Privétour door Tokyo met auto

5
(221 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 10 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 325 € 296
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de hoogtepunten van de hoofdstad van Japan met deze privédagtour door Tokio per auto, inclusief ophalen en afzetten van het hotel. Neem deel aan deze exclusieve tour van ongeveer 10 uur alleen voor jou en je gezelschap, begeleid door een chauffeur-gids en leer meer over de cultuur, bezienswaardigheden en geschiedenis van de stad. Geniet van de mogelijkheid om uw route aan te passen aan uw interesses en Tokio in uw eigen tempo te verkennen.

Aan boord van een comfortabel en modern voertuig, inclusief gratis Wi-Fi, passeer je de beroemdste tempels en schrijnen van Tokio en ontdek je de Senso-ji boeddhistische tempel en het historische Meiji schrijn .

 • Bekijk de belangrijkste tempels van Japan met deze privédagtour door Tokio per auto, inclusief ophalen en afzetten van het hotel .
 • Kies een chauffeur-gids optie en pas uw reis aan volgens uw interesses.
 • Reis in een comfortabel, modern voertuig met gratis Wi-Fi inbegrepen .
 • Bekijk de wijk Asakusa en bezoek de Senso-ji tempel, de oudste tempel van Tokio en een van de belangrijkste.

Wat is inbegrepen

 • een dag privé tour door Tokyo met de auto.
 • Pick up en transfer naar uw hotel.
 • Moderne auto met airconditioning en Wi-Fi inbegrepen.
 • Driver-guide (als de optie is gekozen).

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek de hoogtepunten van de hoofdstad van Japan met deze privédagtour door Tokio per auto . Reis in een moderne auto met airconditioning en bekijk gedurende ongeveer 10 uur de hoogtepunten van de stad. Kies voor de optie van een gids en pas met zijn hulp uw reis aan volgens uw interesses en smaak. Geniet in uw eigen tempo van Tokio en deze exclusieve tour alleen voor u en uw gezelschap . Bezoek de stad Tokio en haar belangrijkste tempels en heiligdommen, maar ook de uitgestrekte tuinen en de enorme vismarkt.

Geniet van een flexibele en volledig aanpasbare tour en kies de bestemmingen die u wilt bezoeken. Als u niet zeker weet wat u wilt zien, kunt u de vooraf bepaalde route kiezen en u laten leiden naar de meest fascinerende plaatsen in de stad.

Na de pick-up van je hotel ga je naar de wijk Asakusa, een van de meest traditionele wijken van Tokio. Wandel door de populaire wijk Asakusa, vol Japanse traditie, en ontdek de majestueuze Senso-ji boeddhistische tempel, het oudste religieuze gebouw in Tokio. Bezoek het interieur van deze tempel gedurende ongeveer 50 minuten en bekijk het standbeeld van Yakushi Boeddha, "De Medicijn Boeddha", evenals andere beelden van boeddhistische figuren.

In de indrukwekkende wijk Asakura, die nog steeds de sfeer van het oude Tokio ademt, ziet u ook de Tokyo Skytree, een van de hoogste torens van de hoofdstad met een observatiedek dat een spectaculair 360 graden panoramisch uitzicht biedt.

U kunt ook de Tsukiji-markt verkennen , een van de beste vismarkten ter wereld vanwege de grote verscheidenheid aan kraampjes met streetfood en uitstekende rauwe en gekookte visrestaurants. Slenter door de drukke straten van de beroemde markt en geniet op eigen gelegenheid van een Japanse lunch .

Naast dit alles kunt u de oosterse tuinen van het keizerlijk paleis van Tokio verkennen en een bezoek brengen aan de populaire Meiji Shrine, een van de mooiste tempels van Tokio die wordt omgeven door een weelderig bos in de wijk Harajuku. Als er nog tijd over is ontdekt u met uw gids en groep Odaiba, een futuristisch kunstmatig eiland om te genieten van het adembenemende uitzicht op de Baai van Tokio.

Reviews

5
· 221 Reviews
 • J
  Jorge
  4
  (0 Reviews)
  We maakten een sightseeing tour door Tokyo, bezochten de Meiji Shrine, het Keizerlijk Paleis, Akihabara en genoten van een heerlijk diner in Tokyo City.
 • K
  Keyla
  5
  (0 Reviews)
  We gingen voor de eerste keer naar Japan en het eerste wat in me opkwam was om een 1-daagse privétour in Tokio te boeken en dat kon niet beter.
 • E
  Elizabeth
  5
  (0 Reviews)
  Een aanrader. Een zeer handige manier om de belangrijkste plaatsen in Tokio te bezoeken zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer.
 • S
  Susana
  4
  (0 Reviews)
  Onze chauffeur paste zich heel goed aan onze wensen aan.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid