Tickets voor het Smithsonian Museum

Het is een van de meest bezochte musea in de Verenigde Staten en een van de interessantste attracties in Washington DC vanwege zijn kunstcollectie. Ik zal je vertellen hoe je aan kaartjes komt en welke werken je niet mag missen.

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minuten lezen

Tickets voor het Smithsonian Museum

Smithsonian American Art Museum | ©D as in Diane

Het Smithsonian American Art Museum is niet alleen de thuisbasis van 's werelds belangrijkste collectie Amerikaanse kunst, maar het is ook een van de interessantste en meest bezochte attracties in de Verenigde Staten. Dus als u uw reis aan het plannen bent, kunt u dit niet weglaten uit de lijst van dingen die in Washington te zien en te doen zijn.

Dit museum is hoofdzakelijk gericht op hedendaagse kunst, hoewel het ook zalen heeft gewijd aan kunstnijverheid en fotografie, volledige informatie over Amerikaanse kunststromingen van alle tijden en het grootste aantal werken van de schilders Edward Hopper en Albert Bierstadt en de Afro-Amerikaanse beeldhouwster Edmonia Lewis.

Als u meer wilt weten over plaatselijke artistieke creaties, biedt dit museum een diepgaande rondleiding langs Amerikaanse werken uit de 19e en 20e eeuw, met de nadruk op kunstenaars van na de Grote Depressie, de periode die de Verenigde Staten in een van de ergste economische crises uit hun geschiedenis stortte.

Hoeveel kosten tickets voor het Smithsonian American Art Museum?

Nationaal Museum van Amerikaanse Geschiedenis| ©Carol M. Highsmith
Nationaal Museum van Amerikaanse Geschiedenis| ©Carol M. Highsmith

De toegang tot het American Art Museum is gratis, net als alle attracties in het Smithsonian-circuit.

De toegang tot deze attractie omvat een rondleiding door alle zalen, een rondleiding met gids en ook toegang tot de Renwick Gallery, die deel uitmaakt van het museum maar zich in een gebouw bij het Witte Huis bevindt.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het museum en rondleidingen, die groepsrondleidingen zijn, kunnen worden geboekt op de officiële website. Het Smithsonian American Art Museum is elke dag van het jaar open, behalve op 25 december.

In het Welcome Centre, rechts van de ingang van het museum, vindt u alle informatie over de tijdelijke tentoonstellingen.

Gezien de omvang van het museum bieden sommige touroperators rondleidingen met de hulp van een deskundige plaatselijke gids of rondleidingen die zijn gespecialiseerd in het werk van sommige kunstenaars die in de galerijen worden tentoongesteld.

Details van het belang

  • Prijs... De toegang tot het museum is gratis en omvat een rondleiding en toegang tot de Renwick Gallery.
  • Openingstijden... Het museum is dagelijks geopend, behalve op 25 december, van 11.30 tot 19.00 uur. De Renwick Galerij is open van 10.00 tot 17.30 uur.
  • Locatie... Het museum is gevestigd aan G Street Northwest & 8th Street, Washington DC. De Renwick Galerij is gevestigd op Pennsylvania Avenue & 17th Street, Washington DC.

Boek uw kaartjes voor het Smithsonian Museum

Zijn tickets inbegrepen in een Washington DC sightseeing pass?

Toeristenkaart| ©MolaViajar
Toeristenkaart| ©MolaViajar

De toegang tot het Smithsonian American Art Museum is gratis en is dus niet inbegrepen in de toeristenpassen van de stad. De ligging van het museum, dicht bij de beste monumenten van Washington DC op de National Mall, maakt het echter zeer toegankelijk.

De Washington Sightseeing Pass omvat een fietstocht door Capitol Hill, toegang tot het Madame Tussauds DC Wax Museum en verschillende rondleidingen in en rond het American Art Museum, dus als u de pas koopt, kunt u een bezoek brengen wanneer u klaar bent met een van deze activiteiten.

De Washington Sightseeing Pass is ook inclusief vervoer met de Washington hop on-hop off sightseeing bussen, die verschillende haltes in het American Art Museum gebied hebben. Zo kunt u met uw Sightseeing Pass tijd en geld besparen om naar de National Mall te gaan.

Koop uw Washington Sightseeing Pass

Zijn er rondleidingen in het American Art Museum - is het de moeite waard?

Binnen in het American Art Museum| ©Tim Brown
Binnen in het American Art Museum| ©Tim Brown

In het toegangsticket van het museum is de mogelijkheid opgenomen om zich bij een groep aan te sluiten en een rondleiding te krijgen. Ik raad u aan voor deze optie te kiezen, aangezien het American Art Museum de grootste collectie werken van hedendaagse Amerikaanse kunstenaars heeft en een groot deel van de Amerikaanse geschiedenis van de 20e eeuw door middel van zijn tentoonstellingen traceert.

Een rondleiding geeft u inzicht in de schilders van de Grote Depressie, de grootste lokale exponenten van de fotografie en de vele geheimen van het museum.

Een deskundige lokale gids zorgt ervoor dat u het beste haalt uit een van de beste musea in Washington DC.

De Renwick Gallery heeft ook rondleidingen beschikbaar en kan worden bezocht met hetzelfde ticket als het Smithsonian American Art Museum.

Boek uw kaartjes voor het Smithsonian Museum

Hoe kom je bij het Smithsonian American Art Museum?

Washington Metro| ©matthew Hunt
Washington Metro| ©matthew Hunt

Het museum is gevestigd aan G Street Northwest & 8th Street, zeer dicht bij de National Mall en het Capitool. Het is de meest bezochte wijk van Washington DC en kan op verschillende manieren worden bereikt.

De buslijnen 79, D6, GT-US en L-100 hebben haltes in de buurt van het museum. Met de trein wordt het museum bediend door de Fredericksburg Line, de Manassas Line en de Marc.

Met de metro kunt u er komen via de gele, groene en rode lijnen door uit te stappen bij Gallery Place-Chinatown Station. Dit is de meest aan te raden optie als u van plan bent het openbaar vervoer te gebruiken, aangezien de bus vertraging kan oplopen door het verkeer en de trein een minder directe optie kan zijn.

Het is ook mogelijk om er met de auto te komen, maar de parkeergelegenheid in de omgeving is zeer beperkt, hoewel het American Art Museum met de meeste van hen overeenkomsten heeft gesloten voor korting op de parkeeruren.

De hop-on-hop-off tourbussen van Washington DC hebben haltes in de buurt en zijn een goede optie als u deze dienst gebruikt om u door de stad te verplaatsen. U kunt ook op de fiets naar het museum komen als u er een hebt gehuurd en in uw eigen tempo rond de National Mall en Capitol Hill fietst.

Nuttige details

  • Met de bus kunt u er komen... Bussen 79, D6, GT-US en L-100.
  • Met de trein... Fredericksburg Line, Manassas Line en Marc services.
  • Met de metro... Gele, Groene en Rode lijnen, uitstappen bij Gallery Place-Chinatown Station.

Boek een tourbus in Washington DC

Topwerken die je moet zien in het Smithsonian American Art Museum

Werken in het Museum| ©TimothyJ
Werken in het Museum| ©TimothyJ

Het is een van de twintig meest bezochte musea in de Verenigde Staten en een van de honderd meest bezochte musea in de wereld.

Het heeft de grootste collectie werken van hedendaagse Amerikaanse kunstenaars en ook een van de meest uitgebreide fotogalerijen, dus een bezoek aan het American Art Museum is een van de must-see en do attracties in Washington DC.

De verzameling werken van New Deal kunstenaars is een van de belangrijkste. Daar kon je schilderijen zien die de tijdgeest van Amerika uitbeeldden aan de hand van jazz, het straatleven, industrieën, arbeiders en gezinnen die het land voorgoed veranderden.

Edward Hopper's Cape Cod Morning en de realistische schilderijen van John Sloan en Andrew Wyeth schitteren.

Het museum heeft ook een belangrijke beeldencollectie. U vindt er werken van Edmonia Lewis, Augusta Savage, Hiram Powers en Frederic Auguste Bartholdi, de Franse beeldhouwer van het Vrijheidsbeeld.

Er zijn zalen die uitsluitend gewijd zijn aan het werk van vrouwelijke kunstenaars en ik raad u aan de historische terugblik die het museum maakt met de werken als referentie, niet te missen.

Andere tentoonstellingen zijn Afrikaans-Amerikaanse kunst, Aziatisch-Amerikaanse kunst, Latino kunst en werken op papier.

Er zijn ook zalen gewijd aan vroege Amerikaanse kunst, met werken van plaatselijke vertegenwoordigers Thomas Cole en Horatio Greenough. De fototentoonstellingen van het museum groeien van jaar tot jaar en nemen een groot deel van de collectie van het American Art Museum in beslag.

Boek uw kaartjes voor het Smithsonian Museum

Hoeveel tijd heb je nodig om het Smithsonian American Art Museum te bezoeken?

Museum gang| ©Allison Meier
Museum gang| ©Allison Meier

De volledige rondleiding door het American Art Museum kan ongeveer vier uur duren. In die tijd kunt u alle zalen en tijdelijke tentoonstellingen bezoeken, evenals de fototentoonstelling.

De rondleidingen duren meestal een tot anderhalf uur en hebben niet alleen betrekking op het artistieke erfgoed van het museum, maar ook op de infrastructuur en de architectuur.

Als u Washington slechts één dag bezoekt , kunt u kiezen voor een vereenvoudigde rondleiding die niet meer dan twee uur duurt.

Daartoe moet u kiezen welke zalen u het liefst wilt bezoeken en uw rondgang over die tentoonstellingen verdelen. Ik raad u aan de laatste twee verdiepingen en de fototentoonstelling niet links te laten liggen.

Het American Art Museum is groot, maar het heeft een georganiseerd circuit, zeer goed verdeeld in sectoren, dus als u niet veel tijd hebt voor uw bezoek, kunt u een route uitstippelen om geen van de interessantste tentoonstellingen te missen.

Als u ook de Renwick Gallery wilt bezoeken, moet u een paar straten verder lopen, want die bevindt zich in een ander gebouw, en de rondleiding kan ongeveer twee uur duren.

Interessante details

  • Duur van de rondleiding... U kunt meer dan vier uur nodig hebben om het hele museum te zien, maar u kunt ook een route uitstippelen en de belangrijkste zones in minder dan twee uur bezoeken.
  • Ik raad u aan niet te missen... De hedendaagse Amerikaanse kunsttentoonstellingen op de bovenste verdieping en de fototentoonstelling.

Openingstijden Smithsonian American Art Museum

Nam June Paik in het Museum| ©TimothyJ
Nam June Paik in het Museum| ©TimothyJ

Het museum is elke dag geopend van 11.30 tot 19.00 uur, behalve op 25 december. Rondleidingen met gids beginnen om het uur en het laatste vertrek is om 18:00 uur.

Met de toegang tot het Smithsonian American Art Museum krijgt u ook toegang tot de Renwick Gallery, die net als het hoofdmuseum dagelijks geopend is van 10.00 tot 17.30 uur, behalve op 25 december.

De openingstijden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, vooral omdat er in het museum af en toe privé-evenementen worden georganiseerd. Raadpleeg daarom vóór uw bezoek de kalender op de officiële website vanhet museum.

Tips voor een bezoek aan het Smithsonian American Art Museum

In het museum| ©Tess
In het museum| ©Tess

Het Museum of African American History is een van de meest uitgebreide musea in Washington DC, en een van de belangrijkste musea van de stad, en biedt ook een aantal andere erfgoedsites van de stad, wat een vermoeiende maar interessante rondleiding oplevert.

Als u weinig tijd hebt, raad ik u aan een geschatte route uit te stippelen van de zalen die u wilt bezoeken en niet te lang stil te staan bij de ellenlange uitleg van elke tentoonstelling.

Het American Art Museum is ook een reservoir van de Amerikaanse cultuur en een reconstructie van de geschiedenis van het land via de werken van zijn kunstenaars. Het is 's werelds meest uitgebreide museum voor hedendaagse kunst.

Als u tijd hebt, raad ik u een ontspannen bezoek aan, want u kunt veel leren over de Amerikaanse samenleving, haar veranderingen en haar mysteries.

Een zeer doeltreffende manier om tijd te winnen en de drukte in het museum te vermijden is er te zijn zodra het om 11.30 uur opengaat, vóór de lunch. Aangezien het geen museum is dat vroeg opengaat, kiezen de meeste toeristen voor een bezoek in de namiddag.

Het museum is zeer goed georganiseerd en de fotografiezalen zijn uitstekend, dus ik raad u aan het niet te missen. Daar kunt u het werk zien van enkele van Amerika's iconische fotografen.

Als u geïnteresseerd bent in andere soortgelijke attracties in de stad, vindt u hier een lijst van de beste musea in Washington DC.

Boek uw bezoek aan het Museum of African American History in Washington DC

Zo ziet de Smithsonian American Art Museum Store eruit

Museum Sectie| ©TimothyJ
Museum Sectie| ©TimothyJ

Als u een van diegenen bent die er de voorkeur aan geeft een geschenk mee te nemen van elke plaats die u bezoekt, hebt u in het museum vele mogelijkheden om het ideale geschenk te krijgen. Van boeken en ansichtkaarten tot brillen en huisdecoratie, u kunt kiezen uit een breed scala aan artikelen om te kopen.

De winkel van het American Art Museum bevindt zich in het hoofdgebouw en kan tijdens uw bezoek worden bezocht of u kunt uw geschenk vooraf online kopen en het op de dag van uw bezoek af halen.

De winkel geeft ook informatie over het werk van de kunstenaars en over andere kunstmusea in Washington DC.

Details van het belang

Smithsonian Art Museum| ©Raúl Alejandro Rodríguez
Smithsonian Art Museum| ©Raúl Alejandro Rodríguez
  • Openingstijden... De winkel is dagelijks geopend van 11.30 tot 19.00 uur.
  • Locatie... De winkel is gevestigd in het museumgebouw aan G Street Northwest & 8th Street, Washington DC.

Waar kan ik eten in de buurt van het Smithsonian American Art Museum?

Oosterse Markt| ©Ctac
Oosterse Markt| ©Ctac

De ligging van het American Art Museum, vlakbij de National Mall, zorgt er ook voor dat u bij het verlaten van het museum genoeg opties hebt om te gaan eten. De Capitol Hill loop heeft veel lokale en internationale restaurants, en een paar straten verder, Eastern Market, vindt u goedkoper, snel eten.

In de buurt van het Ford's Theatre vindt u betaalbare pizzarestaurants en op U Street, buiten de grote ring maar op slechts een paar metrostations van het museum, een grote verscheidenheid aan gerechten, variërend van Salvadoraanse empanadas tot Ethiopische desserts.

In de buurt van de Nationale Esplanade zijn er tal van cafés en bakkerijen, ideale plaatsen als uw tocht in de namiddag eindigt. Er zijn ook fastfoodrestaurants en enkele restaurants met mediterrane gerechten.

In het museum kunt u ook het Courtyard Café bezoeken, dat een uitgebreide kaart heeft met broodjes, soepen, gebak, salades, koffie en alcoholische dranken. Houd er alleen rekening mee dat het van woensdag tot zondag van 11.30 tot 16.00 uur geopend is.

Boek een voedsel tour door Washington DC