Halong Bay dagtocht vanuit Hanoi

4.6
(842 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 12 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 39 € 36
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Geniet van deze Halong Bay cruise vanuit Hanoi. In een activiteit die ongeveer tien uur duurt en voor groepen van ongeveer 25 personen, krijgt u de kans om deze prachtige plek te ontdekken waar u de delta van de Rode Rivier doorkruist. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer, want de transfer van en naar uw hotel, als dat zich in de oude stad van Hanoi bevindt, is inbegrepen.

Halong City bereik je per voertuig vanuit Hanoi, dat ongeveer 170 kilometer verderop ligt. Eenmaal op de boot passeert u enkele prachtige eilandjes van Vietnam terwijl u een smakelijke lunch van verse zeevruchten gebruikt. U kunt een kajak of bamboeboot nemen om de Thien Cung grot te bezoeken. Er is ook een premium optie waarbij u een professionele gids meeneemt in een privévoertuig.

  • Ontsnap een dag uit Hanoi om te genieten van deze cruise rond Halong Bay, een UNESCO werelderfgoed, in een ervaring die een transfer van en naar uw hotel in de Vietnamese hoofdstad omvat.
  • Profiteer van deze activiteit die ongeveer tien uur duurt om dit gebied van Vietnam te ontdekken in groepen van ongeveer 25 personen, terwijl u geniet van een heerlijke lunch van verse zeevruchten op de boot.
  • Neem een kajak of ga op een bamboeboot om de indrukwekkende Thien Cung Grot te bezoeken, beroemd om zijn stalactieten en stalagmieten in verschillende vormen en maten.
  • Verrijk uw reis met een superieure ervaring waarbij u een professionele gids meeneemt in een privévoertuig.

Wat is inbegrepen

  • Halong Bay Cruise
  • Transfer van en naar uw hotel (alleen in de oude wijk van Hanoi)
  • Kajak of bamboe boottocht
  • Professionele gids (optioneel)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek Halong Bay tijdens deze cruise vanuit Hanoi. In een activiteit die ongeveer tien uur duurt en voor groepen van ongeveer 25 personen, geniet u van dit Unesco-werelderfgoed, in een ervaring die een retourtransfer omvat vanaf uw hotel in de hoofdstad van Vietnam, alleen als dat in de oude stad is. Onderweg wordt een verse lunch met zeevruchten geserveerd.

Halong City kan met de groep per voertuig worden bereikt vanuit Hanoi, dat ongeveer 170 kilometer verderop ligt. U hebt ook de mogelijkheid om uw ervaring te verbeteren met een professionele gids voor u in een privévoertuig.

Halong Bay beslaat zo'n 150.000 hectare en ligt in de Golf van Tonkin in de noordoostelijke provincie Quang Ninh. Het meest indrukwekkende kenmerk van de baai zijn, naast de omvang, de 1.600 eilanden en eilandjes die uit het water rijzen.

Tijdens uw tocht door de baai kunt u met een kajak of bamboeboot de Thien Cung grot bezoeken. Beroemd om zijn stalactieten en stalagmieten, heeft deze grot een interessante geschiedenis met een legende dat het de voormalige residentie was van de Drakenkoning en zijn mooie bruid, May.

Extra informatie

Annuleringsbeleid