Dublin Liberties Whiskey distilleerderij rondleiding

4.7
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 45 minuten tot 1 uur
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 22 € 20
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek het distillatieproces van de beroemde Ierse whiskey tijdens een 2 uur durende rondleiding door de Liberties Distillery in Dublin. Leer meer over de geschiedenis en traditie van de whisky terwijl je de distilleerderij bezoekt met een professionele gids. Geniet aan het eind van de rondleiding van een whiskyproeverij van hoge kwaliteit.

In de distilleerderij vind je een bar met cocktails voor het geval je je nog verder wilt onderdompelen in de ervaring en een cadeauwinkel zodat je thuis nog eens kunt nagenieten van de smaken.

  • Leer van de experts over het distilleerproces van Ierse whiskey.
  • Ontdek de geschiedenis en traditie van Liberties Distillery, een van de oudste distilleerderijen van Dublin.
  • Geniet van een whiskeyproeverij van hoge kwaliteit.

Wat is inbegrepen

  • Liberties Distilleerderij Tour
  • Gids voor experts
  • Whisky proeverij

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Dompel jezelf onder in de wereld van Ierse whiskey met deze rondleiding door Liberties Distillery. Liberties Distillery is een van de oudste distilleerderijen in de stad en is door de jaren heen getuige geweest van de rijke geschiedenis en traditie van Ierse whiskey.

Tijdens de 2 uur durende rondleiding word je begeleid door een deskundige gids die je meeneemt door het terrein van de distilleerderij en uitleg geeft over het distillatieproces van whiskey. Je leert over de verschillende stadia, van fermentatie tot distillatie, en hoe elk stadium bijdraagt aan de smaak en kwaliteit van de whisky.

Naast het leren over het distilleerproces ontdek je ook de geschiedenis en traditie van de Liberties distilleerderij. Je leert hoe de distilleerderij zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld en hoe ze haar toewijding aan het produceren van whisky van hoge kwaliteit heeft weten te behouden.

Aan het einde van de tour krijg je de kans om te genieten van een proeverij van ambachtelijke en lokale whisky's . Je zult verschillende soorten whisky kunnen proeven en de unieke nuances en smaken van elke soort kunnen waarderen.

Je hebt ook toegang tot de faciliteiten van de distilleerderij, zoals de exclusieve bar met allerlei cocktails en een winkel waar je de producten die je het lekkerst vindt mee naar huis kunt nemen.

Extra informatie

Annuleringsbeleid