Bronx Zoo: prijzen en korting

Plan je een bezoek aan de Bronx Zoo en weet je niet zeker hoeveel budget je nodig hebt? Ik vertel je alles over ticketprijzen, mogelijke kortingen en hoe je kunt besparen op je bezoek.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minuten lezen

Bronx Zoo: prijzen en korting

Vogels in de Bronx Zoo | ©Calamity Sal

De Bronx Zoo is dé plek in New York City om aan de asfaltjungle te ontsnappen en in het echte werk te stappen - de grootste stadsdierentuin van de Verenigde Staten met meer dan 700 verschillende diersoorten die op je wachten om ze te ontmoeten!

Het is een fantastische plek om tijd door te brengen met het gezin, maar hoeveel kosten kaartjes voor de Bronx Zoo? Kun je met een toeristenkaart naar binnen? En is het gratis? Dit en meer vertel ik je in deze post over de prijs van kaartjes voor de Bronx Zoo, zodat je je budget tot in detail kunt indelen.

De beste optie

Bronx Zoo tickets

Krijg onbeperkt toegang tot de dierentuin en ontdek de duizenden diersoorten die er leven.

U krijgt toegang tot de hele Bronx Zoo, inclusief de dierenshows en attracties in de omgeving. Allemaal voor een zeer betaalbare prijs.

Voor slechts ongeveer 31 euro kun je naar binnen en genieten van alles wat de grootste dierentuin van de Verenigde Staten herbergt. Met deze digitale tickets voor onbeperkte toegang tot de Bronx Zoo kunt u de shows zien die met de dieren van de dierentuin worden opgevoerd. Niet alleen dat, maar je krijgt ook toegang tot de gezinsvriendelijke attracties.

Aanbevolen als je... Als je niets wilt missen in de dierentuin en het meeste wilt halen uit de ervaring met de dieren. Zonder twijfel geniet u voor de best mogelijke prijs van de populairste dierentuin van het land.

Hoeveel kosten Bronx Zoo tickets?

Bronx Zoo Kamelen| ©Éamonn Ó Muirí
Bronx Zoo Kamelen| ©Éamonn Ó Muirí

Vanaf 20 euro kunt u een volwassen Limited Admission ticket (ouder dan 13 jaar) krijgen om de Bronx Zoo te bezoeken, maar in tegenstelling tot het Bronx Zoo Admission ticket geeft dit geen onbeperkte all-inclusive toegang tot alle attracties die op de dag van het bezoek beschikbaar zijn, maar alleen de toegang tot het park.

Individuele kaartjes voor elke attractie zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 5 euro, maar het betaalt niet. Als je niets van de pret wilt missen, is mijn advies om voor iets meer geld een Bronx Zoo Admission ticket te kopen, vanaf 30 euro voor volwassenen. Dit type ticket geeft je wel onbeperkt toegang tot populaire permanente tentoonstellingen zoals Jungle World en Congo Gorilla Forest en tijdelijke zoals Butterfly Garden en Wild Asia Monorail.

Welk type ticket u ook kiest, u moet het van tevoren online kopen, want anders kunt u de dierentuin niet in. Bij de aankoop moet je een datum en tijd kiezen om het park binnen te gaan.

Boek uw tickets voor de Bronx Zoo

Kan ik de Bronx Zoo bezoeken met een Bronx Zoo Tourist Card?

Botanische tuin van Brooklyn| ©Jay Woodworth
Botanische tuin van Brooklyn| ©Jay Woodworth

Dat klopt! Met de New York Sightseeing Flex Pass (vanaf 60€ bij Hellotickets) is het bezoek aan de Bronx Zoo inbegrepen bij het "Limited Admission" ticket.

Naast het zien van het park met dit ticket heb je de kans om een aantal zeer coole tentoonstellingen te zien, zoals Sea Lion Pool, Tiger Mountain, Madagascar, World of Birds, African Plains, Reptile House en Himalayan Highlands, onder andere. Om andere speciale attracties in de dierentuin te zien, moet u echter mogelijk een extra bedrag betalen.

New York heeft een aantal botanische tuinen, dierentuinen en aquaria, dus als u echt van natuur en dieren houdt, kunt u met de New York Sightseeing Flex Pass het meeste uit dit soort activiteiten halen, want deze omvat de Brooklyn Botanic Garden, New York Botanical Garden, Central Park Zoo, Bronx Zoo en New York Aquarium.

Hoe werkt de New York Sightseeing Flex Pass?

Met de New York Sightseeing Flex Pass kunt u binnen 30 dagen na activering maximaal 12 attracties kiezen om in uw eigen tempo te bezoeken.

U kunt kiezen uit meer dan 90 toeristische attracties, zoals One World Observatory, MoMA, The Edge en het Museum of Natural History, om er maar een paar te noemen. Bovendien wordt deze kaart geleverd met kortingen bij een selectie van vrijetijds-, amusements- en eetgelegenheden.

Praktische informatie

  • Aanbevolen: als u New York in uw eigen tempo wilt verkennen zonder meerdere attracties op dezelfde dag te hoeven bezoeken en u wilt profiteren van de kortingen die de pas biedt.
  • Duur: 30 dagen vanaf activering
  • Prijs: vanaf €62
  • U bespaart tot: €200 (op een pas van 12 attracties)

Boek de New York Sightseeing Flex Pass

Hoe kan ik besparen op mijn bezoek aan de Bronx Zoo en zijn er gereduceerde tarieven?

Giraffen in de dierentuin| ©Terry Ballard
Giraffen in de dierentuin| ©Terry Ballard

Hoewel de Bronx Zoo promotiecodes heeft voor militairen en studenten in New York, komen de meeste bezoekers van het park daar niet voor in aanmerking, maar dat betekent niet dat gezinnen niet wat kunnen besparen op hun kaartjes.

Dankzij verlaagde tarieven voor bepaalde leeftijdsgroepen kunnen senioren ouder dan 65**(vanaf $22**) en kinderen tussen 3 en 12 jaar**(vanaf $16**) voor iets minder dan volwassenen toegang krijgen tot de Bronx Zoo, wat altijd goed nieuws is, want dat geld kan worden besteed aan andere plannen in de Big Apple.

Boek uw tickets voor de Bronx Zoo

Kun je gratis naar de Bronx Zoo?

Kinderen in de visafdeling van de Bronx Zoo| ©Leonard Nevarez
Kinderen in de visafdeling van de Bronx Zoo| ©Leonard Nevarez

Op woensdag is de toegang tot de Bronx Zoo de hele dag gratis. Dit is een zeer drukke dag, vooral in de herfst en de zomer, dus als u deze dag kiest om het park te bezoeken raad ik u aan vroeg te komen om de drukte zoveel mogelijk te vermijden.

Vergeet niet dat u voor gratis toegang tot de Bronx Zoo op woensdag ook uw datum en tijd moet reserveren via de website van het park.

De rest van de week kunnen alleen baby's onder de 2 jaar gratis naar binnen in de Bronx Zoo.

Boek uw tickets voor de Bronx Zoo

Hoeveel kost eten in de Bronx Zoo?

Toegang tot het Dancing Crane Café| ©Sinya Suzuki
Toegang tot het Dancing Crane Café| ©Sinya Suzuki

De Bronx Zoo zit vol met restaurants waar u tijdens uw bezoek een lunchpauze kunt inlassen.

Dit is vooral handig als u de dierentuin met uw gezin bezoekt, zodat de kinderen hun eetmomenten niet overslaan of u de dierentuin niet vroeg hoeft te verlaten om een geschikte eetgelegenheid te vinden als ze trek hebben gekregen. Enkele restaurants waar u een hapje kunt eten zijn:

  • Dancing Crane Café: borden vanaf $9 en snacks vanaf $4.
  • The Patio: borden vanaf $8
  • Asia Cafe: borden vanaf $8
  • Zoo Bites: snacks vanaf $4

Hoeveel kost het om naar de Bronx Zoo te gaan?

Groep flamingo's| ©Terry Ballard
Groep flamingo's| ©Terry Ballard

Lopen is de goedkoopste manier om op plaatsen te komen, maar het is waar dat de Bronx Zoo niet erg centraal gelegen is, dus als je een beetje ver weg bent, kun je een New York City metrokaartje kopen om er snel te komen voor slechts ongeveer €2,50. Je kunt ook de metro nemen naar de Bronx Zoo door de 2 of 5 metro te nemen naar E. 180th St.

U kunt ook de BxM11 express bus nemen vanuit Manhattan en uitstappen bij de Bronx River ingang van het park, maar de ticketprijs is aanzienlijk hoger in vergelijking met de metro, ongeveer €5.

Boek uw tickets voor de Bronx Zoo