, die u gedurende de hele route begeleidt, leert u de geschiedenis kennen van een van de belangrijkste hoofdsteden van de wereld. Bij deze activiteit, die maximaal 15 personen in de groep toelaat, krijgt u bovendien kaartjes voor het reuzenrad London Eye.

De tour richt zich op Westminster, waar u verschillende monumenten vindt die u van buitenaf kunt bewonderen, zoals de Big Ben en Westminster Abbey. Maar u krijgt ook de kans om de buitenkant van Buckingham Palace en de omliggende koninklijke parken, zoals St James's Park, van dichtbij te bekijken.

Als je geluk hebt, zie je tijdens de rondleiding ook de wisseling van de koninklijke wacht bij Buckingham Palace . Maar let op de dagen waarop de ceremonie die zoveel mensen aantrekt meestal plaatsvindt. In juni en juli wordt het elke dag gehouden, maar de rest van het jaar alleen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Tijdens de tour krijgt u met deze reservering kaartjes voor toegang tot de London Eye, het beroemde reuzenrad waar veel toeristen in willen om Londen vanuit een ander perspectief te zien.

Reviews

4.5
· 210 Reviews
 • R
  Rodrigo
  5
  (0 Reviews)
  Ik denk dat het een zeer complete tour is, met veel plaatsen om te bezoeken. Als je naar Londen gaat moet je de London Eye bezoeken, je hebt er het mooiste uitzicht over de stad.
 • K
  Kevin
  4
  (0 Reviews)
  Het zou perfect zijn geweest als de tour 8 of 9 uur had geduurd in plaats van 4. Het is een plek waar je veel gezinsactiviteiten kunt doen, en de duur helpt daar niet bij. Desondanks hebben we genoten van de rondleiding en waren we onder de indruk van het ongelooflijke uitzicht vanuit de London Eye.
 • S
  Sofia
  5
  (0 Reviews)
  Zeer goede tour, we verwachtten iets goeds maar we hadden niet gedacht dat het onze verwachtingen zou overtreffen zoals het deed. We zijn super blij dat we deze tour hebben gekozen om onze vakantie af te sluiten, we hopen snel weer terug te komen naar deze prachtige stad.
 • L
  Lourdes
  4
  (0 Reviews)
  Ik had graag gezien dat de tour langer had geduurd. Als je als gezin in 4 uur gaat kun je niet van alles genieten en dat is jammer want er zijn veel mooie plekken om te bezoeken. Het is echter een tour die ik ten zeerste aanbeveel aan iedereen die naar Londen gaat, zo'n kans mag je niet missen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid