Helsinki Kaart

4.6
(2466 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 70 € 64
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Koop de Helsinki Card en haal het meeste uit je bezoek aan de stad. Deze toeristenkaart geeft je gratis toegang tot de belangrijkste musea en attracties van de stad en onbeperkt openbaar vervoer.

Je kunt kiezen uit een geldigheidsduur van 24, 48 of 72 uur , afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt. Je krijgt ook korting in winkels, restaurants en andere activiteiten, en een complete toeristische gids met een kaart van de stad en informatie over de verschillende attracties.

 • Mis niet wat Helsinki te bieden heeft en bezoek de stad op de handigste manier.
 • Verplaats je door de stad met de kaart voor het openbaar vervoer, met onbeperkte ritten.
 • Geniet van alle voordelen van de Tourist Card voor 24, 48 of 72 uur.

Wat is inbegrepen

 • Helsinki Kaart
 • Geldig voor 24, 48 of 72 uur
 • Gratis toegang tot de belangrijkste musea en attracties van de stad
 • Panorama Sightseeing Bus Tour (oktober tot april)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

De Helsinki Card wordt je perfecte metgezel tijdens je bezoek aan de stad. Het eerste wat je moet doen is een looptijd kiezen die past bij de tijd die je beschikbaar hebt voor je bezoek, 24, 48 of 72 uur. Daarna hoef je alleen nog maar te genieten van alle voordelen die deze toeristenkaart biedt.

Hiermee heb je gratis toegang tot de belangrijkste toeristische attracties, emblematische monumenten en musea. Je kunt ook onbeperkt reizen met het openbaar vervoer om je in je eigen tempo en zonder gedoe door de stad te verplaatsen.

Let op: de regio Helsinki Card omvat openbaar vervoer in het hele stadsgebied, Helsinki, Espoo, Vantaa en Kauniainen, evenals een treinverbinding tussen het centrum van Helsinki en de luchthaven Helsinki-Vantaa.

Naast alle tours die je met de Helsinki Card kunt doen, zijn er veel kortingen beschikbaar voor andere activiteiten, winkels en restaurants.

Sommige attracties zijn maar een paar maanden per jaar geopend, zoals de Panorama Sightseeing Bus Tour, de Hop on Hop off Bus of de Canal Cruise. Ga na of je voor de attracties waar je naartoe wilt van tevoren moet reserveren om je ticket te garanderen.

Gebruik de uitgebreide gids met informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden en de stadsplattegrond om er zeker van te zijn dat je niets mist tijdens je bezoek.

Reviews

4.6
· 2466 Reviews
 • K
  Karim
  4
  (0 Reviews)
  De gratis audiotour door Helsinki was een leuke ervaring. Ik kon de belangrijkste bezienswaardigheden zien terwijl ik luisterde naar het informatieve commentaar en de geluidseffecten die de ervaring tot leven brachten.
 • S
  Suki
  5
  (0 Reviews)
  Over het algemeen was de Helsinki Card erg handig en waardevol. Het stelde me in staat om geld te besparen terwijl ik genoot van het beste van Helsinki, met gratis vervoer, toegang tot musea en attracties, en kortingen op verschillende ervaringen - ik zou het zeker aanraden aan andere reizigers!
 • F
  Frida
  5
  (0 Reviews)
  De Helsinki Card bood ook korting op de toegang tot de dierentuin Korkeasaari en het forteiland Suomenlinna. Het was heerlijk om van deze attracties te genieten zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten.
 • M
  María fernanda
  5
  (0 Reviews)
  Met de Helsinki Card kon ik zonder extra kosten het zeefort Suomenlinna bezoeken. Het was fascinerend om dit UNESCO Werelderfgoed te verkennen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid