Tickets voor het African-American History Museum in Washington DC

Bent u geïnteresseerd in Afro-Amerikaanse geschiedenis? Dan nodig ik u uit om het National Museum of African American History and Culture te bezoeken. Daar vind je een verscheidenheid aan fascinerende werken en indrukwekkende historische details - ga voor het avontuur!

Carmen Navarro

Carmen Navarro

11 minuten lezen

Tickets voor het African-American History Museum in Washington DC

Washington DC Museum of African American History | ©Craig Fildes

Een van de dingen die in Washington te zien en te doen zijn, is een rondleiding door de Afro-Amerikaanse geschiedenis. De belangrijkste bestemming voor zo'n rondleiding is het National Museum of African American History and Culture. Het maakt deel uit van de staatsmusea van het Smithsonian Institution en ligt aan de National Mall in Washington DC.

Als gevolg van een federale wet werd dit museum in december 2003 opgericht en in 2016 ingehuldigd door president Barack Obama, een historisch moment voor het land. In het museum zie je een uitgebreide collectie voorwerpen die betrekking hebben op de Afro-Amerikaanse cultuur, van de tijd van de slavernij tot het heden, dus waar wacht je nog op om het te verkennen?

De beste optie

Washington DC Afro-Amerikaanse geschiedenis tour

Rondleiding door de Afro-Amerikaanse geschiedenis en gereserveerde toegang tot het museum

Breng een ander soort dag door met het leren over de Afro-Amerikaanse geschiedenis tijdens een tour die u meeneemt naar iconische locaties zoals het National Museum of African American History and Culture en nog veel meer.

Als je de Afro-Amerikaanse geschiedenis niet verkent terwijl je door Washington trekt, mis je een belangrijk deel van de geschiedenis. Met deze tour slaat u geen slag over, want u begint met een stop bij het United States Navy Memorial en Naval Heritage Center. Van hieruit komt u langs bezienswaardigheden als het Witte Huis en het Lincoln Memorial.

Naast de populaire bezienswaardigheden kunt u ook stoppen bij het Martin Luther King, Jr. Memorial en het Civil War Memorial Museum. Tot slot gaat u naar het National Museum of African American History and Culture. Hoewel de toegang tot dit museum gratis is, is een vooraf geplande toegangspas vereist. Reserveren is bij deze tour inbegrepen, zodat u bij deze stap geen tijd verliest.

Ik hou van dit plan omdat u met uw gids historische details te weten komt die u in uw eentje misschien zou missen. Het is ook een economische optie die vervoer met airconditioning omvat om u van de ene plaats naar de andere te brengen. Dus, in slechts ongeveer 3 uur en voor ongeveer €75, heb je een vrij uitgebreide educatieve tour van de Afro-Amerikaanse cultuur gedaan.

Aanbevolen als... je het National Museum of African American History and Culture en andere historische plaatsen wilt bezoeken.

Hoeveel kosten kaartjes voor het Museum of African American History in Washington DC?

Museum Buitenkant| ©Travis Stansel
Museum Buitenkant| ©Travis Stansel

Je hebt geen excuus om dit iconische museum niet te bezoeken, want de toegang is gratis, want het is een Smithsonian museum. Wel moet u uw kaartje vooraf reserveren. Dit reserveringsproces is al sinds de oprichting in gang gezet, omdat het museum meestal erg druk is.

Tickets zijn getimede passen, wat betekent dat uw ticket alleen geldig is op een bepaald tijdstip van de dag. Als u te laat komt, is uw pas niet geldig en krijgt u geen toegang. Daarom kunt u het beste op tijd zijn. U kunt ook het hele museum bezoeken tot sluitingstijd, ongeveer 17.30 uur.

Aan de andere kant raad ik u aan uw kaartje van tevoren te reserveren, want er is dagelijks een beperkt aantal passen beschikbaar. U kunt dus maar beter voorzichtig zijn! Plan je reis naar het Museum of African American History in Washington DC ruim van tevoren. U kunt tot 30 dagen voor uw bezoek reserveren.

Per persoon zijn slechts 6 passen toegestaan. Als u echter met een groep van meer dan 10 personen reist, raad ik u aan een groepspas te boeken. Deze tickets worden om 8 uur 's ochtends uitgegeven. Als u uw bezoek op dezelfde dag plant, als er passen beschikbaar zijn, kunt u deze vanaf 8.15 uur online bekijken.

Hoe kom ik aan kaartjes voor het Museum of African American History in Washington DC aan de kassa?

Binnen in het museum| ©DocSaintX
Binnen in het museum| ©DocSaintX

Misschien bent u meer traditioneel ingesteld en wilt u uw gratis pas aan de kassa kopen. De enige beschikbare manier is echter om uw pas online te reserveren. In minder drukke seizoenen kunt u misschien naar de kassa komen, maar meestal is dat online.

Als u bij de ingang aankomt, moet u de code laten zien die u na het reserveren van uw ticket ontvangt. Deze wordt gescand om te controleren of alles in orde is. Je kunt hem laten zien met je smartphone of als je dat liever doet, je pasje voor je bezoek uitprinten. Ik raad u aan zeer stipt te zijn, want als de tijd verstreken is, kunt u niet naar binnen.

Zijn er speciale kaartjes voor kinderen?

Rondleiding door het museum| ©ep_jhu
Rondleiding door het museum| ©ep_jhu

Kinderen, zoals alle bezoekers ongeacht hun leeftijd, moeten hun tickets vooraf reserveren. Kinderen moeten worden begeleid door een ouder of voogd. Ze mogen ook niet rennen of spelen op het terrein.

Dit museum is een plek die voor elk publiek boeiend kan zijn. Als u op zoek was naar dingen om te doen met kinderen in Washington DC, kan dit een goede optie zijn.

Als u geïnteresseerd bent in activiteiten speciaal voor kinderen, raad ik u aan om voor uw bezoek de evenementenlijst van het museum te bekijken. Daar kun je zien of er iets speciaals is waar je kinderen op een leuke manier over de geschiedenis kunnen leren.

Boek de beste activiteiten voor kinderen in Washington

Zijn er rondleidingen in het Washington DC Museum of African American History en zijn ze de moeite waard?

Werken in het museum| ©Susan Johnston
Werken in het museum| ©Susan Johnston

Ja, die zijn er! Als je het museum wilt bezoeken met een gespecialiseerde gids, raad ik je aan de komende rondleidingen, rondleidingen en evenementen op de officiële website te bekijken. Het hangt allemaal af van de tijd van het jaar waarin u het museum bezoekt. Bezoekers gebruiken meestal een plattegrond als leidraad tijdens hun bezoek. Deze is beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans en Chinees.

In ieder geval raad ik een historische tour aan met toegang tot het Museum of African American History in Washington DC Dit is de beste optie die je kunt kiezen, want er zijn niet al te veel alternatieven die een rondleiding in dit museum omvatten.

Boek een historische tour met toegang tot het Washington DC Museum of African American History

Routebeschrijving naar het Washington DC Museum of African American History

Washington Metro| ©matthew Hunt
Washington Metro| ©matthew Hunt

Er zijn verschillende mogelijkheden om het museum te bezoeken. De makkelijkste is waarschijnlijk om het openbaar vervoer te nemen. De dichtstbijzijnde metrostations zijn Federal Triangle en Smithsonian, bij de Mall. Eenmaal aangekomen bij een van de stations, kunt u de aanwijzingen op Google Maps volgen om er in een paar minuten heen te lopen.

Als u meer wilt weten over hoe u met de metro in Washington DC kunt reizen, kunt u de website van de Washington Metropolitan Area Transit Authority bezoeken.

U kunt ook met de bus reizen. Als u daarvoor kiest, raad ik u aan de DC Circulator buslijn te gebruiken. De CC National Mall Route bus zet u af voor de ingang van 15th Street en Madison Drive. Bij 14th Street en Constitution Avenue, NW is ook een ingang. Elke ingang wordt gescand voor toegangspassen.

Boek een sightseeing bustour door Washington DC

Werken die u niet mag missen in het Museum of African American History in Washington DC

Sectie slavernij en vrijheid| ©Jessica Splain
Sectie slavernij en vrijheid| ©Jessica Splain

Het National Museum of African American History and Culture is een fascinerend state-of-the-art gebouw. Binnen kunt u een rondleiding krijgen door bijna elk aspect van de Afro-Amerikaanse geschiedenis. Elke tentoonstelling gaat over Afro-Amerikaanse kunst, slavernij, sport, de burgerrechtenbeweging en nog veel meer.

Zelfs een blik op de buitenkant zal u verbazen, want die bestaat uit een bronzen scherm van 3 niveaus. Dit is het werk van de Ghanese architect David Adyaje en is een eerbetoon aan het ijzerwerk van Afro-Amerikaanse slaven in het Amerikaanse Zuiden.

Als u het museum binnengaat, zult u waarschijnlijk versteld staan van wat u allemaal kunt vinden. Er zijn echter bepaalde tentoonstellingen die u niet mag missen. Een daarvan is de Musical Crossroads, die de geschiedenis van de Afro-Amerikaanse muziek vanaf de oorsprong beschrijft. Hier vindt u de geschiedenis van muziekgenres als jazz en hiphop.

Een andere niet te missen tentoonstelling is Slavernij en Vrijheid. In deze afdeling vindt u getuigenissen van mensen en voorwerpen die het verhaal vertellen van wat waarschijnlijk de ergste episode van de mensheid was. Ook Defending Freedom en A Changing America zijn tentoonstellingen die de strijd voor burgerrechten, het activisme en de moord op Martin Luther King, Jr. en de mandaten van Barack Obama belichten. Er is zelfs een ruimte gewijd aan de Black Lives Matter beweging.

Hoeveel tijd heeft u nodig om het Museum of African American History in Washington DC te bezoeken?

Museum middag| ©taigatrommelchen
Museum middag| ©taigatrommelchen

Ik kan je niet precies vertellen hoeveel uur je nodig hebt om door de meer dan 25.000 vierkante meter aan tentoonstellingen in het Museum of African American History in Washington DC te dwalen. Dat hangt af van het tempo van uw bezoek. Het goede nieuws is dat u in het museum kunt blijven totdat het zijn deuren sluit.

Aan de andere kant is het normaal om in de rij te staan voordat u het museum binnengaat. De lengte van de rij hangt af van het aantal bezoekers en het seizoen waarin u het museum bezoekt. Als het hoogseizoen is, zoals in de zomer, kunt u tot een uur wachten op uw beurt om naar binnen te gaan. Eenmaal in het museum zult u soms moeten wachten tot een zaal is verlaten voordat u naar binnen kunt.

In ieder geval raad ik u aan voorbereid te zijn op een rondgang door het museum van ten minste 1 uur. Als je bepaalde tentoonstellingen in gedachten hebt die je wilt zien, raad ik je aan daar meteen naartoe te gaan. Daarna kun je de rest van de tentoonstellingen doorlopen. In ieder geval, als je met een gids gaat, zal hij of zij je helpen om de meest populaire, relevante of opvallende delen van het museum te bezoeken.

Traveller Tip

Als je voor een beperkte tijd in Washington DC bent, raad ik je aan om een zeer goed georganiseerde reisroute te maken. Musea zoals het Museum of African American History hebben zoveel galerijen om te verkennen, maar je zult ze alleen allemaal kunnen zien als je een paar minuten in elke zaal doorbrengt.

Openingstijden Museum of African American History in Washington DC

De buitenkant van het museum bij nacht| ©brutus61534
De buitenkant van het museum bij nacht| ©brutus61534

Het museum opent zijn deuren voor het publiek vanaf 10.00 uur en sluit om 17.30 uur. Om uw kaartje op de dag zelf te reserveren kunt u vanaf 6 uur 's ochtends inloggen op de website. U ontvangt uw toegangskaart uiterlijk om 8 uur 's ochtends per post.

Let op: u kunt alleen toegangskaarten reserveren tot 16.00 uur, daarna worden geen bezoekers meer toegelaten. Ook beginnen de tentoonstellingen om 17.15 uur te sluiten, dus u kunt het beste uw horloge in de gaten houden terwijl u uw weg baant.

U kunt het museum op elk moment van het jaar bezoeken, want de enige dag dat het gesloten is, is 25 december. Daarom kun je dit rekenen tot de beste musea in Washington om te bezoeken.

Tips voor een bezoek aan het Museum of African American History in Washington DC

Museumgedeelte en kunstwerken| ©Ken Davis
Museumgedeelte en kunstwerken| ©Ken Davis

Het Washington DC Museum of African American History is een van de beste musea om te bezoeken in Washington DC. Daarom raad ik u aan rekening te houden met verschillende factoren om uw bezoek ongelooflijk te maken:

  • Toeristische toestroom: hoewel het niet een van de meest iconische plekken in Washington is en het een relatief nieuw museum is, ontvangt het veel toeristen. Daarom raad ik u aan om op elke dag van de week tussen 10 en 12 uur een bezoek te brengen. Houd er rekening mee dat het in het weekend erg druk is, vooral na de middag.

  • Als u geen andere keuze hebt dan het museum tijdens de piekuren te bezoeken, probeer dan ten minste 1 uur voor uw tickettijd aanwezig te zijn. De rijen zijn meestal erg lang en dit kan de rest van uw dag in Washington vertragen.

  • Als dit uw eerste keer in Washington DC is, weet u misschien niet hoe u het openbaar vervoer moet gebruiken. U kunt dus het beste de metrokaart en de stations van de buslijnen bekijken. Houd uw smartphone bij de hand om uw route op Google Maps te bevestigen.

  • Ik raad je aan je smartphone mee te nemen om wat foto's en selfies te nemen met je reisgenoten. Houd er rekening mee dat het verboden is om foto's te maken van de kunstwerken, tenzij anders vermeld.

Dit zijn de winkels in het Museum of African American History in Washington DC

Rhythm and Blues, en Soul| ©Randy Caldwell
Rhythm and Blues, en Soul| ©Randy Caldwell

De winkels in het Museum of African American History in Washington DC worden geëxploiteerd in samenwerking met Smithsonian Enterprises. Hier vindt u tal van leuke souvenirs en details die u zeker zullen bevallen. De prijzen variëren van ongeveer € 10 tot € 50.

De hoofdwinkel bevindt zich in Heritage Hall, niveau 1, terwijl de Pop-up Stores zich op niveau 3 bevinden, buiten de Community Galleries. De winkels gaan open om 10.00 uur en sluiten om 17.30 uur. De winkels zijn niet altijd tegelijkertijd geopend. Over het algemeen is de hoofdwinkel de winkel met de meest consistente service.

Het museum heeft ook een online winkel. Winkelen in de online winkel kan een goede optie zijn als u niet in de rij wilt wachten of uw tijd niet wilt verspillen en door wilt gaan met het bezoeken van historische locaties in Washington DC.

Waar te eten in de buurt van het Washington DC Museum of African American History

Een bezoek aan het Sweet Home Café| ©W8LT3R
Een bezoek aan het Sweet Home Café| ©W8LT3R

Tijdens een sightseeing tour moet je altijd een speciale stop voor de lunch overwegen. Ik stel voor dat u voor of na uw bezoek aan het museum tijd vrijmaakt voor een lunch of diner. Als u iets lichts wilt, kunt u terecht in The Sweet Home Café, dat dagelijks geopend is vanaf 11 uur en sluit om 15 uur.

Hier vindt u traditionele en authentieke voorbeelden van de Afro-Amerikaanse cultuur en geschiedenis. U vindt er ook eigentijdse opties gemaakt met lokaal ingekochte ingrediënten. U kunt ook speciale gerechten krijgen als u een allergie heeft of veganist bent. U kunt met de manager praten om erachter te komen welke opties het beste voor u zijn.

Als u besluit buiten het museum te eten, kunt u kiezen uit verschillende opties die u zeker zullen bevallen. De eerste optie die ik aanbeveel is Barmini, door velen beoordeeld als een van de beste restaurants in Washington. Het ligt echter op ongeveer 10 minuten afstand van het museum. Naast de gerechten kunt u er ook alcoholische dranken van hoge kwaliteit bestellen.

Een andere optie die veel dichter bij het museum ligt, is de Round Robin Bar. Het eten varieert hier in prijs van €15 tot ongeveer €50. U kunt ook kiezen uit een grote verscheidenheid aan gerechten en het ligt op slechts 5 minuten van het museum.