All-inclusive pas Amsterdam

4.6
(5578 Reviews)

Over deze activiteit

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 97 € 89
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Met deze Amsterdam All Inclusive Pas krijg je toegang tot 30 van Amsterdams topattracties en live rondleidingen door de stad. Maar dat is nog niet alles, want je krijgt ook toegang tot monumenten en andere ervaringen zoals een rondvaart, fietsverhuur en meer.

Daarnaast krijg je ook kortingen tot 50% bij verschillende uitgaansgelegenheden en restaurants. Je kunt van al deze voordelen genieten voor 1, 2, 3 of 5 dagen, afhankelijk van de optie die je kiest.

 • Geniet van de All Inclusive Pass in Amsterdam voor 1, 2, 3 of 5 dagen, afhankelijk van wat je nodig hebt.
 • Naast toegang tot monumenten en musea kun je ook genieten van een rondvaart, fietsverhuur en kortingen bij verschillende etablissementen.
 • Je kunt de pas binnen 2 jaar na aankoop activeren, maar vergeet niet dat activering automatisch gebeurt na het eerste gebruik.

Wat is inbegrepen

 • Pas van 1, 2, 3 of 5 dagen, geldig voor toegang tot meer dan 30 attracties en rondleidingen.
 • Digitale gids met informatie en routebeschrijving naar de attracties

Selecteer deelnemers

Wat je kunt verwachten

Ontdek alles wat Amsterdam te bieden heeft op de meest voordelige manier met deze All Inclusive Tourist Pass. De duur van deze pas kun je kiezen uit 1, 2, 3 of 5 dagen. Je kunt de pas maximaal 2 jaar houden, want de gebruiksdagen beginnen pas te tellen als je hem voor het eerst gebruikt. Na dit eerste gebruik beginnen de dagen te tellen als kalenderdagen, d.w.z. volgens de kalenderdagen en niet volgens de 24-uursperioden. Deze toeristenpas is ook beschikbaar voor kinderen en kost ongeveer 50% minder.

Dankzij deze pas heb je toegang tot een aantal van de belangrijkste monumenten en musea van de stad, met in totaal 30 mogelijke plaatsen waar je naar binnen kunt. Daarnaast leer je ook meer over de stad, want er zijn rondleidingen langs verschillende routes inbegrepen. Een rondleiding door de Zaanse Schans, het traditionele molendorp, is bijvoorbeeld inbegrepen.

Maar er is meer dan dat, want de pas bevat ook een aantal onvergetelijke ervaringen. Dit zijn onder andere een rondvaart door de Amsterdamse grachten of een fiets huren. Zoals je kunt zien, zijn er opties voor iedereen, van iets meer historisch tot het leren kennen en binnengaan van de eerste Heineken fabriek.

Op deze manier kun je elke hoek van Amsterdam leren kennen waar een aantal van de meest bezochte monumenten en musea opvallen. Van de monumenten kun je het uitkijkpunt A'dam of het imposante Muiderslot bezoeken. Onder de musea zijn er veel opties, zoals het Moco Museum, waar Banksy's werken worden tentoongesteld, het Diamantmuseum of het Pijpenmuseum dat voorwerpen tot 2500 jaar oud herbergt.

Reviews

4.6
· 5578 Reviews
 • V
  Valérie PIERRE
  3
  (0 Reviews)
  J’ai payé pour 5 jours, imaginant que j’allais pouvoir prolonger Mais ce n’était que pour une journée le ticket GVB J’ai dû repayer au guichet GVB
 • M
  Matilde Damiano
  5
  (0 Reviews)
  Consigliato a tutti lo farò sempre in tutte le città disponibili🔝
 • J
  Jessica Sample
  2
  (0 Reviews)
 • S
  Silvia
  5
  (0 Reviews)
  Een zeer complete pas, een van de beste die ik op het internet vond. Een aanrader voor iedereen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid