New York botanische tuin tickets

De botanische tuin van New York is een culturele attractie en een levend museum dat elke bezoeker van de stad zou moeten bezoeken om zijn schoonheid, educatief belang en wetenschappelijke waarde.

Alejandra Savoia

Alejandra Savoia

10 minuten lezen

New York botanische tuin tickets

Botanische tuin van New York | ©Salim Virji

De botanische tuin van New York werd in 1891 opgericht. Sindsdien fungeert het niet alleen als een prachtig park met een verbazingwekkend aantal variëteiten van planten en bomen uit landen over de hele wereld, maar ook als een onderzoeksinstelling met eigen musea en activiteiten die openstaan voor het publiek. Dus als u van plan bent wat te doen in New York, moet u deze tuin zeker bezoeken.

Het heeft ook verschillende toeristische attracties zoals de unieke rozentuin (meer dan 700 variëteiten), verschillende gastronomische ruimtes en een winkel waar u voorwerpen kunt kopen met afbeeldingen die verband houden met de tuin, chocolaatjes met bloemen, parfums, boeken, plantkaarten en vele andere unieke producten. Het is absoluut noodzakelijk dat u uw tickets op voorhand koopt, zodat u deze fantastische excursie niet mist!

De beste keuze

New York Botanische Tuin tickets

Koop uw ticket voor de botanische tuin van New York van tevoren

U kunt rechtstreeks de tuinen binnengaan en langer van de verschillende attracties genieten zonder u zorgen te hoeven maken over lange rijen voor de kassa.

De tijd die u bespaart door uw kaartje vooraf tekopen, kunt u besteden aan meer activiteiten en aan een grondige kennismaking met deze botanische tuin, die een van de belangrijkste van de Verenigde Staten is.

Het is ook een manier om de botanische tuin binnen te gaan zonder in de rij te hoeven staan en uw dagje sightseeing te beginnen zonder onnodig wachten. De mogelijkheid om kaartjes te kopen vóór de dag die u verkiest te bezoeken is een voordeel dat niet mag worden verwaarloosd. Bovendien is dit ticket ook geldig voor alle tijdelijke tentoonstellingen en voor alle tuinen die deel uitmaken van dit grote complex.

Aanrader als ... u tijd wilt besparen en niet moe wilt worden terwijl u in de rij staat om uw kaartje aan de kassa te kopen.

Hoeveel kosten tickets voor de Botanische Tuin?

Buiten de tuin| ©taigatrommelchen
Buiten de tuin| ©taigatrommelchen

De prijs varieert van 15 € tot 30 €, maar is afhankelijk van de tuinen die u wilt bezoeken, de activiteiten die u wilt doen en de situatie van elke bezoeker. Leeftijd is een andere factor die de ticketprijzen beïnvloedt. In principe kost algemene toegang ongeveer 30 dollar.

In principe zijn de goedkoopste prijzen die voor kaartjes voor mensen van 65 jaar en ouder, voor kinderen (de kosten bedragen 50% van een kaartje voor een volwassene of minder) en, ten derde, voor volwassenen in het algemeen. Kortingen zijn ook beschikbaar voor inwoners van New York.

Koop uw ticket voor de botanische tuin van New York

Soorten tickets die u kunt kopen

Lente in de Botanische Tuin| ©Dmitriy Fomenko
Lente in de Botanische Tuin| ©Dmitriy Fomenko

Tickets voor een bezoek aan de New York Botanical Garden variëren in type en prijs, afhankelijk van wat u wilt doen in deze grote ruimte met tentoonstellings- en evenementenfaciliteiten en een duizelingwekkend aantal tuinen. Alle bezoekers moeten van tevoren kaartjes kopen en deze op hun mobiele telefoon laten zien om toegang te krijgen.

  • De ALL-GARDEN PASS geeft toegang tot verschillende activiteiten en tot sites zoals de tentoonstelling Around the Table. Met dezelfde pas kunt u de Enid A. Haupt Greenhouse bezoeken en een tramrit maken door de verschillende tuinen, waarbij u de buitenexposities en de avonturenspeelplaats voor kinderen.
  • Voor het reserveren van tickets voor bezoekersgroepen van meer dan 15 personen en voor schoolgroepen kunt u contact opnemen met de desbetreffende afdeling van de Botanische Tuin via de op hun website gepubliceerde e-mailadressen.
  • Inwoners van New York City krijgen korting op de kaartjes, maar moeten deze ook van tevoren kopen. Leden en mecenassen van de Botanische Tuin betalen geen toegang maar moeten zich online aanmelden.

Kunnen tickets aan de kassa worden gekocht?

Tuin Cupola| ©James Robertson
Tuin Cupola| ©James Robertson

Ja, kaartjes kunnen worden gekocht bij de kassa van de Botanische Tuin, maar ik raad echt aan om ze van tevoren online te kopen.

Een van de belangrijkste redenen om van tevoren kaartjes te kopen is om oponthoud bij de hoofdingang van de tuinen voor de kassa te voorkomen. Vergeet niet dat deze tuinen een prominente toeristische attractie zijn en dat het ook een plaats is die door de plaatselijke bevolking wordt gekozen om een paar uur in de natuur door te brengen.

Op die manier hoeft u niet in een lange rij te staan om uw kaartje te kopen en kunt u veel langer van uw tijd in de tuinen genieten.

Het beste type ticket is een ticket waarmee u verschillende bezoeken en activiteiten kunt doen, de iconische plekken van de Tuin kunt bezoeken en het buitengebied waar de meeste tentoonstellingen worden georganiseerd.

De prijzen hangen af van het type pas dat u wilt kopen en of u die wilt combineren met andere toeristische activiteiten in New York (bv. een bezoek aan de Bronx Zoo om te zien welke dieren er leven).

Koop uw ticket voor de botanische tuin van New York

Zijn er toeristenpassen met toegang tot de botanische tuin?

New York Pass Toeristenkaart| ©Viaggio Routard
New York Pass Toeristenkaart| ©Viaggio Routard

De rondleiding door de Botanische Tuin is inbegrepen in de New York Pass. Met deze pas kunt u kiezen tussen 1 en 10 dagen gebruik en kunt u kiezen uit meer dan 100 attracties die zeer snel toegankelijk zijn, waaronder de New York Botanical Garden in de Bronx.

Zo krijgt u toegang tot een andere ervaring in de meer dan 100 hectare die deze groene ruimte beslaat om kennis te maken met de botanische soorten die ze herbergt, te spelen, plezier te maken en te leren van haar tentoonstellingen en musea.

Koop uw ontdekkingspas om de botanische tuin te bezoeken

Hoe er te komen vanuit de meest populaire gebieden van New York City

Metro New York| ©Jean-Marc Vernier
Metro New York| ©Jean-Marc Vernier

Dankzij het uitgebreide openbaarvervoernetwerk van New York is het niet moeilijk om de Botanische Tuin te bereiken. Het is van essentieel belang dat u de volgende details leest om uw reis gemakkelijk, snel en plezierig te laten verlopen.

De vertrekpunten zijn de gebieden van de stad die bij de toeristen het meest in trek zijn, vanwege hun belang en de uitstekende verbinding met de beschikbare vervoermiddelen.

Om te reizen van naar de Botanische Tuin, zijn er ongeveer vijf opties. De eerste en meest aanbevolen is de treinreis.

De reis duurt iets meer dan 30 minuten (de afstand is ongeveer 16 km). De trein vertrekt van de beroemde en het is raadzaam om in het weekend de dienstregeling van de treinen te controleren (deze verandert vaak).

Aan de andere kant, om te weten te komen over alle vervoermiddelen die dagelijks beschikbaar zijn in New York, is het van vitaal belang om de website te controleren van de entiteit genaamd die belast is met het beheer en het onderhoud van de bus- en metrodiensten in de hele stad.

Taxi's zijn de duurste vorm van reizen, maar ze zijn handig en snel. Als u een auto huurt, hebt u dit probleem natuurlijk zo opgelost en hebt u een geschikte optie voor alle excursies die u hebt gepland.

Als uw vertrekpunt Manhattan is, dan bent u een paar minuten dichter bij de New York Botanical Garden. De alternatieven zijn vergelijkbaar en de aanbevolen optie is opnieuw de trein (vertrek uit Harlem-125 St). Er is ook de metro, die brengt u er in ongeveer een uur en dan kunt u ongeveer 2 km lopen.

Parkeren bij de Botanische Tuin

De botanische tuin heeft een parkeerterrein, dus als u met de auto bent, kunt u uw auto daar laten staan. Tarieven beginnen bij €20 per verblijf. U moet binnenkomen via de hoofdingang op 2900 Southern Boulevard.

Er is ook een andere parkeerplaats beschikbaar en om die te vinden moet u de borden naar de garage van de tuin volgen (er zijn ook personeelsleden van de Botanische Tuin die altijd in de buurt zijn om automobilisten te helpen).

Dit is een uitstekende oplossing als u de New York Botanical Garden met de auto bezoekt , want er zijn niet genoeg borden om u erheen te brengen. maar nog steeds niet genoeg.

Is dit een goede tour om met kinderen te doen?

Herfst in de tuin| ©Donald
Herfst in de tuin| ©Donald

Kinderen zullen het geweldig vinden! Er zijn zelfs activiteiten en ruimten die exclusief voor hen zijn ontworpen en andere om met het hele gezin te delen.

Het lijdt geen twijfel dat zo'n mooie groene ruimte met geprogrammeerde activiteiten het perfecte uitstapje kan zijn om op te nemen in een lijst van alles wat je in deze stad met kinderen kunt doen.

Zo is er een activiteit met als titel " Wees de plantenkampioen! " waarbij kinderen duurzame oplossingen moeten ontdekken en uitproberen om de huidige toestand van de planeet te verbeteren en haar gezonder te maken.

Een andere activiteit (die ook met het hele gezin kan worden gedaan) heet Dig! Plant! Grow! Salad Days. Dit is een activiteit om meer te weten te komen over groenten en wordt uitgevoerd volgens een geprogrammeerde kalender. De kinderen kunnen wat mee naar huis nemen om thuis hun favoriete saladecombinatie te maken.

Openingstijden

Bloemen en Tuin| ©Lenny Spiro
Bloemen en Tuin| ©Lenny Spiro

De botanische tuin is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 18.00 uur. Op maandag is het alleen open op federale feestdagen (tijdens de normale uren).

Het is echter belangrijk om de openingstijden te controleren op de dag dat u besluit de Botanische Tuin te bezoeken, aangezien deze soms eerder sluit dan verwacht omdat er evenementen en tentoonstellingenworden georganiseerd.

Hoe lang duurt een rondleiding door de Botanische Tuin?

Tentoonstelling in de Tuin| ©MisterQque
Tentoonstelling in de Tuin| ©MisterQque

De gemiddelde tijd om door alle buitenruimtes en tentoonstellingen in de verschillende tuinen te wandelen bedraagt 2 tot 3 uur. Er zijn een aantal factoren en omstandigheden die deze periode kunnen verkorten of verlengen.

Er zijn bijvoorbeeld activiteiten gepland waarbij u iets langer mag blijven dan oorspronkelijk gepland. Ook als u geen rondleiding volgt, bepaalt u zelf hoe lang u blijft.

Rondleidingen in de botanische tuin - zijn ze de moeite waard?

Zonsondergang in de Botanische Tuin| ©Salim Virji
Zonsondergang in de Botanische Tuin| ©Salim Virji

Het antwoord op de vraag of rondleidingen in de Botanische Tuinen de moeite waard zijn, is een volmondig ja. Dat komt omdat deze site, die Het is enorm en je zult het allemaal willen zien!

In de Botanische Tuinen zijn rondleidingen beschikbaar voor groepen. Er zijn namelijk rondleidingen voor bezoekers die alleen naar de Tuin komen en zich bij anderen aansluiten, groepen vrienden en familie, schoolgroepen (studenten en docenten) en grote groepen van meer dan 15 personen.

Rondleidingen met gids zijn een echte oplossing als u het beste uit de rondleiding wilt halen. Aan de andere kant, als u besluit de sprong te wagen en alleen op bezoek te gaan, zal dat ook geen probleem zijn.

Bij binnenkomst in de botanische tuin krijgt u een kaart die zeer duidelijk is en alle details bevat die u moet weten om niet te verdwalen en de attracties te vinden die de tuin te bieden heeft.

Wat u niet mag missen in de botanische tuin van New York

Peggy Rockefeller rozentuin| ©klp.nyc
Peggy Rockefeller rozentuin| ©klp.nyc

De botanische tuin is magisch en biedt verschillende uitzichten, rondleidingen, tentoonstellingen en activiteiten. Er is echter één heel speciale plek die je niet mag missen: De Peggy Rockefeller rozentuin. Deze tuin werd ontworpen door landschapsontwerpster Beatrix Farrand op verzoek van de patriarch van de machtige Rockefeller-familie.

De tuin is een eerbetoon van David Rockefeller aan zijn vrouw Peggy, en draagt daarom ook haar naam. De tuin is mooi in alle vier seizoenen, zelfs als het sneeuwt in het midden van de winter. Er zijn meer dan 700 variëteiten rozen en vele daarvan zijn vernoemd naar beroemdheden, presidenten en kunstenaars.

Naast de rozentuin mag u ook de Enid A. Haupt Orangerie niet missen. Volgens de meeste bezoekers is het een van de juweeltjes van de Botanische Tuin. Het was gebouwd van smeedijzer en is nu wit geschilderd, wat de Victoriaanse stijl benadrukt. Het is verschillende keren verbouwd en werd in de jaren 1970 bijna gesloten.

Gelukkig hebben ze het kunnen restaureren en het de waarde kunnen geven die het echt heeft. Vandaag is het een serre die toegankelijk is voor iedereen die hem wil bezoeken. Het herbergt een grote verscheidenheid aan tropische en waterplanten in verschillende bassins (o.a. waterlelies, waterlelies en lotussen). De uit verschillende landen van de wereld meegebrachte cactussen zijn een echte attractie.

Enkele tips voor uw bezoek aan de New York Botanical Garden

Binnen in de serre| ©gardener41
Binnen in de serre| ©gardener41

Dit bezoek kan tot iets meer dan 3 uur duren, dus het is van essentieel belang om bepaalde details te plannen, bv. hoe er te komen, eten (meenemen of eten in een restaurant binnen de Tuin?), welke tentoonstellingen en gebieden te bezoeken, enz.

De kwestie van voedsel- en drankconsumptie is van vitaal belang, vooral in seizoenen met extreme temperaturen. In de Botanische Tuin zijn er verschillende restaurants en cafetaria's met zeer verleidelijke voorstellen voor het geval u midden in uw rondreis wilt uitrusten. U mag ook eten meenemen en delen op een picknickplaats.

De lente (een geweldige tijd om New York te bezoeken) en de zomer zijn de twee seizoenen van het jaar waarin de Botanische Tuin op zijn mooist en kleurrijkst is. Dit wil niet zeggen dat het op andere momenten van het jaar niet prachtig is, maar in deze twee seizoenen zien alle tuinen er op hun mooistuit.

Vergeet ook niet dat het 's zomers erg warm is in New York, dus het is belangrijk om uw rondleiding van tevoren te plannen om ten volle van uw bezoek te kunnen genieten en goed uitgerust te zijn (hoeden, petten, mutsen en comfortabele, lichte kleding).