Vroege toegang tot Vaticaan en Sixtijnse Kapel

4.3
(3251 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 4 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 113 € 103
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Met dit ticket kun je de monumenten van het Vaticaan 's ochtends vroeg betreden, d.w.z. voor hun officiële openingstijd. Zo vermijd je de grote drukte en heb je het gevoel dat alle werken speciaal voor jou worden tentoongesteld.

Bovendien word je tijdens de tour begeleid door een gids die je informeert over de relevantie en geschiedenis van alle werken in de Vaticaanse Musea, de Pinacoteca van het museum en de Sixtijnse Kapel. Deze gids geeft je zijn of haar onverdeelde aandacht omdat je deel uitmaakt van een kleine groep van ongeveer 15 personen.

  • Geniet 's ochtends vroeg van een rondleiding door de grote monumenten van het Vaticaan.
  • Alle benodigde entreegelden zijn inbegrepen met gegarandeerde skip-the-line service.
  • Je maakt deel uit van een kleine groep van maximaal 15 personen.

Wat is inbegrepen

  • Een rondleiding door de monumenten van het Vaticaan
  • Lokale gids
  • Vroege ochtend tickets en wachtrijvrije service
  • Toegang tot de Vaticaanse Musea

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Met dit ticket krijg je 's ochtends vroeg een rondleiding door de Vaticaanse Musea, de Pinacoteca en de Sixtijnse Kapel. Dit betekent dat je voor de officiële openingstijd naar binnen kunt, waar de capaciteit slechts 10% is. Daarom vermijd je de grote drukte en geniet je van een veel aangenamer en rustiger bezoek in een groep van ongeveer 15 personen. En je verliest ook geen tijd, want je kunt naar binnen zonder in de rij te staan.

Op deze manier bezoek je de Vaticaanse Musea, die een van de grootste kunstcollecties ter wereld bevatten. Deze omvatten galerijen met wandtapijten, kandelabers en landkaarten, maar ook talloze beeldhouwwerken en sarcofagen. Je komt ook in de vertrekken van de schilder Rafaël, waar je meesterwerken uit de Renaissance vindt die werkten op de gezichten van Leonardo da Vinci en Michelangelo.

Je zult ook de Pinacoteca van deze musea bezoeken. Binnen vind je grote meesterwerken van de kunst. Je ziet er schilderijen van Caravaggio, Leonardo da Vinci en Rafaël.

Aan de andere kant is de Sixtijnse Kapel een must-see in het Vaticaan. Op het plafond vind je de fresco's geschilderd door de grote Michelangelo. Hierin toont hij bijbelse gebeurtenissen zoals het 'Laatste Oordeel' of 'De Schepping van Adam', beide totaal emblematische werken in de geschiedenis van de mensheid.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid