Begeleide wandeltocht door Dublin

4.6
(790 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 45 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 26 € 24
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de charmes van Dublin tijdens een 90 minuten durende wandeltour met een deskundige lokale gids. Verken de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, waaronder St Patrick's Cathedral, Trinity College en Dublin Castle. Krijg deskundig advies over de beste plekken om te bezoeken, te eten en te genieten van het lokale leven in Dublin.

 • Ontdek de topattracties van Dublin met een deskundige lokale gids.
 • Krijg deskundig advies over de beste plekken om te bezoeken, te eten en te genieten van het nachtleven in Dublin.
 • Leer meer over de geschiedenis en cultuur van Dublin terwijl je de meest iconische bezienswaardigheden van de stad verkent.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door Dublin
 • Deskundige lokale gids
 • Lunch en drankjes

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ga mee op een spannende wandeltour van 90 minuten langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Dublin en ontdek de charmes van deze bruisende stad. Onder begeleiding van een deskundige lokale gids verken je de straten en monumenten en leer je over de geschiedenis en cultuur.

De tour begint op een ontmoetingspunt in het centrum van de stad. Van daaruit wandel je door de stad langs St. Patrick's Cathedral, een indrukwekkende gotische kerk die een van de meest herkenbare symbolen van de stad is. Hier vertelt je gids je de geschiedenis van de kathedraal en neem je mee om de architectuur te bewonderen.

Je leert ook meer over de geschiedenis van Trinity College, een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten van Europa. Je wandelt door de tuinen en leert over de geschiedenis en tradities van deze gerenommeerde academische instelling.

De tour gaat verder naar Dublin Castle, een middeleeuws fort dat door de eeuwen heen getuige is geweest van belangrijke historische gebeurtenissen. Hier kun je de imposante architectuur van het kasteel bewonderen en leer je over de rol ervan in de Ierse geschiedenis.

Na een wandeling langs andere plekken, zoals Ha'penny Bridge en Grafton Street, geeft je gids je waardevolle tips over de beste plekken om te bezoeken, te eten en te genieten in Dublin. Je ontdekt de meest authentieke pubs, de restaurants met het beste Ierse eten en de geheime hoekjes die alleen de lokale bevolking kent.

Reviews

4.6
· 790 Reviews
 • H
  Hannu Korhonen
  4
  (0 Reviews)
  Very nice and informative walking tour.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid