Skip-the-Line tickets voor Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel

4.6
(16196 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 50 € 46
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Verken de artistieke en religieuze schatten van het Vaticaan met dit fast-track ticket voor de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel. Bespaar kostbare tijd door de lange rijen te vermijden en dompel jezelf onder in het indrukwekkende culturele erfgoed van Rome.

Bezoek zalen vol meesterwerken uit de Renaissance, zoals Rafaëls School van Athene en de Kaartengalerij. Bewonder de fresco's van de Sixtijnse Kapel, waaronder het beroemde plafond geschilderd door Michelangelo. Een ervaring waarbij je Vaticaanstad in je eigen tempo kunt verkennen en kunt genieten van de schoonheid en geschiedenis.

 • Vermijd de wachtrijen en bespaar kostbare tijd tijdens je bezoek aan het Vaticaan met een fast-track ticket.
 • Bezoek de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel in je eigen tempo, zonder tijdsbeperkingen.
 • Dompel jezelf onder in de kunst en geschiedenis vanVaticaanstad terwijl je beroemde meesterwerken en fresco's bewondert.

Wat is inbegrepen

 • Skip-the-line tickets voor de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel
 • Toegang tot alle open zalen en galerijen
 • Rondleiding
 • Audiogids

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Ontdek de meest indrukwekkende ruimtes van het Vaticaan met deze fast-track tickets. Je krijgt de kans om enkele van 's werelds meest indrukwekkende kunstcollecties te verkennen in de Vaticaanse Musea en je te vergapen aan de schoonheid van de Sixtijnse Kapel. Je vermijdt de lange rijen en geniet van een naadloze ervaring.

Eenmaal binnen in de Vaticaanse Musea word je omringd door een ongelooflijke reeks meesterwerken van de klassieke oudheid tot de Renaissance. Je kunt beeldhouwwerken, schilderijen, wandtapijten en nog veel meer bewonderen, terwijl je je onderdompelt in de rijke geschiedenis en cultuur van Rome.

Maar het hoogtepunt van deze tour is ongetwijfeld het bezoek aan de Sixtijnse Kapel. Hier kun je Michelangelo's beroemde fresco's bewonderen, waaronder zijn meesterwerk "Het Laatste Oordeel". De schoonheid en het detail van deze schilderijen is werkelijk adembenemend en zal je sprakeloos achterlaten.

Het is een must voor elke kunst- en geschiedenisliefhebber.

Reviews

4.6
· 16196 Reviews
 • B
  Bautista
  4
  (0 Reviews)
  Visité los Museos Vaticanos con mi hermano, ¡una experiencia inolvidable! Sin colas ni esperas, simplemente arte e historia en su máxima expresión.
 • A
  Amelia
  5
  (0 Reviews)
  Visita imprescindible, sin colas y con acceso rápido. Los museos vaticanos son una maravilla, ¡una experiencia enriquecedora!
 • C
  Catalina
  4
  (0 Reviews)
  Vale totalmente la pena saltarse las colas, te ahorras un montón de tiempo. Los frescos de la Capilla Sixtina son una pasada, me dejaron sin palabras.
 • D
  Diogo
  4
  (0 Reviews)
  Me encantó evitar las largas filas y tener acceso directo a las maravillas del museo, pero la señalización dentro podría ser un poco más clara para los turistas.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid