Kindvriendelijke rondleiding Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel

4.8
(6110 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 216 € 197
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Geniet van een rondleiding door Vaticaanstad die perfect is voor kinderen en gezinnen. Er zijn triviavragen, speurtochten en interactieve quizzen om de rondleiding leuk te houden voor gezinnen, maar vooral voor kinderen. Op deze manier kun je ongeveer 3 uur genieten van een bezoek aan de grootste kunstcollecties ter wereld in de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Je maakt deel uit van een kleine groep van ongeveer 10 personen. Bovendien zijn alle toegangskaartjes inbegrepen, zodat je toegang hebt tot de bezochte plaatsen zonder in de rij te hoeven staan.

 • Geniet van het Vaticaan tijdens een rondleiding met gids, ideaal voor gezinnen, terwijl je je vermaakt met spelletjes en speurtochten.
 • Skip-the-line tickets zijn inbegrepen voor de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek.
 • Je krijgt een zeer persoonlijke ervaring omdat de groepen klein zijn, ongeveer 10 personen.

Wat is inbegrepen

 • Familiebezoek aan het Vaticaan
 • Reisleiding voorbereid om met kinderen om te gaan
 • Gegarandeerde wachtrijvrije service
 • Toegang tot de Vaticaanse Musea

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze rondleiding blijven de kleintjes aandachtig en vermaakt. Er zijn leuke interactieve spelletjes, speurtochten en trivia vragen . Op deze manier leer je meer over Vaticaanstad, terwijl je een leuke tijd hebt en een leuke herinnering aan het bezoek maakt. De speciale kinderrondleiding duurt ongeveer 3 uur, en de gids zal zijn volledige aandacht aan jullie kunnen besteden omdat jullie met een kleine groep van ongeveer 10 personen zullen zijn.

Deze tour is inclusief toegangskaartjes voor de belangrijkste monumenten van Vaticaanstad, zoals de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Al deze tickets garanderen een skip-the-line service zodat je geen tijd verliest.

Het Vaticaans Museum bevat een groot aantal kunstwerken zoals beeldhouwwerken en sarcofagen. Je bezoekt ook de grote collecties wandtapijten en kroonluchters. En niet te vergeten de kamers van de schilder Rafaël waar je de ongelooflijke meesterwerken van de Renaissance vindt. Dit alles met speciale aandacht voor kinderen om ze kennis te laten maken met de wondere wereld van de kunst zonder ze te vervelen.

Tijdens het bezoek zie je ook de Sixtijnse Kapel. Binnen zijn de prachtige fresco's van de meester Michelangelo te zien, zoals het 'Laatste Oordeel' of 'De Schepping van Adam'. Daarnaast zijn er ook fresco's van andere grote kunstenaars zoals Botticelli en Ghirlandaio.

Een andere plek die je kunt bezoeken is de Sint-Pietersbasiliek, de meest representatieve plek van het christendom, waar de paus zijn ceremonies uitvoert. Het is echter niet alleen van religieus belang, maar het is ook een architectonisch monument en heeft binnen schilderijen en voorwerpen die interessant zijn voor elke bezoeker.

Reviews

4.8
· 6110 Reviews
 • A
  Andrea
  4
  (0 Reviews)
  We hadden graag meer foto's genomen, maar de tour was nog steeds erg goed. Een beetje lang voor mijn kinderen die al eerder een andere tour hadden gedaan, maar ze waren erg tevreden.
 • D
  Diego
  5
  (0 Reviews)
  We zijn allemaal erg blij dat we deze tour hebben gedaan.
 • C
  Celeste
  5
  (0 Reviews)
  Alles was zeer leerzaam voor de kinderen, ze gingen weg met veel nieuwe kennis en twijfels. In de auto raakten ze niet uitgepraat over wat ze hadden gezien, ze planden zelfs wat ze gaan doen als ze volgend jaar terugkomen!
 • R
  Rocío
  5
  (0 Reviews)
  Een middag met het gezin doorbrengen op zo'n plek lijkt me een van de beste vakantieplannen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid