Brussel Rondleiding te voet en met de bus

4.6
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 4 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 42 € 39
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek het beste van Brussel tijdens deze rondleiding, die ongeveer 2 uur en 30 minuten duurt en een wandeltour en een busrit combineert. Verken de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals de Grote Markt, het Atomium en het Europees Parlement, terwijl u meer leert over de geschiedenis en cultuur van de stad.

Geniet van de voordelen van een deskundige gids die u de hoogtepunten van de stad laat zien en u interessante informatie geeft over elke plek die u bezoekt.

 • Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Brussel in één tour.
 • Leer meer over de geschiedenis en cultuur van de stad van een deskundige gids.
 • Geniet van het gemak van een gecombineerde wandel- en bustour.

Wat is inbegrepen

 • Begeleide wandel- en bustour door Brussel
 • Gids voor experts
 • Voertuig met airconditioning
 • Eten en drinken

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ga op een spannend avontuur door Brussel met deze rondleiding van ongeveer 2 uur en 30 minuten. Je begint met een wandeling door het historische stadscentrum, waar je de schoonheid van de Grote Markt kunt bewonderen, die wordt beschouwd als een van de mooiste pleinen ter wereld.

Je deskundige gids vertelt je over de geschiedenis en de geheimen van deze emblematische plek, evenals andere bezienswaardigheden zoals de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen, de Sint-Michielskathedraal, de Sint-Goedelekathedraal en het Koninklijk Paleis.

Daarna gaat u aan boord van een comfortabele bus om de belangrijkste bezienswaardigheden van Brussel verder te verkennen. U passeert het imposante Atomium, een iconisch bouwwerk dat een uitvergroot atoom voorstelt en een symbool van de stad is geworden.

De tour brengt u ook langs het Museum van het Verre Oosten, Notre-Dame des Victoires au Sablon en het Paleis van Justitie met een adembenemend panoramisch uitzicht. Je komt ook langs het Lakenpaleis (privéresidentie van de Belgische koningen), het Europees Parlement en het majestueuze Jubelpark, gebouwd ter ere van de 50e verjaardag van het Koninkrijk België.

Tijdens de tour zal uw gids u interessante informatie geven over elke plaats die u bezoekt, maar ook over de geschiedenis en cultuur van Brussel in het algemeen. Je leert over de invloed van de gotische architectuur op de stad, het belang van Belgische chocolade en andere hoogtepunten van de lokale cultuur.

Reviews

4.6
· 777 Reviews
 • E
  Elias
  4
  (0 Reviews)
  Bruselas me dejó sin palabras, la arquitectura es simplemente impresionante. El recorrido de medio día es el tiempo perfecto para empaparte de la cultura y la historia de la ciudad.
 • A
  Alfie
  4
  (0 Reviews)
  Maravillosa visita de medio día, explorando la rica historia y cultura. Guías amables y conocedores. ¡Una experiencia imprescindible!
 • B
  Bautista
  4
  (0 Reviews)
  La visita fue una pasada, descubrimos un montón de rincones interesantes de Bruselas, ¡me encantó!
 • A
  Alice
  5
  (0 Reviews)
  Me encantó la riqueza cultural y la belleza arquitectónica de la ciudad, pero me hubiera gustado tener más tiempo libre para explorar por mi cuenta.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid