Beste New York tickets

New York heeft een breed aanbod aan activiteiten: musea, monumenten, natuurgebieden, muziekoptredens... Ik vertel je over alle mogelijkheden die je in de stad hebt.

Ana Caballero

Ana Caballero

25 minuten lezen

Beste New York tickets

Estatua de la Libertad desde lejos |©Dustin D.

Tijdens je bezoek aan New York heb je geen tijd te verliezen. De stad heeft een breed scala aan toeristische activiteiten waarmee je haar geschiedenis, cultuur en natuurschoon kunt ontdekken.

In dit artikel lees je wat de beste tickets in New York zijn om de belangrijkste gebouwen, musea en historische monumenten te bezoeken, maar ook om de beste Broadway musicals en concerten van bekende artiesten uit de musicalwereld bij te wonen, naast andere activiteiten.

1. New York Top of The Rock Tickets

Man zittend op Top of The Rock New Yorkc|© Micaela Parente
Man zittend op Top of The Rock New Yorkc|© Micaela Parente

In de Big Apple heb je veel mogelijkheden om de stad vanuit vogelperspectief te bekijken en het observatiedek Top of The Rock in New York is er daar een van.

Vanaf de terrassen van dit enorme gebouw van meer dan 200 meter krijg je verschillende panoramische uitzichten dankzij het 360º uitzicht en kun je ongelooflijke foto's maken.

Als je kaartjes boekt voor de Top of The Rock in New York en met de lift naar de top van het gebouw gaat, moet je ook de muren in de gaten houden, want daar zie je een snelle projectie van minder dan een minuut met de geschiedenis van de stad. Het is zeker de moeite waard.

Boek tickets voor Top of The Rock in New York City

2. Vrijheidsbeeld tickets

Uitzicht op het Vrijheidsbeeld|© Avi Werde
Uitzicht op het Vrijheidsbeeld|© Avi Werde

Op Liberty Island vind je een van de meest representatieve monumenten van New York City. Dit is het Vrijheidsbeeld, dat door zijn monumentale omvang en goede staat van onderhoud sinds 1886 u zal verbazen.

Wanneer u tickets voor het Vrijheidsbeeld koopt, vaart u rond het eiland en krijgt u een adembenemend panoramisch uitzicht. Met deze tickets hebt u ook de mogelijkheid om te stoppen bij het Statue of Liberty Museum en de geschiedenis van het Vrijheidsbeeld te ontdekken.

U vaart ook langs de Hudson River en ziet Manhattan Island in de verte als u Ellis Island nadert , waar u versteld zult staan van het kristalheldere water, de natuurlijke omgeving en de geschiedenis die wordt overgebracht door de tentoonstellingen in het National Museum of Immigration.

Koop tickets voor het Vrijheidsbeeld

3. Tickets voor het Empire State Building

Empire State Building|© Kit Suman
Empire State Building|© Kit Suman

Als je het Empire State Building opgaat, vind je het hoofdobservatorium (86e verdieping) en het observatiedek op de 102e verdieping (102e verdieping). Vanaf deze plekken heb je een volledig uitzicht over de stad zonder dode hoeken.

Neem een paar prachtige foto's en kijk hoe het natuurlijke licht een magische achtergrond creëert over Central Park, Manhattan Island, de gebouwen en wolkenkrabbers van de stad.

Als je kaartjes koopt voor het Empire State Building, krijg je bovendien toegang tot de eerste verdieping, waar het museum van het gebouw het hele verhaal van de bouw vertelt.

Koop tickets voor het Empire State Building

4. Tickets voor het Nationaal 9/11 Monument en Museum

9/11 gedenkteken|©Pedro Cambra
9/11 gedenkteken|©Pedro Cambra

Tickets kopen voor het National 9/11 Memorial and Museum om de slachtoffers en onbezongen helden van 9/11 te eren is de perfecte gelegenheid om na te denken en te leren over de gebeurtenis.

Je gevoelens zullen snel naar boven komen als je de foto's en teruggevonden artefacten, de brandweerwagen die de reddingspogingen uitvoerde en de overblijfselen van de Twin Towers bekijkt, naast andere aangrijpende tentoonstellingen in de zalen van het museum.

Buiten het museum kun je je ogen uitkijken bij het gedenkteken "Reflecting Absence". Het bestaat uit twee reflecterende zwembaden in een natuurlijke omgeving van eikenbomen.

Koop tickets voor het National 9/11 Memorial & Museum

5. SUMMIT One Vanderbilt Tickets

SUMMIT Een Vanderbilt|©John Hill
SUMMIT Een Vanderbilt|©John Hill

Bekijk een verbazingwekkend 360° panorama van de stad wanneer u tickets koopt voor SUMMIT One Vanderbilt. Als je met de lift in dit gebouw gaat, zul je versteld staan van de snelheid en de knipperende lichten.

Bovenaan zie je verschillende perspectieven van het Empire State Building, de wolkenkrabbers van Hudson Yards, Bryant Park en het Chrysler Building.

Met deze tickets geniet je ook van een meeslepende ervaring in een spiegelzaal, waar je alleen maar foto's kunt maken. Ondertussen heb je in de glazen kubussen die uit het gebouw steken het gevoel dat je van bovenaf door de straten loopt.

Koop tickets voor SUMMIT One Vanderbilt

6. Broadway Museum kaarten

Broadway Museum|©nycmayorsoffice
Broadway Museum|©nycmayorsoffice

U beleeft een meeslepende ervaring als u tickets koopt voor het Broadway Museum, dat u meeneemt door de geschiedenis van een van 's werelds beroemdste theaters, vanaf het begin in 1750 tot nu.

Terwijl u door de zalen loopt, ziet u een reeks projecties en chronologische beelden die u het gevoel geven dat u terug in de tijd bent gereisd. Je komt ook alles te weten over het werk achter de schermen van het artistieke talent dat de shows tot leven brengt zonder op het podium te verschijnen.

Koop tickets voor het Broadway Museum

7. Tickets voor het Guggenheim Museum in New York City

Guggenheim Museum|©Aglez the city guy ☺
Guggenheim Museum|©Aglez the city guy ☺

Als je tickets koopt voor het Guggenheim Museum in New York kun je de moderne en hedendaagse kunst in het museum bekijken. Je ziet de werken van grote kunstenaars als Picasso, Renior, Pollock en anderen.

Naast het genieten van de tentoonstellingen, zul je versteld staan van het ontwerp van het gebouw (een grote ronde kern), ontworpen door de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Een waar architectonisch juweeltje uit de 20e eeuw waar je veel leert over kunst en architectuur.

Koop tickets voor het Guggenheim Museum New York

8. Tickets voor The Edge Observatory in New York City

Mensen bij The Edge|©Jelen_Photos
Mensen bij The Edge|©Jelen_Photos

Het beklimmen van The Edge in New York is een ervaring die je hoogtevrees op de proef stelt terwijl je over een hellend terras met een glazen vloer en wanden loopt.

Vanaf 345 meter hoogte heb je een prachtig uitzicht over de stad, waardoor je iconische gebouwen zoals Madison Square Garden en het Empire State Building kunt zien.

De wanden van de lift zijn voorzien van een reeks projecties die, in combinatie met de snelheid waarmee je omhoog gaat, je zintuigen prikkelen. En als je een adrenalinekick wilt, kun je bij het kopen van tickets voor The Edge in New York ervoor kiezen om de wolkenkrabber te beklimmen met een veiligheidsharnas.

Koop tickets voor The Edge in New York

9. Brooklyn Museum kaarten

Brooklyn Museum Lobby|©Daniel Kelly
Brooklyn Museum Lobby|©Daniel Kelly

Als u door de zalen van het Brooklyn Museum loopt, kunt u genieten van een indrukwekkende collectie van meer dan 1,5 miljoen werken uit de 19e en 20e eeuw. U kunt leren over verschillende culturen en hun blijvende band met kunst.

Bovendien kunt u bij aankoop van tickets voor het Brooklyn Museum deelnemen aan een openbare rondleiding die dagelijks wordt gegeven door een museumprofessional. Zo krijg je een beter inzicht in elk kunstwerk, artefact en beeldhouwwerk dat wordt tentoongesteld.

10. Tickets voor het Zee-, Lucht- en Ruimtemuseum

Intrepid Zee-, Lucht- en Ruimtemuseum|©toftos
Intrepid Zee-, Lucht- en Ruimtemuseum|©toftos

Een bestemming die aan het bijzondere ontsnapt is het Intrepid Sea, Air & Space Museum in New York, gevestigd op een vliegdekschip dat is aangemeerd bij Pier 86 aan de Hudson River. Daar zul je versteld staan van de collecties die worden tentoongesteld.

Je ziet er onder andere helikopters, gevechtsvliegtuigen (MIG-21) en spionagevliegtuigen (Blackbird) van dichtbij. Als je kaartjes koopt voor het Sea, Air and Space Museum loop je ook door de onderzeeër USS Growler en bezoek je de torpedoruimte. Daarna zul je versteld staan als je het eerste ruimteschip ooit gebouwd ziet (de shuttle Enterprise).

Koop tickets voor het Sea, Air & Space Museum

11. Tickets voor het Spyscape Museum in New York City

Spyscape Museum|©ajay_suresh
Spyscape Museum|©ajay_suresh

Als je wilt ontdekken hoe het is om een paar uur lang een spion te zijn, dan heeft het Spyscape Museum in New York alle ingrediënten in huis voor een interactieve ervaring.

Tijdens je verblijf in het museum krijg je de kans om je spionagevaardigheden te demonstreren.

Als je tickets koopt voor het Spyscape Museum in New York krijg je toegang tot verschillende kamers waar je onder andere geheime codes kraakt, laserstralen ontwijkt en onderzoekt wie er in een groep mensen ligt.

Koop tickets voor Spyscape Museum New York

12. Kaartjes voor Museum van de Stad New York

New York bij nacht|©Daniel Mennerich
New York bij nacht|©Daniel Mennerich

Het Museum of the City of New York is een must-see stop tijdens uw reis . Hier krijgt u de kans om een reeks kunstwerken te zien die het verleden, het heden en zelfs de toekomst van deze belangrijke stad uitdrukken.

U zult versteld staan van de perspectieven van lokale kunstenaars en een reis door de cultuur en diversiteit van de Big Apple meemaken. Als je tickets koopt voor het Museum of the City of New York ontdek je bovendien de geschiedenis van New York via de Timescapes-documentaire die in het museum wordt vertoond.

Koop tickets voor het Museum of the City of New York

13. Kaartjes voor het New York Aquarium

Aquarium van New York|©Sergey Shpakovsky
Aquarium van New York|©Sergey Shpakovsky

Een must-see activiteit voor het hele gezin is een bezoek aan het New York Aquarium. Daar zie je hoe de verschillende zeedieren (mantaroggen, haaien, octopussen, pinguïns, zeeleeuwen, enz.) met elkaar omgaan in hun leefomgeving.

Mis de aquatunnel niet, waar je wordt omringd door tientallen vissen en een onvergetelijke ervaring beleeft. Als u kaartjes koopt voor het New York Aquarium kunt u ook genieten van een zintuiglijke ervaring in het 4D-theater en het gevoel krijgen dat u deel uitmaakt van de onderwaterwereld.

En vergeet niet om uw ogen open te houden, want de zeeleeuwenshow, die bij de kaartjes is inbegrepen, kan elk moment beginnen.

Koop kaartjes voor het New York Aquarium

14. Kaartjes voor de Central Park Zoo

Central Park Zoo|©sushiesque
Central Park Zoo|©sushiesque

De Central Park Zoo is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en biedt u een unieke ervaring. Je zult pinguïns, zeeleeuwen, schapen, het saki aapje, de rode pandabeer, lemuren, het sneeuwluipaard, de Japanse makaak en nog veel meer van dichtbij zien.

Naast het feit dat je in contact komt met al deze diersoorten, die afkomstig zijn uit vijf continenten en waarvan sommige bedreigd zijn, leer je bij aankoop van tickets voor de Central Park Zoo over de geschiedenis van het park en hoe ze de dieren beschermen. Dit alles door middel van een meeslepende 4D ervaring.

Koop tickets voor Central Park Zoo

15. Kaartjes voor Madame Tussauds in New York City

Madame Tussauds Wassenbeeldenmuseum|©Felipe Gutiérrez
Madame Tussauds Wassenbeeldenmuseum|©Felipe Gutiérrez

Door de zalen van Madame Tussauds in New York zie je wassen beelden van tientallen invloedrijke historische figuren. Je kunt plaatsnemen in het ovale kantoor en op de foto met de legendarische King Kong, Annabelle Doll, Pennywise en andere iconen uit de horrorfilms.

Plus, als je kaartjes boekt voor Madame Tussauds New York, word je meegenomen in een 7D multi-zintuiglijk spel. Bovendien zul je versteld staan van de 4D Marvel Universe ervaring, waar je geniet van speciale effecten naast superhelden als Spider-Man, Doctor Strange, de Hulk, Ant-Man en de X-Men.

Boek tickets voor Madame Tussauds New York

16. Tickets voor One World Observatory

One World Trade Manhattan|©NOWY DZIENNIK
One World Trade Manhattan|©NOWY DZIENNIK

Een van de hoogste gebouwen van de stad en van heel Amerika is het One World Observatory in New York. Met een hoogte van 541 meter kun je genieten van een onvergetelijke ervaring dankzij het geweldige 360º uitzicht dat je met open mond zal laten staan.

Als je skip-the-line tickets koopt voor het One World Observatory ga je met de lift omhoog en voel je de snelheid, terwijl je geniet van een projectie met beelden van de stad. En wanneer je de top van het gebouw bereikt, zie je een multimediadisplay met interactieve schermen die je het bouwproces van het gebouw en de evolutie van New York laten zien.

Koop skip-the-line tickets voor One World Observatory

17. Tickets voor het MOMA Museum in New York City

MOMA - Museum voor Moderne Kunst, New York|©taigatrommelchen
MOMA - Museum voor Moderne Kunst, New York|©taigatrommelchen

Als je artistieke voorkeur uitgaat naar kunstenaars als Picasso, Miró, Van Gogh, Dalí, Monet, Magritte, Kahlo of Warhol, zul je elke seconde genieten van je rondleiding door de zalen van het MOMA Museum in New York.

Je zult een reeks schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken en prenten van moderne en hedendaagse kunst bekijken die je echt zullen inspireren. Je ziet meer dan 15.000 werken en dankzij de audiogids die bij je MOMA skip-the-line ticket is inbegrepen, beleef je een meeslepende ervaring.

Let ook op de tijdelijke tentoonstellingen die bij deze tickets zijn inbegrepen, die voortdurend wisselen en het werk van opkomende kunstenaars laten zien.

Koop skip-de-lijn tickets voor MOMA Museum

18. Michael Jackson musical kaartjes

Michael Jackson|©Clay Hensley
Michael Jackson|©Clay Hensley

Koop tickets voor de Michael Jackson musical in New York en ontdek de geschiedenis van de King of Pop. U zult ontroerd raken door het harde verleden van de artiest en enkele van de meest memorabele momenten uit zijn leven herbeleven met onder andere de Jackson Five en de creatie van het album Thriller.

Met tickets voor deze show hoort u ook Michael's grootste hits: Smooth Criminal, Beat it en nog veel meer. Dit alles wordt begeleid door een verbazingwekkende choreografie die ervoor zorgt dat u uit uw stoelen van het Neil Simon Theater wilt komen.

Koop tickets voor de Michael Jackson musical

19. Kaartjes voor de New York Botanical Garden

De botanische tuin van New York|©Salim Virji
De botanische tuin van New York|©Salim Virji

De botanische tuin van New York is een magische bestemming waar je de natuur van dichtbij kunt bekijken en tegelijkertijd meer te weten kunt komen over de oorsprong van elk van de bloemen- en plantensoorten die in het gebouw worden tentoongesteld.

Je kunt een uitgebreide botanische collectie van over de hele wereld bekijken en een korte tramtour door de tuin maken, die is inbegrepen bij aankoop van tickets voor de botanische tuin van New York.

Koop tickets voor de botanische tuin van New York

20. Bronx Zoo kaartjes

Bronx dierentuin|©Agnese Muco
Bronx dierentuin|©Agnese Muco

De Bronx Zoo wordt beschouwd als een van de grootste dierentuinen van New York. Als u kaartjes koopt voor de Bronx Zoo ontdekt u alle diersoorten die er leven, zoals gorilla's, leeuwen, kamelen, bizons en nog veel meer. In totaal zijn er meer dan 1000 dieren die tot 650 soorten behoren.

Je leert meer over de herkomst en het gedrag van de dieren terwijl je ze observeert in hun habitat of tijdens de levendige shows in de dierentuin. Je kunt ook de Aziatische dierententoonstelling vanuit een monorail bekijken en je verbazen over alle vlindersoorten op het terrein.

Koop kaartjes voor de Bronx Zoo

21. Kaartjes voor de musical Hamilton

Hamilton toneel|©ccb621
Hamilton toneel|©ccb621

Als je graag een kijkje wilt nemen in het verleden van Amerika, dan moet je tickets kopen voor de Hamilton musical. In deze show ontdek je het leven en werk van een van de grondleggers van het land, Alexander Hamilton.

Op het podium van het Richard Rodgers Theatre zie je een indrukwekkende reeks acteurs die Hamilton en andere belangrijke personages uit de Amerikaanse geschiedenis tot leven brengen, zoals Peggy Schuyler, Elizabeth Schuyler Hamilton, Aaron Burr, Hercules Mulligan en nog veel meer.

Koop tickets voor de Hamilton musical

22. Tickets voor het toneelstuk Harry Potter en het Vervloekte Kind

Harry Potter en het Vervloekte Kind|©Billy Wilson
Harry Potter en het Vervloekte Kind|©Billy Wilson

Harry Potter en het Verv loekte Kind trekt je aandacht vanaf het eerste moment dat je het ziet. Je kunt niet anders dan versteld staan van de zwevende personages en voorwerpen, de toverstokduels, de waterscènes en nog veel meer.

Naast het ontmoeten van de personages van je favoriete saga, kun je in het Lyric Theatre in New York genieten van verschillende interactieve ruimtes zoals het betoverde plafond of de rode telefooncel als je kaartjes koopt voor Harry Potter and the Cursed Child.

Koop nu Harry Potter and the Cursed Child tickets!

23. Tickets voor de musical Chicago

Mensen in een musical|©The Hanover Theatre and Conservatory for the Performing Arts
Mensen in een musical|©The Hanover Theatre and Conservatory for the Performing Arts

Als shows in Broadway-stijl uw ding zijn, dan zal de musical Chicago u zeker aanspreken. U zult uw ogen niet van het podium van het Ambassador Theatre kunnen afhouden vanwege de geweldige dansen op het ritme van nummers als Razzle Dazzle, All That Jazz, en anderen.

Deze muzikale komedie zal u verrassen met zijn opwindende plot, vol echte misdaden, hebzucht en corruptie. Koop tickets voor de musical Chicago en je krijgt de donkere kant van de showbusiness te zien.

Koop tickets voor de musical Chicago

24. Kaarten voor de musical Moulin Rouge

Moulin Rouge|©Brecht Bug
Moulin Rouge|©Brecht Bug

Als het doek opgaat op het podium van het Hirschfeld Theater en de musical Moulin Rouge begint , voelt u zich meteen alsof u bent teruggevoerd naar 1899. Je begint je reis door een uniek verhaal dat liefde en vrijheid viert.

In deze show komen je diepste gevoelens naar boven en ontdek je, dankzij de interpretatie van de artiesten, de schoonheid die verborgen zit in menselijke gevoelens. Je zult ook versteld staan van de choreografie en het koor die doen denken aan de magische avonden van het cabaret.

Zonder twijfel is het kopen van tickets voor de musical Moulin Rouge een must.

Koop kaarten voor de musical Moulin Rouge

25. Tickets voor het Fotografiska Museum in New York City

mensen in het Fotografiska Museum|©swedennewyork
mensen in het Fotografiska Museum|©swedennewyork

Wanneer je tickets koopt voor het Fotografiska Museum in New York zul je genieten van een adembenemende tentoonstelling van kunst en cultuur die verder gaat dan een traditionele fototentoonstelling. Je ziet de wereld vanuit een bewuster perspectief door de kracht van fotografie.

In dit museum vind je werk van zowel gevestigde als opkomende kunstenaars. Daarom is de selectie van tentoongestelde fotografische concepten zo breed.

Je zult versteld staan van de speciale programmering waar je je oren kunt laten strelen met poëzievoordrachten, de wijncultuur kunt ontdekken , de wereld van de mode kunt verkennen en nog veel meer.

Koop tickets voor het Fotografiska Museum New York

26. Kaartjes voor de New York Historical Society

Museum New York Historical Society|©taigatrommelchen
Museum New York Historical Society|©taigatrommelchen

Als je tickets koopt voor de NY Historical Society krijg je een kijkje in belangrijke details van de Amerikaanse geschiedenis. Zo leer je bijvoorbeeld hoe Joodse immigranten bepaalde eetgewoonten aanpasten en integreerden in de Amerikaanse samenleving en leer je meer over de erfenis van Amerikaanse vrouwen door de eeuwen heen.

Dwaal door alle kamers van het gebouw en bekijk de tentoongestelde kunstcollecties, die het verleden, het heden en de toekomst van het land laten zien. Bezoek ook het DiMenna Children's History Museum en de bibliotheek.

Koop kaartjes voor de NY Historical Society

27. Tickets voor het New York Museum of Ice Cream

Museum van IJs|©Victoria Pickering
Museum van IJs|©Victoria Pickering

Tijdens dit bezoek aan het Museum of Ice Cream in New York waan je je weer even kind, want elk van de 13 zalen van het gebouw nodigt uit tot plezier met interactieve tentoonstellingen en spelletjes.

Koop tickets voor het Museum of Ice Cream in New York en je leert alles over ijs en test je smaakpapillen met ijsproeverijen en snacks, allemaal met unieke smaken zoals pindakaas met pretzels, mango met chili, enz.

Je zult niet kunnen stoppen met het maken van foto's in de vele kleurrijke installaties: de kleurrijke friettobbe, de enorme glijbaan, de bijenkoningin en nog veel meer.

Koop kaartjes voor het Museum of Ice Cream New York

28. Tickets voor het Whitney Museum in New York

Whitney Museum van Amerikaanse kunst|©Daniel Kelly
Whitney Museum van Amerikaanse kunst|©Daniel Kelly

Met een uitgebreide collectie van meer dan 18.000 werken is het Whitney Museum in New York uitgegroeid tot een van de topkeuzes voor kunstliefhebbers. U kunt genieten van het picturale werk van Andy Warhol, Robert Herni, Jack Pollock en Edward Hopper, naast andere Amerikaanse kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw.

Naast het verkennen van de kunsttentoonstellingen, geeft het kopen van tickets voor het Whitney Museum in New York u de mogelijkheid om de terrassen van het gebouw te bezoeken en een bevoorrecht panoramisch uitzicht te krijgen vanaf het Meatpacking District, met uitzicht op Manhattan en de Hudson River.

Koop tickets voor het Whitney Museum in New York

29. Amateurnacht kaarten

Amateurnacht|©Natalia Juliao
Amateurnacht|©Natalia Juliao

Tijdens Amateur Night zul je versteld staan van het talent van kinderen, tieners en volwassenen. U zult een onvergetelijke tijd beleven als u een reeks opkomende artiesten ziet optreden op het podium van het Apollo Theater New York, wachtend op uw applaus of boe geroep als ze verder gaan met hun competitie.

Je zult ook lachen om een korte stand-up show en dansen op de muziek van de live DJ tijdens de pauze.

Als u een geweldige tijd wilt hebben, aarzel dan niet om Amateur Night kaarten te kopen.

Koop kaarten voor Amateur Night

30. Kaarten voor het American Museum of Natural History

Amerikaans Natuurhistorisch Museum|©KatieThebeau
Amerikaans Natuurhistorisch Museum|©KatieThebeau

Koop tickets voor het American Museum of Natural History en ontdek de geschiedenis van de mensheid vanaf het allereerste begin. Je vindt er ongeveer 50 permanente tentoonstellingen met fossielen, reusachtige mineralen en levensgrote reproducties van prehistorische dieren.

In totaal zie je meer dan 35 miljoen voorwerpen en je kunt de ervaring verrijken met speciale tentoonstellingen zoals een 2D-film en een 3D-avontuur in het planetarium. Wees gewaarschuwd, er is veel vraag naar deze tickets, dus zorg dat je ze niet mist en reserveer ze online.

Koop tickets voor het American Museum of Natural History

31. Kaartjes voor de musical The Lion King

De Lion King musical|©Alec Frazier
De Lion King musical|©Alec Frazier

Bij The Lion King musical kun je je fantasie de vrije loop laten met de mix van kleuren en geluiden. Je zult versteld staan van de antilopen, giraffen en olifanten die door de acteurs tot leven worden gebracht op het podium. Zonder twijfel is het kopen van kaartjes voor de musical The Lion King een must tijdens je reis naar New York.

Terwijl je de acteurs op het podium van het Minskoff Theater ziet spelen, waan je je midden op de Afrikaanse savanne. Dit alles dankzij de percussies, gezangen, ballades en geluiden die door een orkest worden gevormd.

Koop tickets voor de musical The Lion King

32. Aladdin kaarten

Theater - Aladdin|©ajay_suresh
Theater - Aladdin|©ajay_suresh

De musical Aladdin is een theaterspektakel dat u vanaf het eerste moment zal verbazen en is een van de bestsellers op Broadway. Je zult een indrukwekkende reeks acteurs, dansers en acrobaten op het podium van het Nieuw Amsterdams Theater zien.

Je zult het gevoel hebben dat je naar een magische wereld bent gereisd, samen met Aladdin, de babbelende geest met de lamp, prinses Jasmine, de tovenaar Jaffar en de andere personages die dit onvergetelijke verhaal tot leven brengen. Je zult niet stoppen met lachen en verrast worden door deze komedie. Je zou zelfs een traantje kunnen wegpinken.

Koop tickets voor de Aladdin musical is, samen met de Lion King Musical, de meest gevraagde musical op Broadway door zowel toeristen als de lokale bevolking.

Koop tickets voor Aladdin de Musical

33. US Open Tenniskampioenschappen Tickets

Arthur Ashe Stadion|©Wally Gobetz
Arthur Ashe Stadion|©Wally Gobetz

Een van de sportklassiekers die u in de maanden augustus en september in New York moet bekijken, is de US Open Tenniskampioenschappen, waarvoor u vooraf officiële tickets kunt kopen op de website van Hellotickets.

U zult trillen bij elke heren- en dameswedstrijd in het enkelspel en dubbelspel, dankzij de indrukwekkende volleys en talloze aces van de tennissers.

Daarnaast kunt u in het Arthur Ashe Stadium genieten van een van de grootste tennissportfaciliteiten ter wereld. Je kunt niet anders dan de architectonische details van de plek bewonderen terwijl je foto's maakt om dit moment te herinneren.

Koop tickets voor US Open Tennis

34. New York Yankees Kaarten

Yankee Stadion|©dagg2008
Yankee Stadion|©dagg2008

Een wedstrijd van de New York Yankees bijwonen is een ervaring die je niet mag missen. Je zult een selecte groep op het veld zien: Gerrit Cole en Aron Judge, naast andere honkbalgrootheden.

In het Yankee Stadium in de Bronx zul je versteld staan van de monumentale structuur en het enthousiasme van de fans.

Bovendien zijn er zoveel winkels dat het lijkt alsof je in een winkelcentrum bent. Je kunt een hotdog eten en, waarom niet, een souvenir van de dag mee naar huis nemen. Maar vergeet niet om je New York Yankees tickets van tevoren te kopen, want ze vliegen.

Koop tickets voor New York Yankees

35. Tickets voor een wedstrijd van de New York Knicks

New York Knicks|©James Trosh
New York Knicks|©James Trosh

New York Knicks tickets kopen en ze zien spelen is een niet te missen ervaring en een van de beste tickets in New York, vooral als je een NBA-liefhebber bent. U zult versteld staan van het spektakel dat wordt geboden door de basketbalsterren van de wereld met hun karakteristieke aanvallende stijl.

U zult ook versteld staan van het uitzicht binnenin Madison Square Garden, de lichten en de menigte van lokale bewoners en toeristen die samenkomen om het team aan te moedigen.

Vanuit de skybox hebt u een algemeen zicht op dit imposante architecturale werk enals u geluk hebt, ziet u uzelf weerspiegeld op het reuzenscherm van deze sporthal.

New York Knicks kaarten kopen

36. New York Rangers kaarten

New York Rangers Spelen|©mrtoxikk
New York Rangers Spelen|©mrtoxikk

Of u nu een ijshockeyfan bent of niet, New York Rangers tickets kopen en een wedstrijd meepikken zal een geweldige ervaring zijn tijdens uw verblijf in de stad.

U zult een vermakelijke avond beleven door de thuisploeg te zien spelen op het ijs van Madison Square Garden en u zult worden meegesleept in de feestelijke sfeer. Je kunt ook foto's nemen , een hapje eten en de arena verkennen voordat de wedstrijd begint.

New York Rangers kaarten kopen

37. Tickets voor een wedstrijd van de New York Mets

New York Mets|©Mc Koy
New York Mets|©Mc Koy

Citi Field Baseball Stadium is dé plek om de New York Mets te zien tijdens je bezoek aan New York City.

Je kunt genieten van een ongelooflijk team met onder andere pitcher Kodai Senga, korte stop Francisco Lindor en rechtsvelder Brandon Nimmo.

Het is zeker de moeite waard om New York Mets tickets te kopen om ze in actie te zien. Bovendien kun je een hotdog en een biertje niet missen terwijl je dit lokale team steunt als een local.

New York Mets kaartjes kopen

38. Brooklyn Nets kaartjes

Brooklyn Nets vs Trailblazers|©LunchboxLarry
Brooklyn Nets vs Trailblazers|©LunchboxLarry

U zult samen met honderden fans juichen als u de Brooklyn Nets het beste van zichzelf ziet geven op het veld. Geniet van de geweldige handtekeningen van dit New Yorkse team uit de Eastern Conference: Yuta Watanabe, Ben Simmons, Nicolas Claxton, Cameron Thomas, naast andere grote sterren.

Maak deel uit van de geschiedenis van dit team dat, hoewel het het niet gemakkelijk heeft gehad in de NBA, de laatste tijd een pad van overwinningen heeft weten te smeden.

U kunt geld besparen bij het kopen van Brooklyn Nets tickets door een mindere rivaal te selecteren in uw zoekopdracht, want in ieder geval kunt u er zeker van zijn dat de show gegarandeerd is.

Brooklyn Nets kaarten kopen

39. Tickets voor een wedstrijd van de New York Islanders

New York Islanders|©chiefx70
New York Islanders|©chiefx70

De New York Islanders zijn een professioneel ijshockeyteam dat een goede show voor u zal opvoeren op de UBS Arena ijsbaan.

Wanneer u New York Islanders tickets koopt, zult u ze een van hun thuiswedstrijden zien spelen in hun aanvallende stijl terwijl tientallen enthousiaste fans hen euforisch aanmoedigen vanuit de arena box.

Ook zult u tijdens de wedstrijd versteld staan van de prestaties van spelers als Mathew Barzal, Bo Horvat en Anders Lee.

New York Islanders kaarten kopen

40. Tickets voor de Jazz Series concerten in Harlem

Zingende vrouw op het podium|©Yan Krukau
Zingende vrouw op het podium|©Yan Krukau

De wijk Harlem in New York is de thuisbasis van een van de meest authentieke muziekervaringen van de stad: de Jazz Series. Je reist terug in de tijd en voelt je als een echte New Yorker terwijl je luistert naar de grootste jazzhits, live uitgevoerd door een nieuwe generatie artiesten.

Je zult versteld staan van de onsterfelijke ritmes en klanken die doen denken aan legendarische jazzcomponisten als Ella Fitzgerald, Duke Ellington en Billie Holiday.

Als u tickets koopt voor de Jazz Series concerten in Harlem, kunt u ook genieten van improvisaties die het talent van de jazzmuzikanten laten horen.

Koop tickets voor de Jazz Series concerten in Harlem

41. Muse & Evanescence Concert Kaarten

Muse in Concert|©Ryan Muir
Muse in Concert|©Ryan Muir

Je zult zingen en dansen in Madison Square Garden met het Muse en Evanescence concert, waarvoor je vooraf kaartjes kunt kopen.

Je zult kunnen genieten van twee bands met een lange geschiedenis die hun grootste hits ten gehore brengen. Dit alles wordt begeleid door een geweldige enscenering met audiovisuals die je versteld zullen doen staan.

Je kunt niet anders dan opgewonden raken als je Matt Bellamy van Mouse onder andere Uprising, Starlight en Won't Stand Down hoort zingen. Of kijk naar Amy Lee aan de piano die My immortal, Going under of Bring me to life zingt.

42. Janet Jackson concert kaarten

Janet Jackson|©kekelmb
Janet Jackson|©kekelmb

Als je Janet Jackson concert kaarten koopt zul je genieten van de levendige stem van de artieste en haar charisma op het podium terwijl je nummers neuriet als Scream, That's the Way love goes, Any time any place, onder andere.

Je zult ook versteld staan van de choreografie van Janet Jackson en haar dansgroep. Dit alles gaat gepaard met een indrukwekkende audiovisuele show en de uitstekende akoestiek die kenmerkend is voor de shows die in Madison Square Garden worden opgevoerd.

43. Billy Joel concert kaarten

Billy Joel aan de piano|©Mark Shallcross
Billy Joel aan de piano|©Mark Shallcross

Als je opgewonden raakt bij het horen van nummers als Piano Man, Vienna, Honesty en We Didn't Start the Fire, dan ga je een geweldige avond tegemoet in Madison Square Garden als je Billy Joel concert kaarten koopt.

Je zult een magische show meemaken, vol met rock, pop en alternatieve muziek. Je zult versteld staan van de stem van de Amerikaanse songwriter en je zult zeker ontroerd raken door zijn live pianospel.

Koop kaarten voor Billy Joel

44. Keshi concert kaarten

Radio Stad Music Hall|©David Carroll
Radio Stad Music Hall|©David Carroll

Als je een liefhebber bent van genres als soul, R&B of Indonesische pop, dan moet je je tickets kopen voor Keshi's concert in New York.

Deze jonge Amerikaanse singer-songwriter en componist zal je oren verleiden met zijn gebruikelijke afstandelijke falsetstem.

Onder het repertoire van de zanger kun je genieten van populaire nummers als 2 Soon, Like i need you, Right here en meer. Allemaal met een reeks instrumentale texturen die je gefascineerd zullen achterlaten.

45. Ed Sheeran concert kaarten

MetLife Stadion|©Tom Uddo
MetLife Stadion|©Tom Uddo

In het MetLife Stadium kun je genieten van het concert van Ed Sheeran, die je zal laten zingen en dansen op het ritme van de pop, met zijn harmonieuze stem en gitaarakkoorden.

Tijdens de show hoor je nummers als Perfect, Photograph, Shape of You, Castle on the Hill, naast andere grote hits van de Britse singer-songwriter.

Wacht niet langer en koop je tickets voor het Ed Sheeran concert in de best mogelijke setting!

46. Jerry Seinfeld concert kaarten

Het Baken Theater|©Premshree Pillai
Het Baken Theater|©Premshree Pillai

Je zult glimlachen vanaf het eerste moment dat je Jerry Seinfeld op het podium van het Beacon Theatre NY ziet en zodra het repertoire van de beroemde Amerikaanse komiek begint, zul je niet meer stoppen met lachen.

Als je Jerry Seinfeld concert kaarten koopt, zul je gegarandeerd plezier hebben dankzij de eenvoud en welsprekendheid van zijn enscenering die, zoals hij zegt, vol zit met nutteloze dialogen en de details van het dagelijks leven.

47. Bezoek alle attracties die u wilt met de New York Pass

Top van het rotsgebouw|© Pedro Kümmel
Top van het rotsgebouw|© Pedro Kümmel

Als je de New York Pass koopt, heb je het gevoel dat je het meeste uit je reis haalt, omdat je op één dag zoveel attracties kunt bezoeken als je wilt. Je zult genieten van het ontdekken van de stad in je eigen tempo en zonder veel geld uit te geven.

Je hebt kaartjes voor meer dan 100 toeristische bestemmingen, je kunt de stad vanaf elk uitkijkpunt bekijken (Top of the Rock, Empire State Building,...), de zalen van belangrijke musea verkennen (MoMa, Guggenheim Museum, het American Museum of Natural History...) en nog veel meer.

Koop de New York Pass

48. Geniet van een combinatie van attracties met de New York CityPASS® sightseeing pass

Empire State Building|©Matthew Nissen
Empire State Building|©Matthew Nissen

Als je de New York CityPASS® koopt, kun je door de Big Apple toeren en tijdens je bezoek genieten van een ongelooflijke combinatie van attracties.

Je zult versteld staan van het panoramische uitzicht van het Empire State Building en de tentoonstellingen in het American Museum of Natural History ontdekken.

Je kunt ook kiezen uit een aantal toegangsprijzen: bezoek het Intrepid Sea, Air and Space Museum of het 9/11 Memorial and Museum, wandel door het Guggenheim Museum of beklim de Top of the Rock, om er maar een paar te noemen.

Koop de New York CityPASS® sightseeingpas

49. Laat je verrassen door alle bestemmingen van de New York City Explorer Pass

New York vanuit de lucht| USA|©Pablo Pola Damonte
New York vanuit de lucht| USA|©Pablo Pola Damonte

Je zult versteld staan van alle bestemmingen die je kunt bezoeken als je de New York City Explorer Pass koopt.

In totaal zijn er 100 toegangsprijzen, rondleidingen en sightseeingactiviteiten zoals het Empire State Building, Madame Tussauds, Top of the Rock, National 9/11 Memorial and Museum, etc.

Je ontdekt de Big Apple op je eigen tempo met de 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attractiepas, die in 60 dagen verloopt.

Koop de New York City Explorer Pass

50. Tickets voor de rit

The Ride Bus Ervaring|©GojiMet86
The Ride Bus Ervaring|©GojiMet86

Met The Ride experience beleef je een show waarbij de straten van New York City het toneel zijn en de stoelen van een bus de plek zijn waar je de show ziet ontvouwen.

In deze ontroerende show zul je je blijven verbazen over de prestaties van alle dansers, acteurs en zangers die onverwacht in elke hoek van de straat opduiken.

Je laat conventionele shows achter je en geniet van een theatraal uitstapje in de beste Broadway-stijl. Ongetwijfeld nog een van de beste tickets voor je plannen in New York.