Granada flamenco show in Jardines de Zoraya

4.2
(10221 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 30 € 28
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Kom naar Jardines de Zoraya, een gezellig Andalusisch restaurant dat beroemd is om zijn flamencoshows. De locatie ligt in de bekende wijk Albaicín, in het hart van Granada. Gedurende ongeveer 1 uur kunt u genieten van dit traditionele Spaanse muziekgenre uit Andalusië.

U kunt een drankje drinken terwijl u geniet van de muziek en dans van dit genre, dat wordt gekenmerkt door zijn kleurrijke kostuums, danspassen, gitaarbegeleiding en handgeklap. Een authentiek voorbeeld van de Spaanse cultuur weergegeven door middel van dans. Een ideale activiteit voor muziek- en cultuurliefhebbers .

 • Kom naar de Zoraya Tuinen, in het hart van Granada.
 • Neemeen drankje in het restaurant, terwijl u ontspant op het ritme van de flamencomuziek.
 • Geniet van de dans en het spektakel van dit unieke Spaanse muziekgenre.

Wat is inbegrepen

 • Kaartjes voor de flamenco show in de Zoraya tuinen
 • De activiteit omvat geen eten en drinken

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze activiteit krijgt u de gelegenheid om te genieten van een authentieke flamencoshow in een van de meest emblematische wijken van Granada, de Albaicín. Gedurende ongeveer 1 uur kunt u in de Zoraya-tuinen zitten en genieten van een drankje terwijl u meeklapt met de levendige dans.

Het restaurant is niet alleen een ideale plek om naar de flamencoshows te kijken, maar ook om te genieten van een diner met authentieke mediterrane en Andalusische gerechten. Het restaurant heeft een schilderachtige binnenplaats, vol met fruitbomen en een prachtige Nasrid-fontein die de plaats een elegante, rustige en gezellige sfeer geven.

Flamenco is een traditioneel Spaans muziekgenre uit Andalusië, vooral uit de gebieden Cadiz, Granada, Jerez de la Frontera en Sevilla. Het bevat invloeden van de vele volkeren die Andalusië door de eeuwen heen hebben bewoond, zoals moslims, Castilianen, sefardische joden en zigeuners.

In 2010 verklaarde de UNESCO de flamenco tot immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid , waarmee de culturele waarde van dit artistieke genre werd erkend.

Naast de flamencoshow kunt u op eigen gelegenheid door de straten van het Albaicín wandelen, de wijk waar de Zoraya-tuinen zich bevinden. Het is de beroemdste wijk van Granada, bekend om de smalle straatjes, de historische bezienswaardigheden en het prachtige uitzicht op de stad .

Vanaf het uitkijkpunt van San Nicolás, gelegen op de top van de wijk, kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het Alhambra, waarnaast de toppen van de Sierra Nevada oprijzen.

Reviews

4.2
· 10221 Reviews
 • F
  Franca
  5
  (0 Reviews)
  De gitarist en zanger waren geweldig en de drie dansers waren ongelooflijk. Onze eerste flamenco show en ik denk dat het moeilijk te overtreffen is.
 • G
  Glenda
  4
  (0 Reviews)
  Zeer goede show. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Warm en gezellig pand
 • R
  River
  4
  (0 Reviews)
  We hebben er niet gedineerd, en de sangria was niet de beste die we ooit geproefd hebben, maar de kwaliteit van de show was zeker de moeite waard.
 • S
  Sawyer
  5
  (0 Reviews)
  Het was de eerste keer dat ik een flamencoshow zag, en ik werd niet teleurgesteld!
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid